• MiraMasszázsa

  • Beküldte:
  • MiraMasszázsa reagálása

    Köszönöm szépen Karaj! Újabb felejthetetlen másfél órát töltöttünk együtt! Ahogy meg is beszéltük, még ott személyesen. Nem csak neked, de nekem is fantasztikus élmény volt! Izgalmas dolog lesz még ezt az élményt is fokozni lehet egközelebb! Már alig várom! Puszillak!

  • Egyeztetés:

    Már ismertük egymást, a szokásosnál is gördülékenyebb volt az egyeztetés.
    A telefonon könnyen elértem. Megbeszéltük a találkozót , amit VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Oktogontól valamennyivel a Nyugati tér felé van a ház.
    Oda találni egyszerű, de a megközelítésbe bele kell kalkulálni a körút zsúfoltságát. Kocsival mentem mint általában, de a P+R módon megközelítés ésszerű alternatíva.
  • Helyszín:

    Régi körfolyosós ház. Kultúrált állapotban. Lift van.
    A lépcsőházból nem kell sokat tovább menni a lakásig, a bejutás diszkrét.
    A lakás tágas, nagy, tiszta, rendezett. Ismét a múltkori belsőbb szobába lettem invitálva, amihez közvetlenül a szobából nyíló külön fürdőszoba tartozik.
    A szobában meggyujtott mécsesek fénye biztosította a hangulat világítást.
  • Lány külseje:

    Mira igazi jó nő. Nem egy törékeny cicababa, hanem magas, sportos testalkatú amazon.
    Vállig érő szőke haja , erotikusan dús ajkú szája, szép fehér mosolygó fogsora, dögösen igéző tekintete van.
    Az előzetesen megbeszélt módon utcai ruhában fogadott. A testhez álló ruha kiemelte nőies vonalait.
    Kebleinek domborulatait, csípője ívét, markolni való gömbölyű, feszes fenekét.
  • Erotikus masszázs:

    Az erotikától izzott a levegő. Klasszikus értelemben vett masszázs a találkozó mellék ága volt, a két felvonás közti szünetben. Lazító , frissítő hátmasszázst kaptam , amit Mira olajjal végzett. Jól esett, kellemes volt. Egy idő után áttment teljes testes csúszkába, majd jött a második felvonás.
  • Levezetés:

    Mivel már ismertük egymást, sőt megvolt az úgynevezett kémia és bizalom közöttünk, egy kissé rendhagyó módon terveztük el előre ezt a mostani találkozót. Az volt a terv, hogy Mira szabad prédájává leszek. Én nem érinthetem meg , csak ő érhet hozzám, játszhat a testemmel a saját kedvére. Ennek volt része az utcai ruhában fogadás is.
    A fürdőszobai teendők után kaptam egy pohár vizet, és hanyadt feküdtem az ágyon.
    Két kezem széttárva ki lett kötözve az ágy két felső széléhez.
    Mira egy huncut kacsintás, és " Most az enyém leszel !"
    felkiáltás kíséretében kacéran bírtokba vette a játékszerét. Kezével végig simította a farkamat, majd végig nyalta. Ennek hatására egy pillanat alatt vigyázállásba vágta magát. Mira lassan elkezdett vetkőzni. Erotikusan kibújt a ruhájából, miközben folyton rám nézett olyan vágyakozó tekintettel, hogy tényleg elhittem , nagyon kívánja a testem.
    Őrjítöen erotikus volt, ahogyan kivette a ciciket lassan egymás után a fehérneműből, közelítette a szám felé, de nem adta, csak játszott mint macska az egérrel.
    A bugyit is hasonlóan kacérkodva vette le. Oda fordította azt a gyönyörű kerek seggét az arcom elé.
    Széthúzta és bedugta egy újját a puncijába. A farkam nem is tudom mikor, talán évtizedekkel ezelőtt állt ilyen keményen és kitartóan, majd szét durrant. Mira pedig csak incselkedett vég nélkül. Olajat csorgatott a cicikre, majd a cicikröl a farkamra, kézzel símogatott, néha a szájába vette, a cicik közé rakta.
    Az idő érzékem teljesen elveszett. Egy idő után Mira 69 hez hasonló pózba helyezkedett fölém, de csak egy-egy apró nyalintást engedélyezett a puncijára. Elkezdett maszturbálni az arcomtól egy arasznyi távolságra. Két ujját járatta a hüvelyében intenzíven. Mintha egy soft pornó filmet néztem volna 4D-ben. A gyönyörű kerek popsi széthúzva az arcom előtt, a szörcsögve tocsogó húsos punci a közepén. Ott volt 10 centire, és nem érhettem hozzá. Mira egyre hevesebben sóhajtozott, közben kézzel verte a farkamat, a saját izgalmának megfelelő intenzitással. Nyüszítve könyörögtem a kéjtől, amire a punciszaftos újjait a számba dugta.
    Mohón szoptam nyaltam le minden cseppet, mielőtt ismét elveszi.
    Egyszerre élveztünk el. Mira saját egyik kezéről, én pedig a másik kezéről lőttem egy jó adagot, ami Mira kezei között és a hasamon landolt.
    Mira eloldotta a kezeimet, megtörölgetett, kiment kezet mosni, hozott nekem egy újabb pohár vizet, majd pihenés képen sor került egy kis masszázsra.

    Masszázs után jött a második felvonás.
    Már éppen kezdtek volna kalandozni a kezeim, de könyörtelenül ki lettem újra kötözve.
    Voltak kétségeim, hogy mi lesz ebből, mert többször az első elélvezéssel is akadnak gondjaim, második az nagyon ritkán megy, ráadásul most nagyon-nagyon intenzíven ki voltam facsarva.
    Ez a nímfa amazon mit sem törődött az aggodalmaimmal, - "Egy szót se halljak, enyém vagy és kész! " Kijelentéssel előről kezdte a játékot.
    A masszázs rész lezárásakor elkezdett olajos csúszkálást folytatta rajtam most már hanyadt fekvő állapotomban. Keresztben kasul érezhettem a testét. Háttal a mellkasomra ült, éreztem a tűzforró punciját, ahogyan odanyomta hozzám. A cicik közé tette a farkamat, és ráköpött.Érdekes, hogy ez a közönséges mozzanat, mennyire erotikus tud lenni. Egyből kemény is lett a farkam tőle.
    Ekkor még nem is sejtettem, hogy a fantasztikus első felvonást, élményét nemhogy megismételni fogjuk, hanem többszörösen túlszárnyalni .
    Tényleg nem tudom felidézni az események sorrendjét, mert nem jegyzeteléssel voltam elfoglalva:) Második ejakuláció nem volt ugyan, de " száraz "orgazmust nem tudtam megszámolni, hányszor éltem át. Mira fáradhatatlanul kényeztetett. Kézzel, szájjal, cicivel, szopott, símogatott, csúszkált.
    Újabb két alkalommal kényeztette magát aminek a látványát premier plánban , szuper plánban élvezhettem , ahogyan a kéjnedvtől habos , izgalomtól dúzzadt szemérem ajkak táncolnak az orrom előtt. Hörögtem, vinnyogtam, remegtem , az ágy szélét tépve markoltam a kéjtől.
    Ez így ment az idő lejártáig, és számtalan hullámban tört rám az orgazmusszerű érzés ejakuláció nélkül
    Elképesztően jó volt.
    Különleges, kicsit perverz, nagyon-nagyon erotikus.
  • Elszámolás:

    Nem esett róla egy szó sem. A nyilvánosan is megismertetett másfél órának megfelelő ajándékot a végén helyeztem el a kisszekrényre.
    Nem volt semmi probléma.
  • Összkép:

    Várakozásaimat túlszárnyalóan jó volt ez a randi.
    Nyilván valóan kellett ehhez, a kölcsönös szimpátia, kölcsönös tisztelet, de ez megvolt, és így minden jól sikerülhetett.
Happy Massage