• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drágaságom !
    Nagyon köszönöm ezt a kis szosszenetre sikeredett beszikét!
    Köszönöm , hogy visszatértél hozzám ez igen jól eső érzéssel tölt el , és az még inkább hogy igyekszel és próbálod betűkbe foglalni a kis randinkat !
    Örülök , hogy igyekszel és próbálsz beilleszkedni a beszi író MT - k közzé !
    Tetszik nagyon a humor amit mindig bele csempészel!
    Összecsukható Szöszke ;)) Hmm ez nagyon jo!
    Nagyon aranyos vagy , hogy legszivesebben hazavinnél a mindennapokba !

    Hello Fiúk !
    Örüljünk , hogy van egy újabb kedves vendeg aki igyekszik a beszi írással , tudni kell elég villám pasirol van szó ;)
    Gyorsan jön , gyorsan megy keveset beszél de ha megszólal akkor az nagyot üt!
    Jó a humora !

    .......kis visszatérő Jedy lovagom ! Szuper lett a beszi !!! Nekem tetszik !!! Köszönöm ! Májusi kalapban benne vagy drágaságom ! Hajrá !.........
    Sokszor Puszillak : az összecsukható :) Szöszke ❤️

  • Egyeztetés:

    Naszóval, mivel megìértem ezért visszatértem mintvegy jó Jedylovag. Viber+telefon+vtr.-t választottam, mivel széles a kommunikációs palette, mindenki talál számára megfelelőt és Szöszke rugalmas ebben a tekintetben is. Simán, gördülèkenyen megy az egyeztetés!
  • Megközelítés:

    Parkolás a környéken napközben nem egyszerű, arra kell szánni időt, esti randiról lévén szó én találtam. A cìm pontos egyértelmű, villamos szinte az objektum elött àll meg.
  • Helyszín:

    A lakás korának megfelelő körgangos ház, lift van! A lakás rendezett, tiszta, fürdőszoba is rendben van megannyi tusfürdő, szájvíz kb DM készlet. Friss pihe-puha törölközőt kaptam. A nappaliban van a kezelő, egy sarokágyszerűségből kialakított ágyszerűségen esik át a delikvens a kezelésen.
  • Lány külseje:

    Nos a külső megfog a belső megtart. Szöszke egy nagyon dekoratìv hölgyemèny, cici, popsi rendben minden a helyén, két keze s két lába is megvan:) Ha jól emlékszem vörös fehérneműben, és a hozzá passzoló vörös magassarkúban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor puszikkal fogadott, majd a "pogram" átbeszélése után elindultam a fürdőbe. A mosás után a fent leìrt fekhelyre telepedtem hassal, majd elkezdődött a "Szöszkeféle" kezelés. Illatmentes kenceficével erősen átgyúrta a comb-hát-vál kombót. Nagyon kellemes, megfelelően erős volt, nèha néha elkalandozott az erogén zónák felé. A masszázs teljesen feldobott, felfrissìtet, kiváncsián vártam a "fordulhatsz" vezényszót.
  • Levezetés:

    A vezényszó elhangzása után előkerűlt a csúszkatechnológia. Beolajozta magát, engem majd kiváncsiskodó kukakocomra rátelepedett, és kezdetét vette a cicis-puncis-popsis egésztestes csúszkamasszázs. Az amúgy is forró hangulatot apró csókokkal fűszerezte, mellyel készenlétbe állìtott. A nuni csak úgy le-fel csúszott a kukin, és kézzel beindult a golyómasszázs is. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia!
    Időnk vége felé járt,ezért módszeres, kivégzésem követett. Bőnyálas "csavartkezes" franciával fűszerezett lingam masszázst kaptam végig szájba. Az utódok Szöszke szájában landoltak, amit hukk a lovam jelszóval el is tüntetett.
  • Elszámolás:

    Pontosan nem tudom mi számít extrának, Szöszke egy nagy extrabomba
  • Összkép:

    Az előző randira tett egy lapáttal, rendkîvűl jó szolgáltató,csevegőpartner, masszőz, minden egyben. Egy összecsukható Szöszkét hazavinnék szìvesen! Tessenek rá vigyázni, igazi kincs!
Happy Massage