• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Volt egy elmaradt randink, így azt minél előbb pótolni szerettem volna, úgyhogy felhívtam. De VTR is működik nála, csak most így volt gyorsabb. Abszolút rugalmas időpont kérdésben, adott esetben hétvégén is fogadókész.
  • Megközelítés:

    Tobábbra is a 2. kerületet ékesíti személyiségével, bár pár házzal arrébb költöztek (nem most, mióta nem írtam róla). Úgy tűnik ez a kisebb csomópont a lányok vonzáskörzete, hiszen több iroda is működik a környéken. A parkolás sosem könnyű, időben nem is biztos, hogy rosszabb a közeli plazaban parkolni és villamossal 1 egész megállót menni. Vagy eleve a "beszkart" valamely járatát választani a megközelítésre. A cím amúgy egyértelmű, el se lehet téveszteni.
  • Helyszín:

    A környéken jellemző magas bérház, körfolyosóval, hatalmas szobákkal. Az előszoba elég tágas, van hely a cipőknek, kabátnak is. A fürdő sem kicsi, felújított zuhanyfülke, benne tucatnyi tusfürdő, a kapott törülköző elég nagy és puha is. A szoba akkora, hogy 4-es páros masszázst is kényelmesen levezényelhetnének benne. Van még két másik szoba, azokban nem jártam.
  • Lány külseje:

    Mikor becsukódott mögöttünk az ajtó láthatóvá vált a maga szépségében Gabi, amint masassarkúban, fekete áttetsző, inkább testet mutató, mint takaró hálóköntösben(?). Alatta csipkés bugyi és melltartó. Gabi arca objektív szemmel is megnyerő, középhosszú, enyhén hullámos szőkésbarna haja pedig csak kiemeli arcvonásait. Szeme barna, tekintete csillogó és nyílt. Már a nézése is megbabonázza az embert. Alakja meseszép; formás, edzett lábak melyek felső végén hasonlóan vonzó popsi található. Lapos hasa, tenyérbe illő cicije és finom bőre teszi még vonzóbbá őt. Kis rózsaszirma csupasz, enyhén kikandikáló kisajkakkal és édes ízzel. Ez persze nem itt derült ki. :)
  • Erotikus masszázs:

    Villám tusolás után, hogy minél több időnk legyen egymásra már csak a fehérnemű és a topán volt rajta,így magasságban jól összepasszolunk. Ezt találkozásainkon rendszeresen ellenőrzi a tükörben, megállapátva, hogy jól állunk egymásnak. Hát én már jól álltam az biztos. A törülköző is lekerült rólam és finom puszik repkedtek válltól felfelé mindenhová, mondhatnám nyakra-főre. :) Majd egyikünk - nem emlékszem ki volt oly bátor - megtörte a határt és lejjebb merészkedett mellkas tájékra. Az biztos, hogy a másik hamarosan követte és lassan odaértünk, hogy állva nem kifejetten kényelmes, így a tatmira feküdtünk, ahol további ruhadarabok kerültek le Gabiról, mivel rólam már nem lehetett semmit se lehúzni (Rock DJ mód esetleg). Fekve folytattuk egymás izgalmi szintjének lassú, ámde biztos emelését. Egy folyamatos emelkedőn voltunk, ami nem sietve, mondhatnám komótosan, kényelmesen, de annál biztosabban mutatott a csúcs irányába. A csúcs még nem látszott, de tudtuk, hogy ott vár ránk.
  • Levezetés:

    Gabi közben leért a lábaim közé és olyan finomsággal közelítette meg ágaskodó fegyverem tölténytárát, amilyet csak kivételes tehetségek tudnak bemutatni. Nyelve bársonyos puhasággal siklott a bőrömön hol fel, hol le, jobbra, balra. Közben a keze itt-ott megérintett, amitől olyan érzéki rohamok futottak át a testemen, hogy többször is beleborzongtam. Végigjárta az összes hajlatot amit csak talált, majd megkapaszkodott a legközelebbi botba és feljebb húzta magát, persze a kapaszkodót is végig kóstolta pihe-puha ajkaival, nyelvével. Komolyan nehezen tudok más hölgyet felidézni akinek ilyen finom szája lenne. Mikor felért ruadmon a tetejére tovább kergetett az őrület felé. Ajkai közé fogta, óvatosan, éppen csak a teteéj vette közéjük, majd percek alatt eljutott a félig a szájában vagyok állapotig, de úgy, hogy közben alig engedte ki. Levegőt felteszem végig az orrán vett, más lehetőség nem maradt. Nem is tudom mennyi ideig voltam ajkai "fogságában", de az a rabság akár örökké is tarthatna. Nincs szüksége erős mozdulatokra, kézzel rásegítésre, mert amit ajkai és nyelve művel az az első pillattól kezdve nyilvánvalóvá teszi, az út elér a célba és ez ellen semmit se tehetek. Mondjuk nem is akartam. Amit akartam, az karnyújtásnyi távolságon kívül esett így invitáltam egy helycserére, hogy ő is kaphasson a jóból. Lágy mellei gyengéd kényeztetése után tovább haladtam a rózsaszirmok felé. Hamarosan meg is érkeztem és igyekeztem olyan puhasággal, melyet tőle kaptam viszonozni kényeztetését. Amúgy is nagy keddvel teszek hölgyek örömére, különösen, ha ilyen szép a kényeztetés tárgya. Egy idő után azt találtuk ki, hogy ügyelve minden mozdulatra összeérinjük legnemesebb testrészeinket és finoman egymáshoz dörzsölve haladunk tovább a csúcs felé. Izgalmas játék volt, ahogy megtartva a határokat mégis egy kis pluszt adott a találkánknak. Az utolsó felvonás az első ismétlése volt, így foglalva keretes szerkezetbe a történéseket. A vég végül egy hosszabb szorítás után ajkai között ért és még sokáig ott is tartott. Tökéletes levezétést kaptam, pont addig nem engedett, ameddig én gondoltam. Pontosan érezte a lecsengő izgalmi szintet és egy másodperccel sem korábban engedett el, mint az utolsó hullám. Azt hiszem ez volt eddig a legjobb randink.
  • Elszámolás:

    Nincs extra, amit vállal, az olvasható, vagy megtudható tőle személyesen. A csokor nagysága az új átlag, ebben nincs semmi meglepetés.
  • Összkép:

    A föld fölött lebegve távoztam, pedig esett az eső, de a napom már megvolt. Nagyon egymásra tudunk hangolódni és ilyenkor a érzékek az egekbe repülnek. Néhány évente felbukkan egy ilyen angyal, aki ennyi örömöt tud adni, remélem még marad egy darabig.
Happy Massage