• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves!!!
    Annyit nevettem a beszin, imádom ahogy fogalmazol, Dzselo azaz (J.LO) egyszerűen imádtam. Én is nagyon jól éreztem magam, természetesen várlak vissza.:)
    Legközelebb is meghajtalak, mint zinger a varrógépet;););)
    Csók drága
    N

  • Egyeztetés:

    Már egyszer előzőleg beszéltünk telefonon, akkor nem sikerült időpontot egyeztetni. Most chat-en próbálkoztam. Volt egy kis technikai problémánk, de az is megoldódott és összejött a randi.
  • Megközelítés:

    13. kerület frekventált részén található a bűntény helyszíne, tömegközlekedés okés, parkolás megoldható. Motorral mentem, azzal meg minden kifejezetten szuper.
  • Helyszín:

    Helyszín általam jól ismert, makulátlan, soha nem tudtam belekötni, most sem. Ellenőriztem a 20 db tusfürdőt és a 4 féle szájvizet, továbbá a 2 porcelán poharat. Minden rendben volt. Most tűnt fel a bejáratnál a pocakos és/vagy idős pasik részére elhelyezett méteres cipőkanál. Nagyon kedves.:)
  • Lány külseje:

    Ha valaki nem csak a Victoria’s Secret típusú, nádszálakat szereti, akkor bátran tudom ajánlani Nancyy-t. Nem pontosan tudom, hogy hol a jó ízlés határa Nancyy-nél, nem akarom megbántani, így csak inkább azt írom le, hogy elképesztő a geometria. Dzséló csak szeretne ilyent.:) Hasonlót én még csak kultúrtörténeti filmekben láttam.:) Mindez hibátlan, puha bőrbe csomagolva, ajvé. Kutyus nézetből megtekintve a hölgy idomait, rögtön elkezdett gyöngyözni a homlokom pusztán a látványtól. Hát még utána.:)
  • Action:

    Én szeretem a masszázst kezdésnek és vágytam egy tisztességes cicis csúszkára is. Nancyy-nél az előzetes tanulmányok alapján erre van lehetőség. Mire a látvány okozta sokkból felocsudtam és elkezdtem volna mondatokká formálni igényeimet, Nancyy megkérdezte, hogy akkor kezdhet-e egy masszázzsal és utána egy cicis csúszkával. Ekkor már kezdtem sejteni, hogy jó helyre jöttem.:) Meg sem próbáltam tiltakozni. Masszázs rész alatt ismerkedő beszélgetés, Nancyy érdeklődő, gátlástalanul kérdez, én meg gátlástalanul igyekeztem válaszolni. Szerintem jól elvoltunk. Megfelelően átgyúrt alul, felül. Utána hátamra parancsolt és lábaim közé préselte magát és jött a nap egyik fénypontja, a cicis masszázs. Nancyy-nek maximálisan megvannak az adottságai az ilyen fajta mókához is és meglehetősen jól csinálja. A tevékenység közben muszáj volt felkérnem egy puszira, ő először nem tudta hova kérem. Nyelves puszi után ráutaló magatartással jeleztem, hogy még igénylem ennek a cicis dolognak a folytatását. Mikor ezzel végeztünk jelezte, hogy szeretne ő is masszázst kapni. Kicsit ezen meglepődtem, de nekem ez pont kapóra jött, mert épp ismerkedek ezzel a disciplinával és áldozatokat keresek. Azért felhívtam a figyelmét arra, hogy bot kezem van és hajlamos vagyok a bénázásra is, ha mindez nem zavarja, akkor örömmel. Nem zavarta, sőt határtalan bénázásomat örömmel vette, ami nekem nagyon jól esett. Ezután jött a lényegi rész és ezt lovacskázással kezdtük. A hölgy meglehetősen gyors tempót diktált, egy idő után kérte, hogy szeretné, ha én lennék felül és ne csak lustázzak. Misszit igényeltem, így is gyúrtuk egymást kicsit, aztán Nancyy kedvencét a kutyust is kipróbáltuk. Mint előbb már írtam, hátulról elképesztő a látvány, hirtelen nem tudtam, hogy tolni vagy harapni szeretném jobban. Előbbinél maradtam, majd legközelebb harapom is, ha megengedi. Ilyen tempó mellett elég sok minden belefért az óránkba, de mégsem volt kapkodás. Nagyon manager típus, de lehet hatni rá, odafigyel a beosztottra.:) Szexben az én ízlésemnek kicsit vadóc, de még szerethető kategória. Randink végén Nancyy meghajtott, mint Zinger a találmányát, szívem majd kiugrott, de ami nem öl meg, az erősít, ugye. Legközelebb előre beveszem a szívgyóccererm.:)
  • Elszámolás:

    Amiért mentem megkaptam, jól éreztem magam Nancyy-vel. Csokrot nem kérte, de előre letettem, félig idegen voltam Neki. Csokor mérete átlagos, szolgáltatás átlagon felüli.
  • Összkép:

    Ugyan randink végén begyorsultunk, de valahogy még is sikerült ellazítania és nap hátralévő részében is kitartott ez az ellazult, enyhén kómás állapotom. Jó volt, amit kaptam, jól esett minden. Remélem, találkozunk még.
Happy Massage