1715179973Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2019-05-15
  • Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Laller!

    Először is köszönöm neked a csodás randinkat és ezt a szuper, minden részletre kiterjedő beszit is!
    Nem gondoltam volna, hogy egyszer ide jutunk, ahová most jutottunk! Hiszen anno, mikor a kispadra kerültél úgy gondoltam, nem lesz soha következő randink. De kitartó voltál, megbántad a bűnödet és tanultál belőle! Mikor sokat bókoltál a csevimben, úgy voltam vele, egy év száműzetés talán elég volt neked.
    Továbbá köszönöm neked az ajándékot is, a kedvességet, a törődést, a sok sok bókot, az önfeledt beszélgetést és a csoda pillanatokat, amiket együtt átéltünk!

    Örülök, hogy te is ugyanolyan jól érezted magad velem/nálam, hiszen egy randi csak úgy lehet tökéletes, ha az érzés kölcsönös mindkét oldalról! A mi esetünkben megcáfolhatatlan, hogy igy volt ;))

    Igyekeztem a kedvedben járni az egész randi alatt, hiszen amit kaptam tőled, azt illik viszonozni. Remélem még nagyon sokszor okozhatok majd neked örömet, amíg itt leszek köztetek. Muszáj lesz a kimarad egy évet még bepótolnunk!

    Úgyhogy várlak vissza szeretettel máskor is, hogy kölcsönösen örömeket szerezhessünk egymásnak! :))


    CSÓK és ÖLELÉS :****


    Wanda Gold ❤❤❤


    Ui.: Remélem a következő találkozóig ugyan ilyen jófiú leszel és nem rakatod vissza magadat a kispadra, mert akkor... :D
    Imádlak ;) ❤

  • Egyeztetés:

    Wandával már nem újkeletű a kapcsolatunk,először itt, az oldalon figyeltem fel különleges személyiségére,melyet a kedves kollégák már többször is megénekeltek a beszikben.
    Volt egy jól sikerült debütáló randink,utána viszont egy jól irányzott öngóllal a kispadra kerültem,huzamosabb időtartamra.
    Ennek ellenére nem adtam fel Wandával kapcsolatos álmaimat,és időnként nagyfiús bátorsággal,remegő kézzel beírogattam a csevijébe,melyekre általában kedves visszajelzéseket kaptam. Egy szép napon a frissen feltöltött új fotóit dícsérve,megemlítettem egy személyes gratuláció lehetőségét,mire gyorsan jött az örömteli válasz,hogy szívesen lát :).
    Néhény üzenetváltás után telefonon egyeztettünk időpontot melyet vtr-n fixáltunk.
    Wanda végig kedves,segítőkész volt ,meglepően könnyen tudtunk kommunikálni és végre elkezdhettem bízni a szerencsémben :)
  • Megközelítés:

    Kedvesünk búvóhelyét ismert fővárosi piac közelében egy termetes királyunkról és egy kedvelt királynénkról elnevezett utcák találkozása környékén találjuk, gps ház elé repít,bkk sárga és kék csodái szinte a kéjlakot rejtő újépítésű házikó ajtajánál engedik útjára a kalandort. Parkolás környező utcácskákban megoldható,viszont azt nem tudom,hogy kell-e sarcot fizetni a gépsárkány letámasztásáért.
  • Helyszín:

    Kedvesünk rejtekhelye a házikó magasabb régiójában található,de nem kell megijedni,mert lift repíti Wandához kiéhezett látogatóját.
    Maga a kéjobjektum egy gyönyörűen rendbentartott, modern fiatalos lakás, melyen látszik,hogy életvitelszerűen használja szépséges úrnője.
    Fürdő minden jóval felszerelt,
    mi szem-szájnak ingere. Hatalmas fürdőkád,mely akár még huncutkodásra is alkalmas,(ezt legközelebb le is tesztelem!),zuhanyfüggöny , kényes ízlésű tusfürdő fetisiszták számára is elegendő választék, száraz kilépő,szájvíz pohárkákkal,hatalmas méretű,jó nedvszívó törcsi,és a lényeg majdnem kimaradt,a többek által megénekelt színes fényárban villogó tusolófej ,egyszóval minden feltétel adott egy sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.
    Foglalkoztató szobában vadító,vörös fal,kényelmes,nem nyikorgó hatalmas franciaágy,komód,szobainas és temészetesen a ház csinos úrnője, maga Wanda várja a kéjsóvár kalandort.
    Egy szó mint száz,ha lehetne az egész lakást elfogadnám sajátomnak,főleg csinos gazdasszonyával együtt :)
  • Lány külseje:

    Csinos vendéglátóm teljesen megfelel a bőséges portfólióján látottaknak,arca kizárólag a diszkréció miatt nem látszik,de senki ne ijedjen meg az arckitakarástól,egy nagyon kellemes,bájos arcocskával,csillogó szempárral fog találkozni.
    Kedvesünk,mint adatlapján is írja valóban nem párductestű cicababa,hanem egy csodálatos ,formás ,feszes idomokkal,hatalmas keblekkel,formás,feszes popsival megáldott nőiesen telt leányzó, akiből csak úgy sugárzik a bujaság,és az erotika,hogy a férfiember már a megpillantásakor eszét veszti az ősi vágytól ...
  • Action:

    A tetthelyre érkezve mai kedvesem telefonos instrukciói segítségével jutottam be a házba,majd néhány pillanattal később már diszkréten nyáladzva,farokfelvágva vártam a bebocsájtást a szentélybe.
    Miután kinyílt az ajtó,a szívemhez kaptam, és néhány pillanatra leesett az állam a csodálattól,hiszen kedvesem a lehető legszexisebb öltözékben várt,mindössze a szerelem ruháját öltötte magára,ezzel is teljesen megfosztva maradék józan eszemtől,és önuralmamtól,az elém táruló nem mindennapi látványtól.
    Miután ismét kaptam levegőt,és már el tudtam makogni két egyszerű mondatot is, kedvesem üdvözlésképpen simán szájon csókolt,majd nem a kezemet fogva gyengéden beljebb invitált a lakásba .
    Gyors cipő levétel után átadtam a neki hozott apróságokat,az igen csekély mértékű rezsi hozzájárulást diszkréten a csokiba rejtve,mert a magam részéről szeretem a rózsaceremóniát előre lebonyolitani,hogy később ne kelljen ezzel megtörni a varázst.
    Wanda kérésére helyet foglaltunk a nappaliban,nagyon kedvesen kávéval és üdítővel kínált,majd néhány szóban átbeszéltük az elmúlt időszak történéseit,illetve az előttünk álló programot,ezután törcsivel a kezemben gyorsan elrobogtam,hogy lecsapassam magamról a hosszú út porát,és igyekeztem vissza kedvesemhez,azon aggódva,nehogy elkezdje a mulatságot nélkülem .

    Leányszobába visszatérve Wandus hellyel kínált a hatalmas ágyikón,majd gondosan eligazgatott a fejem alatt egy kispárnát,hogy kényelmesebb rálátást biztosítson a dolgokra,és kellemes felfedező simogatásokkal egybekötött csókolózásba kezdtünk,melyek nem csak olyan megjátszott szájra puszi,oszt jól van, hanem igazi, barátnős nyelves csókok voltak.
    Szinte eszemet vesztve habzsoltam tündérünk finom,eperajkait,majd lassan elindultam dél felé,utamat megszakítva az elém táruló,hatalmas,kemény formás kebleknél.melyek bimbói az előzmények hatására már udvarukból bőszen nyújtózkodva várták az őket megillető törődést.

    Ekkor kedvesem,enyhén zihálva jelezte,hogy állítsam le magam,mert Ő is szeretne már játszani,és ne ellenkezzek , ha jót akarok .
    Hát persze,hogy jót akartam,és különben is,ki merne egy ilyen szívélyes kérésnek ellenállni ezért engedelmesen a hátamra fordultam,és hagytam bájos partneremet kibontakozni.

    Kedvesem lassan lefelé haladva végigcsókolgatott,majd egy váratlan (?) pillanatban nyakoncsípte a vidáman ficánkoló Kispajtit,és némi ismerkedő csókocska után egyszer csak hammbekapta mit sem sejtő bűntársamat,de olyan szinten vette mélyre ható kezelésbe,hogy még a szemeim is felakadtak a gyönyörtől.
    Mélyen a torkában éreztem asszisztensemet,majd hirtelen a hegyén éreztem kíváncsi,kutató nyelvét,majd vissza a mélybe,közben simogatta a csatolt részeket is hogy a golyszik se maradjanak ki a jóból.
    Már kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér,ekkor kiengedte rudamat mohó ajkai édes fogságából és mintha a gondolatomba látna , megkérdezte: igen,mondd mit szeretnél ?
    Kérésemre szépen hanyatt feküdt,és én vidáman folytattam félbehagyott déli expedíciómat kedvesem kebleitől indulva,mig neg nem érkeztem a csodák völgyébe,ahol már egy intenzíven nedvesedő frissen borotvált mézízű kelyhecske várta ,hogy foglalkozzak vele is.
    Nem is várattam sokáig, beköszönésképpen a finom , húsos szárnyacskák közé nyalintottam,majd érezve a kedvező fogadtatást,igyekeztem kedves vendéglátómat örömben részesíteni.
    Élvezettel habzsoltam kedvesem finom kincsét, majd csókolgatás közben simogatram is egyre érzékenyebbé váló kelyhét,melyet tündérkém egyre erősebb hanghatásokkal,és heves combremegéssel reagált le. Néhány pillanat múlva eltolta fejemet öléből,mondbán,hogy most picit érzékeny lett, ezért úgy gondolom,hogy talán sikerült kedvesemet elröptetni a gyönyörök kertjébe.

    Némi pihenés, és folyadékpótlás után kedvesem visszatért az elárvultan álldogáló Kispajtihoz,és ismét kézbe,akarom mondani szájba vette a dolgokat.
    Ezúttal úgy éreztem,hogy még hevesebben foglalkozott vezéremmel,szinte már a kozmoszban jártam az élvezettől,mikor pajkos nyelvét rudamon pörgette.
    Jeleztem,hogy úton vagyok a kilövés felé,erre még mélyebbre vett,és csak azután engedett ki az édes fogságból,hogy bűntársam végleg megadta magát . Az utódok Wanda pocijában végezték,én pedig úgy éreztem,hogy menyországba jutottam ...
    Kedvesem mellémbújt,és pihenésképp egymást simogatva beszélgetni kezdtünk az élet nagy dolgairól.
    Néhány perc múlva kedves vendéglátóm jelezte,hogy jó lenne,ha most már kicsit összekapnám magam,mert még vannak elvarratlan szálak,és amíg ez nem teljesül,addig ne is álmodjak hazamenetelről :)
    Úgy éreztem,házigazdámnak igaza van ezért kényelmesen 69-be helyezkedtünk,és neki láttunk elvarrni a dolgokat :)
    Jól eső kölcsönös kényeztetés után Wanda ismét gondolat olvasóként vv-rt nyúlt,gyorsan beöltöztette Kispajtit,és megkérdezte,hogyan szeretném a folytatást.
    Mivel a magyar lovas nemzet,ezért kértem,hogy legyünk csak mi is hagyományőrzők.
    Több sem kellett Wandának,sebtében nyeregbe pattant,segített csodálatosan szűk ékszeres dobozkájába vezetni bűntársamat,majd először lágy ügetésbe,aztán egyre vadabb vágtába fogott,miközben lelkesen cirógattam előttem táncoló formás kebleit.
    Kedvesem csodás tevékenysége következtében picit hamarabb tért az örömök útjára,majd leszállt lováról,levette a szerszámot róla,és ismét ajkaiba vette segédemet. Itt már az eddigi élmények hatására hamarosan megadtam magam,és elengedtem az utódokat,melyek ismét kedvesem mohó szájacskájában végezték.
    Pici beszélgetés után kivonszoltam leharcolt korpuszomat,letusoltam,és a közeli viszontlátás reményében érzékeny búcsút követően,emlékkönyvemben egy szenzációs randi élményével gazdagabban a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Kedvesünk csekély számú virágszálból kötött bokrétáért kimagasló élményént nyújt cserébe,mely mértéke bővebb infóból,vagy telefonon megtudható,régi átlagot képviseli,és nagyon korrekt módon a helyszínen sem változik.
    Jó magam mindössze egy extrát vettem igénybe,mely maga a ház csinos úrnője.
  • Összkép:

    Szenzációsan éreztem magam Wanda kellemes társaságában,teljesen úgy éreztem,mintha a régen látott kedvesemmel futottunk volna össze egy jó kis időtöltésre,mely egy fergeteges pásztorórába torkollott.

    Kedves Wanda !
    Köszönöm Neked ezt a fantasztikus élményt, melynek minden egyes pillanatát élveztem.
    Úgy érzem, húsz évet fiatalítottál rajtam eme kis „időutazás” során. Azt gondolom,személyemben új rajongót találtál, várom a következő randinkat,mert a jóból sosem lehet elegendő !
    Mégegyszer : KÖSZÖNÖK MINDENT !!
Happy Massage