• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen szabaddá vált néhány órám, délelőtt hívtam, elsőre nem vette fel, de néhány perc múlva visszacsörgetett. Kora délutánra tudtunk is időpontot egyeztetni. Mondjuk ki - óriási szerencsém volt.
  • Megközelítés:

    Telefonban pontos címet kaptam, gps odavisz. Parkolás könnyű, fizetős. A ház elől hívtam, megkaptam a pontos bejutási infókat. Itt volt egy kis bénázásom, próbálom a térerőre fogni, brekegett a telefonom, ezért csak többszöri elismétlés után sikerült.
  • Helyszín:

    A lakás tip-top, nappaliban kanapé (ha lesz még rá alkalmam legközelebb ezt is szeretném kipróbálni), tetthelyen nagy franciaágy, picit kemény, de a célnak tökéletesen megfelel. Fürdő rendben, kedvenc tusfürdőm is megtalálható.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel, akár tegnap is készülhettek volna. Amit a képek nem árulnak el, az a hibátlan bőr, a gyönyörű szabályos arc, nagy szemek, csillogó tiszta tekintet. Elsőre teljesen beleszerettem. És a természetesség, semmi mű dolog, nulla, vagy talán épphogy smink, pontosan ahogy szeretem.
  • Action:

    Fürdés után szobába be, ő még kért néhány percet. De hosszú ilyenkor az a néhány perc !
    Visszatérés után fölém hajolt és rákérdezett a csókra. Erre (sem) voltam felkészülve, talán nagynehezen elhabogtam, hogy persze,. Innentől nagyon intim volt minden. Finoman érzékien csókolt, majd elindult lefelé, elhelyezkedett a lábaim között és lassú franciába kezdett. Isteni látvány és érzés volt, pár perc után le is kellett állítanom.
    A hátára fektettem és elindultam felfedezni tökéletes idomait. Arcocskáját, nyakát, ciciket - bimbik nagyon szépen reagálnak - minden feleslegtől mentes hasikát, combokat, majd lassan elértem a kislányos lényeghez. Itt nem értem el nagy sikert, valószínűleg azért, mert az önzőség eluralkodott rajtam, nagyon szerettem volna már benne lenni. Gumit kértem és missziben lassan nekiláttam. Közben folyamatosan gyönyörködtem benne és simogattam mindenhol ahol értem, ezért jóleső dícséretet is kaptam.
    A látvány és a tökéletesség túl rövid idő alatt elérte célját, hamar a gumiba lőttem, pedig jó lett volna még kipróbálni néhány pozíciót.
    Pulzus 250. Hagyott lenyugodni, megtisztogatott, majd felajánlotta, hogy megmaszíroz, de nem kértem.
    A hátralévő időt eldumáltuk. Már én kérdeztem rá, hogy állunk idővel, ami pont letelt, a fürcsi már időn túli volt. Szóval nulla TP.
    Búcsúzóul még megkértem, hogy pucsítson egyet, amit örömmel teljesített - na ez a kép egy pillanat alatt beleégett retinámba.
    Folyt köv innen legközelebb.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint, mivel először voltam előre kérte, ez teljesen rendben van, egyébként is szeretem előre rendezni. Pesti átlag fölött kicsivel, de a minőséget figyelembe véve nagyon megérte.
  • Összkép:

    Széles mosollyal az arcomon és álló szerszámmal távoztam. Remélem mihamarabb lesz alkalmam egy többfogásos menü elfogyasztására.
Happy Massage