• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma reggel nem úgy indult a napom hogy valami szokatlan fog történni... De sajnos - vagy inkább szerencsére(?) - történt és ez vezetett oda hogy felhívtam Nikit. Őt itt ismertem meg az oldalon keresztül és már találkoztunk nem is olyan régen. Már akkor eldöntöttem hogy hamarosan újra meglátogatom.
    Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve szerencsét próbáltam egy telefonhívással, a hívásom nyitott ajtóra talált, így ennek a viszontlátásnak a pillanata hamarabb érkezett el mintsem gondoltam volna.
    Konkrétan: azonnal felvette a hívásomat és fél óra múlva már nála is voltam. Az eső ellenére a megbeszélt időpontot gyakorlatilag percre pontosan tudtam tartani és máris a kapukód felől érdeklődtem nála (első csengetésre felvette ezt a hívást is).
  • Megközelítés:

    Most is jól tettem hogy nem bajlódtam a parkolással, az eső miatt bevált az előérzetem: mindenhol dugóban álló, idegbeteg sofőrök, arra a környékre eljutni a BKV tökéletes megoldást jelent. Amennyiben autóval mentem volna: a közeli - pár perc sétára lévő - valamelyik fizetős parkolóban lett volna lehetőség letenni az autót.
  • Helyszín:

    A liftből kilépve a megadott ajtó résnyire nyílt "magától"... Egy kedves, mosolygós ismerős várt az árnyékában rejtőzve. A tisztaság makulátlan, a cipőt leveszed azonnal magadtól is, nehogy az utca porát egy lépésre is bevidd magaddal. Erre most azért nem sok esély volt a sok víz miatt, de a vizes cipő sem lakásba való.
    A hátam mögött bezáródó ajtó kilincsét Niki tartotta a kezében. Ő (is) a természet egyik olyan, plasztikai sebész által érintetlen csodája amit saját szemmel kell látnia mindenkinek. Ismerősként üdvözöltük egymást, két puszi, utána irány ugyanaz a szoba ahol a múltkor is elrohant az idő. A szobában rend, leterített masszírozó ágy, hajtogatott törölközők sokasága, a sarokban tatami a földön és kellemes fényviszonyok fogadtak. A masszázspad előtti hatalmas tükröt ekkor még nem is vettem szemügyre, bezzeg később... A fürdő (is) tökéletes és tiszta volt, kád, zuhanyfüggöny, tiszta és száraz kilépő, a tusfürdők sokasága, szájvíz, összefoglalva: tökéletes.
  • Lány külseje:

    Nem ért semmilyen meglepetés, másodszor is olyan gyönyörű volt mint amikor először pillantottam meg Őt. Hasonlóképpen egy tanga és egy apró melltartó rejtette el bájait. Akkor azt írtam itt: "Élőben, kézzel fogható távolságból minden/mindenki más egy kicsit mint a képeken, de itt ezt egyáltalán nem éreztem." de most már tudtam kihez jövök. A csodás, természetes teste ámulatba ejtő, erősen leköti az ember szemét, azt hiszem ilyenkor mondják azt, hogy "megszűnik a külvilág".
    Mindenhol maga a tökély (ez tudom szubjektív vélemény) számomra, összefoglalva: fantasztikus.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után irány a fürdő, onnan kilépve már a szoba ajtóban várt rám. Az ajtó becsukódott mögöttünk, a nemrég együtt töltött idő (akkor sajnos csak egy órát tudtam maradni Nála) kellemes emlékeinek sokasága bizsergett végig minden porcikámon. Most szabad volt a választás: tatami vagy masszázságy? Én az utóbbit választottam, de mielőtt hasra feküdtem volna magamhoz húztam és belecsókoltam a nyakába (is). Az apró textíliák egy pillanat alatt a tatamin találták magukat, mi pedig az ágyon.
    Egy futó csókváltás után egy lassabb csók következett, de ismét nem bírtam ki: megcsókoltam mindkét mellét és magamhoz öleltem a feszes fenekénél fogva. De aztán jófiú módjára kérés nélkül feküdtem hasra az ágyon. Megfogta a krémes tégelyét és a lábaim között mögém térdelt és elkezdődött a lassú, de alapos masszírozás. No meg a traccsparti. Mindezt a tükörben nézve. Szenzációs volt.
    Masszírozott, beszélgettünk, majd egy picit hátra húzódott a bokám és a vádlim miatt, aztán megindult felfelé, egészen a vállig, a karokig, de derék magasságtól már nem csak a kezeivel ért hozzám. Helyzetet változtatott és a szétnyitott lábaim közé térdelve az egész testével simogatott, rendkívüli élmény volt amikor több "ponton" is érintkezett a testünk...
    Itt ismét ugrunk egy picit az időben, mert a legvégén még volt egy nagyon kellemes talp masszázs, majd egy közös hátmosással végződött a mai látogatásom.
    Fürdő után egy utolsó csók, egy meztelen ölelés, aztán öltözés, puszi, és a búcsú.
  • Levezetés:

    Masszírozott az alkarjaival, a melleivel a hasával és mindenével amije csak hozzám ért. A tükörben - amikor csak lehetett - folyamatosan rám mosolygott és figyelte minden rezdülésemet. A simogatásokká átváltozó masszírozó érintések egyre többet érintették a combjaim belső felét, majd egyre többször éreztem kutakodó meleg kezét a lábam között, majd már a hasam alatt is. Ezt fokozva - még leírni is beleborzongok - forró érintést éreztem a golyóimon, majd a megemelt hasam alatt hátra hajtott velem egykorún is. Nekem ilyen élményben csak a múltkor, nála volt részem, ez valami csoda. Hátranyúlva néha sikerült elérnem Őt. Engedve a mohó és picit tehetetlen érintésemnek néha teljes testével rám simult hogy elérjem a fenekét, combjait, csípőjét... Aztán folytatta a saját belátása szerint.
    Tudtam hogy hamarosan megszólal "Most már megfordulhatsz!" és ezzel nem is váratott sokáig.
    Innen egy picit ismétlem múltkori önmagam, mert nem tudom jobban leírni a történteket.
    Ekkor azt hittem hogy akkor lassan vége, de nemsokára megtapasztalhattam ez nála még csak a vágykeltés, majdnem hogy csak az előjáték volt.
    Az ágy mellé állt nekem a bal oldalamra. A bal combját felrakta az én lábam mellé -> a csodálatos popsija, puncija ezzel elérhető távolságba került a kezem számára és simogatni kezdtem mindenhol ahol értem, de aztán feladtam. Mert fel kellett adnom. Ellentmondást nem tűrően franciázásba kezdett, de volt ott minden száj, kéz, nyelv, torok, és ezek minden kombinációja, a csak tövénél, csak a makknál, csók a golyóimon, simogatás az ánusz környékén,... leírhatatlan. Így jött el a kitörés és a vég. De még ekkor sem engedett, megvárta amíg teljesen lenyugodtak az idegek és csak akkor engedett el. Szóismétlés, de vállalom: szenzációs volt.
    Ezután következett az, ami a múltkori rövidebb találkán elmaradt: csókok, majd kényelmesen elhelyezkedett és simogattam csodás testét, ahol csak értem. Gyakorlatilag beszkenneltem minden érintésemmel az idomait hogy minél tovább emlékezzenek rá az idegrostjaim...
  • Elszámolás:

    Nem kértem/kaptam extrát, ennek megfelelően a telefonon megbeszélt virágcsokorral érkeztem. Ezt és egy pici ajándékot én előre odaadtam, utána már nem esett szó róla. Ő rendkívül korrekt volt én pedig tökéletesen elégedett voltam (mindennel).
  • Összkép:

    Kilépve az ajtón leginkább a felfrissül szó jutott az eszembe a többi szokványos jelzőn kívül. Olyan élményben volt részem amit eddig csak itt tapasztaltam (de lehet hogy én vagyok tapasztalatlan). Végtelenül örülök hogy így alakult a mai napom és összejött a randi. Nemsokára újra hívom Őt...
Happy Massage