• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Kitti el. Nagyon kedves hangja volt és készségesen tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Metróval és buszokkal könnyen megközelíthető, hajó majdnem a ház előtt és a vonat sincs túl messze. Parkolás megoldható. Nem egy nehezen elérhető környék, de ez a Marina part.
  • Helyszín:

    A korábban említett Marina part egyik szalonja, amit én már jól ismerek. A lányok folyamatosan jönnek-mennek itt, de én szinte mindegyikkel találkoztam legalább egyszer. Nem állítom, hogy az összessel; ámde gyakori vendég lévén sok lánnyal találkoztam már. Ismert 3 szobás szalon, mi a középső szobában voltunk. Ottlétemkor volt egy másik vendég is volt ott, de csak a cipője utalt rá, ami mellé levetettem a sajátomat.
  • Lány külseje:

    Kitti egy igazán nőies teremtés. Helyes arc mellé termetes mellek tartoznak és feszes hasa mellett brutál jó, feszes markolni való popsi társul. Ízig vérig NŐ. Ami a képekről nem jön le az a kisugárzása. Tekintetével rabul ejt és kezdő létére nagyon helyben van. Kommunikatív lány és értelmes. Igazi kincset találtam meg benne. A kettes számú képen látható tűzpiros body-ban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymást és cipő le; szobába be. Itt elmondtam, hogy ismerőshelyen járok, amin egy kicsit meglepődött, de ez érthető. Elvonultam fürdeni. Végeztem a fürdőben és ő az ajtóban várt. Visszamentünk a szobába én ott elé álltam és a masszpadhoz tereltem őt. Megtámaszkodott benne és puszik, majd csókok következtek. Cicik előkerültek a body takarásából, elkezdtem kényeztetni őket de jelezte, hogy levenné a textilt. Kicsit abbahagytam és miután ezzel megvoltunk tovább simogattam a testét és lejjebb haladva feltérképeztem az alsóbb régiókat is. a megismerkedést későbbre halasztottam és a tatamira kerültünk. Elkezdett masszírozni a lábaimat terpeszbe kérte a a térdem és a bokám között szinte minden izmomat kezdte el átgyúrni. nem volt túl erős masszázs,de éreztem, hogy visz bele erőt. Feljebb haladt és a hátam is rendesen átdolgozta. Közben csevegtünk a masszázs tapasztalataimról és főként az itteni helyszín kapcsán történt esetek voltak fókuszban. Már a nyakamnál járt amikor éreztem, hogy lassan itt a fordulás ideje. Hamar szólt is hogy megfordulhatok. Itt bekente a felsőtestét és jöhetett a csúszka.
  • Levezetés:

    A kellő olajozás után először velem szembe kezdett csúszkálni rajtan, majd átlósan és keresztirányba is megismételte ezeket a mozdulatokat olyan félperces váltásokkal. Simogattam a testét ahol értem és tovább folytatta csúszkát. Jó ideig tartott mikor végre leért a velem egykorúhoz és a szájába illesztette; majd elkezdett bólogatni rajta egy lassú tempóban. Fokozta a tempót egyre hevesebbre és próbálta minél mélyebben elnyelni a velem egykorút.Váltottunk és hanyatt fekvésbe kértem a tatamin elkezdtem csókolgatni a testét és utána elkezdtem a nyalni a punciját. kis ideig csináltam, mert élvezte, de nem jutott el az orgazmusig. A mellei mellé térdeltem és tovább franciázott nekem egészen addig, amíg a szájába nem élveztem. Egy kéztörlőbe helyezte az itódokat és utána megtöröltük magunkat, majd elvonultam egy újabb fürdésre.

    Miután visszatértem ismét csókolóztunk és simogattam őt rendesen. a cicijei annyira elvarázsoltak, hogy nem bírtam betelni velük. Nagyok feszesek és formásak. imádtam őket gyurmázni.Rendesen incselkedtem vele, mikor elérkezett a távozás ideje. Felöltöztem és átadtam a csokrot, majd búcsúcsók végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, de annyira elvarázsolt, hogy véletlenül nálam maradt egy bankjegy, ezért a földszinten jártam amikor hívott, hogy kisebb csokrot adtam oda. E kis közjáték volt a csavar a szeánszunkban.
  • Összkép:

    Nagyon jó élményekkel távoztam, mert egy új csodálatos lányt ismertem meg. Egy igazi kincset és nem sok ilyen nagyszerű lánnyal találkoztam "pályafutásom" során. Remélem lesz alkalmam még egy-két ilyen találkára.
Happy Massage