• Hajnalcsillag

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Kedves,pontos tájékoztatás,igen csendes hangon. Találtunk megfelelő időpontot. Mentem a megadott címre.
  • Megközelítés:

    A lakás Buda központi részén van. Könnyen megközelíthető. A parkolás nehézkes, de a tömegközlekedés szuper. Közel az Allee és a Turva jó turkáló. Ezt a hasznos és bizalmas infot súgom meg,a többit Hajni elárulja.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta kellemes hangulatú, barátságos. A fürdőszoba higiénikus, mindennel felszerelt. Túsfürdő sok,törölköző nagy. A szobában az ágy tökéletes a szexre.Nem találkoztam Hajnin kívül senkivel. Diszkrét hely.
  • Lány külseje:

    Hajni nagyonszép dekoratív lány. Mosolya csendes és kedves. A teste szexi. Kívánatos. A hangja olyan, mint egy simogatás. Valami piros lengeségbe volt öltözve. Ami illet sötét hajához. Nem vagyok divatdiktátor. Hajni jól esik a férfi szemnek. A képeken ő van. Élőben nincs arckitakarás.
  • Action:

    Az ajtóban kedves,csendes mosollyal és egy óvatos puszival fogadott. Bájos. Kedvesen megmutatta a szobát és a fürdőt. Kicsit izgult, de remélem humorosan vettük a kezdeti zavartságot. Fürdés után elheveredtünk az ágyon. A kezdeti félénksége megakadályozott abban, hogy vadállatként rávessem magam. De nem tettem. Megöleltem és kaptam egy viszont ölelést és innentől beléptünk az érzékiség birodalmába. Csókja a nyakamon finom volt, bátorításomra kaptam csókot a mellkasomra is. Végigsimogattam a testét. Élveztem a bőrét tapogatni. A mellét és a fenekét is jól megtapogattam. Félénksége eltűnt ls a farkam is a szájában. Nagyon jó volt. Majd gumit kértem,amit prófin felhúzott a farkamra. Meglovagolt. Változatos gyorsasággal és mozdulatokkal. Kivégzett. Hamar találtunk közös témát és kellemesen csevegtünk. Erről-arról. Majd kedvesen felajánlott egy masszást. Elfogadtam. Kellemes. Feláll a farkam. Mekapom a száját. Nagyon finom. Melleit tapogatva a melleire élvezek. Csevegünk. Búcsúzom.(Nem tudom Hajni miként élvez,miként reagál a nyalakodásra, én magamat kényeztettem Hajni segedelmével.)
  • Elszámolás:

    Hajni korrekt tájékoztatása alatt adott értékek nem változtak. Korrekt. Megkaptam mindent amit kiérdemeltem.
  • Összkép:

    Hajni nagyon kedves lány. Hozzáidumul a kívánságaimhoz. Odaadó az ölelése. Hajni nagyon kedves és aranyos lány. Hihetetlen jó élmény volt látni, hogy feloldódik mellettem és dögös, szexi érzékiséggel ajándékoz meg.
Happy Massage