• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Szia. Elnézést kérek! Bár persze előfordult már ilyen velem, ezúttal a boltban a pultban felejtettem a telefonom. De azt hiszem egy talán egy díjtalan óra együtt kitudna engesztelni.... Remélem. :)

  • Egyeztetés:

    Régebben is hívtam már, de nagyon sokszor ki van kapcsolva. A tegnapi nap folyamán viszonylag a kerülethez közel voltam, így szerencsét róbáltam és felhívtam. Most sem ért meglepetés ki volt kapcsolva. Viszont pár perc elteltével visszacsörgetett. Gyorsan vissza is hívtam és megkérdeztem, hogy mennyire van betáblázva. Szinte el sem hittem, de ráért és kb. Fél órát mondtam neki hogy odaérek.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem. A ház előtt le lehet parkolni. Szerintem a tömegközlekedés is pár perc sétával egybekötve könnyen elérhető. Kissé mozgalmas egy környék, és a házba is nagy forgalom volt éppen. Akit esetleg zavar ezt figyelembe veheti. A parkolás szerintem ingyenes ezen a részen. A házhoz egyértelműen odavisz a gps.
  • Leírás:

    Telefonon egyeztettünk, hogy kb 30 perc nekem az út, de mondta, hogy max fél5ig lesz ma elérhető, szóval így még az álltalam kért egy óra neki is megfelelő. Mivel én épp autóban ültem, így már indítottam is az autót és indultam is a beszikben leírt lepkeszárnyas pillangóhoz. Gyakorlatilag a fél órás időt is tudtam tartani, némi közlekedési akadályokat kikerülni, de megérkeztem időben. A házat is sikerült megtalálnom egy pillanat alatt, úgyhogy gyorsan gyalogosan indultam a lakótömb felé, mivel már az eső sem kímélt. A ház előtt veszem a telefont és hívom, hogy megérkeztem. Kicsörgött egyet aztán szétkapcsolt. Na jó, nem esünk pánikba várok két percet, nehogy zaklatásnak minősítse, hogy fél percenként hívom. 2 perc elteltével hívom, ismét kicsörög és szétkapcsol.... Ilyenkor már kissé izgatott vagyok.. De várom. Oké, semmi pánik... Új ötletem, írok egy smst hogy itt vagyok és gondolom azt is csak észreveszi.... Várom az smsre a választ, de nem jött..... Ez kb még 5 perc volt, szóval ha már akkor válaszol már kb fél órát tudtam volna maradni, de nincs válasz. Ilyenkor már a b@zdmeg fokozatnál járok, de azért teszek még egy utolsó hívást... A szokásos kicsörög és utána szétkapcsol. Komolyan mondom, ebben a kerületben egymást követő 2 élményem zárult így!! Mi ne késsünk, legyünk pontosak, az ilyen csajok meg pont leszarják. Nem tudom, honnan született ez a sok felejthetetlen beszámolója, de nem ártana betartani az alap szabályolat a másikkal szemben. Vagy pedig jobban kellene szűrni itt, hogy ki memnyire megbízható vagy sem.
Happy Massage