• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam vasárnap, aznapra már nem volt szabad időpontja, de pár nappal későbbre gond nélkül megbeszéltük a találkát. A beépített chaten keresztül még pontosítottunk (lányos zavaromban elfelejtettem a pontos címet), ment mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    Oktogon és a Nyugati között van a célpont, tömegközlekedéssel jól közelíthető, utána némi séta. Én kocsival mentem, a körútra merőleges utcácskában szerencsére volt parkolóhely (ez lehet hogy lutri), parkolóautomaták vannak a környéken gazdagon.
  • Helyszín:

    Klasszikus gangos ház, kicsit elhanyagolt, de a lakásból amit láttam az abszolút megfelelő volt. A masszázságy kellemesen rugalmas (aludni én a keményet preferálom, de erre nem került sor :)), fürdő közvetlenül a maszobából nyílik, jó állapotú. Higénia hibátlan, sok tusfürdő, törölköző jó. A zuhany egy picit trükkös, először (másodszor valamint harmadszor) nyakon öntöttem magamat, de szerencsére Mira a kellő helyismeretével azonnal kihúzott a pácból, és megoldotta a szitut.
    Tartottam a dugótól, ezért korábban menten a megbeszéltnél, Mira szerencsére már ott volt, és kb 10 perccel a megbeszélt időpont előtt beengedett. A bejutás elvileg duplakapus rendszerrel működik, amikor én mentem mindekettő nyitva volt, ráadásul a liftben pont összefutottam Mira kolléganőjével, és együtt mentünk fel. A kolléganővel a bejutás után már nem találkoztam.
  • Lány külseje:

    Mira egy nagyon jó nő. Egy szál bugyiban fogadott, ahogy mutatta az utat a tetthelyre már legeltethettem a szememet rajta. Arca bájos és kedves, alakja is nagyon rendben van, sportos/erős, nekem nagyon bejött a hölgy. Szerencsére nem csak az arca kedves, hanem a természete is, kellemesen lehetett vele beszélgetni, segített ellazulni.
  • Erotikus masszázs:

    A zuhanyzás után a masszázs a már említett kellemesen puha ágyon történt, Mira hasra "parancsolt", és kezdetét vette a masszázs. Nem profi gyógymasszőr (egy gyorstalpalót végzett, de tervezi a továbbképzést a témában), de nagyon kellemes amit és ahogy csinálja. Masszázs közben szóba került a vadabb oldala, szó szót követett és egyszer csak a klasszikus masszázsból átváltott egy prosztatamasszázsra. Ilyenben még nem volt részem, de Mira nagyon kedvesen vezetett be a témába, hason fekvés közben benyúlásokkal kísérve elkezdte masszírozni a gátamat, majd az ujjaival elkezdett behatolni. Óvatosan csinálta, egy gumival az ujján, minden rezdülésemre/visszajelzésemre figyelve; nagyon kellemes bizsergető élmény volt, pillanatok alatt orgazmusközeli állapotba hozott, miközben a farkam még nyugalmi állapotban leledzett. Hátamra fordultam, ő folytatta a már megkezdett tevékenységet, de ekkor már a másik kezével a farkamat is masszírozta, "aki" ezt meg is hálálta, és kinyújtózott. Egyik keze a prosztatámnál matatott, miközben szájával franciában részesített, a két érzés együtt elég hamar meghozta a kívánt végeredményt, és hatalmasat spricceltem. Gyors zuhi (némi bénázással), majd visszakerültem az ágyra, ahol kezdődött a második kör masszázs ezüttal csak a hátamra koncentrálva. Közben beszélgettünk, szóba került a domináns énje, és hogy legközelebb akár tovább is léphetünk a prosztatamasszázsról egy szerepcserés játék irányába (ezt előre kell nála jelezni, hogy rá tudjon készülni)
  • Levezetés:

    A második körös masszázs közben elkezdett a hátamon csúszkálni. Rendkívül jó volt, nagyon finom puha de feszes bőre van, és azok a cicik csodákra képesek :) Fordultam, és elölről is kaptam egy csúszkát. Közben szóba került Karak beszámolója is, de mi ennyire nem mentünk el, csak mutatta, hogy mi lenne ha kikötözne, és én nem tudnék semmit csinálni :) a csúszka végén egy újabb franciával és kézimunkával kedveskedett (időnként a ciciket is bevetve) ami meglehetősen sokáig tartott, végén egy újabb spriccel.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem vettem igénybe, a telefonon megbeszéltek szerinti másfél órás elszámolás a végén történt.
  • Összkép:

    Nagyon tartalmas élménnyel gazdagodtam, egy ilyen szuper Nővel. Örülök, hogy bevezetett a prosztatamasszázs műfajába, meglátjuk legközelebb mire jutunk, az általa felsorolt játékok mind igencsak izgalmasan és szexin hangzanak. Igencsak tervezem a visszatérést hozzá :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-05-15 12:51:56
Happy Massage