• Pamela

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Egyem a húsodat edes vagy :-))))))
    Örülök hogy ilyen jól érzed magad nálam,aztán viszont lássalak ám hamarosan ;-)))))))

  • Egyeztetés:

    Visszajáró vagyok, így még tündéribben szólt bele a telefonba, mint első alkalommal. Gyorsan sikerült időpontot egyeztetni, alig vártam hogy újra lássam.
  • Megközelítés:

    A helyszín egy apró technikai malőr miatt ezúttal pár utcával arrébb, a víztoronyhoz közelebb volt a szokásostól. Mindkét helyen ingyenes a parkolás és így napközben szokott lenni szabad hely is. BKV is közelben mindkét helyen.
  • Helyszín:

    Az állandó helyszín egy tipikus panellakás, teljesen dohányfüstmentes és a célnak tökéletesen megfelelelő. Pamelán kívül egy másik lány is szokott lenni, de a diszkréció teljes. A fürdő tiszta, többféle tusfürdő, szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Első találkozásunknál derült ki, hogy láttam már őt korábban civilben. Az, hogy civilben is megakadt rajta a szemem és eljátszottam a gondolattal, hogy de jó lenne randizni vele, sokat elárul szépségéről. Erre tessék kinyitja az ajtót és ott áll előttem. Olyan volt, mintha egy filmbe csöppentem volna bele. Gyönyörű arc, fantasztikus cicik, eszméletlenül kerek és izmos popsi és nagyon kecses lábak, első alkalommal rabul ejtett :) A külsőhöz ráadásul egy értelmes belső is társul, mindenről lehet vele beszélni.
  • Action:

    Megérkezéskor behívott a szobába, üdítővel kínált, megbeszéltük mit szeretnék, kaptam törit, kiment ellenőrizni szabad-e a fürdő, minden részletre figyel tök aranyosan. Fürdés után már teljesen meztelenül várt. Először natúr franciát kértem, én voltam hanyatt, imádom nézni, ahogy egyre jobban megduzzad a farkam a szájában. Egy pár perc után kértem, hogy forduljon 69-be és egyszerre kényeztettük egymást. Gyönyörű, illatos puncija van, pici ajkakkal és fenomenális csiklóval. Nem lehet velük betelni. Ezt a látványt és az érzést nem lehet sokáig bírni, így gumit fel és kértem, hogy üljön bele. Volt sima beleülés, utána felguggolt, majd megint letérdelt, simogattam a lábait, megmarkoltam a fenekét, egyre jobban gyorsított és körözött, közben markoltam a cicijét és csókolóztunk (extra, de ne hagyjátok ki), nem bírtam sokáig magammal és hatalamasat élveztem. Hagyta, hogy megnyugodjak, óvatosan leszerelvényezett és megtörölgetett. Lazításként megmasszírozott, ami rendes átgyúrás volt nem csak amolyan ímmel-ámmal maszatolás. Közben beszélgettünk sokmindenről.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt, pesti átlag alatt talán picivel, a csókkal együtt az átlag rózsaszálak.
  • Összkép:

    Igazi kikapcsolódás, egy-egy óra a földi paradicsomban. Egyszer sem éreztem nála, hogy óranézős lenne, abszolút barátnő feeling, mindenkinek ajánlom ŐT tiszta szívből. Köszönöm Pamela!
Happy Massage