• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A minap ismét a Fővárosban jártam. Egy munkával kapcsolatos ügyben jártam ott, így adott volt a lehetőség, hogy felnyissam a laptopot és utána nézzek valami kalandnak. Már jócskán sötét volt és a telefonhívásokra kevesen reagáltak. Nos ezen kevesek egyike Ayse volt. Egy pontos, precíz telefonos egyeztetés után beleugrottam az ismeretlenbe és 20 perc múlva a helyszínen voltam.
  • Megközelítés:

    A parkolással mázlim volt, mert a lépcsőház előtt tudtam parkolóhelyet találni. A tömegközlekedést nem ismerem. A lépcsőházat és a lakást könnyű volt meglelni, mert a GPS jobban ismeri Pestet, mint én. :)
  • Helyszín:

    A lépcsőházba való bejutás egyszerű volt, miután alig pár lépésre találtam parkolót. A lakásba belépve megörültem, hogy nem egy túlzsúfolt kecóba lépek, hanem egy olyan lakásba, ahol a lány történetesen egyedül tartózkodik. Mint megtudtam, csúcsidőben sincs sokkal nagyobb nyüzsgés. A lakás és a fürdő tiszta, kényelmes, jól felszerelt. Nekem nagyon bejött.
    A prájvit rúm nagyon kellemes hangulatú a fényekkel és a tükörrel együtt.
  • Lány külseje:

    Ayse az ajtó mögött állva fogadott, így kellett még 2 másodperc, mire becsukódik az ajtó és előlép mögüle A LÁNY. Na itt koppant először az állam. Olyan tökéletes "összeállítású" lány állt velem szemben, hogy majdnem a szememhez nyúltam megdörzsölni, hogy jól átok e. Csinos pofi, szép, formás test, bomba alak és a mellei... Te jó ég!
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után egy gyors ölelést követően a matracra lettem parancsolva, hogy egy remekbe szabott masszázst kapjak. A falra szerelt tükör kiváló vizuális élményeket adott. Közben olyan jót és tartalmasat beszélgettünk, mintha már régebbi vendége lennék. Fiatal kora ellenére olyan meglátásai vannak, hogy többször elámultam rajta.
    Bevallása szerint nem "okleveles gépész", de a masszázs-technikája példaértékű. Olyan érzésem volt, mintha a sportmasszőröm kezei között lettem volna. Rendkívül ügyes és erős kezei vannak.
    Sajnos csak egy rövidke órára tudtam Őt meglátogatni, mert már későre járt és az otthon még messze volt.
  • Levezetés:

    A nagyszerű masszázs után, a megfordulást követően ismét egy újabb varázslat következett. A mezítelenül végzett csúszka. No kérem! Itt minden erőmet össze kellett szednem, hogy ne legyek "rosszfiú" és csak a "rózsaszín" oldalra koncentráljak. Olyan gerjesztően hatott rám Ayse csodás melle és alakja, hogy illő volt megkérdezni lehetne e valami olyasmit is csinálni, ami bizonyos helyzetekben előjátékként adatik meg az embernek. A nyakától, a mellein és a finom ízű bőrén haladva jutottam el a gyönyörű, rózsaszín pillangóhoz. Az izgalmam olyan mértékű volt, hogy majdnem ebben a szituban lett végem. De egyszer csak valahogy egy híján 70 pozícióba kerültünk és innen már nem emlékszem pontosan a végeredményemre, de egy biztos: a foglalkozás elérte célját.
  • Elszámolás:

    Először jártam itt, így illőnek tartottam, ha előre rendezem. Hogy vannak a extrák? Nem tudom, mert sok mindent kaptam ajándékba. :)
  • Összkép:

    Egy biztos! Először, de nem utoljára jártam itt. Nem tudom, mikor lesz a következő alkalom, de azon leszek, hogy ne tévesszem Őt szem elől. Emlékezetes élmény egy felejthetetlen lánytól.
Happy Massage