• Pamela

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Drága Kevin,emlékszem rád...:-)
    Nagyon edes vagy köszönöm neked az elismerő szavakat,sokkal jobban kedvelem az olyan együttléteket,ahogy az Úriember nem sűrűn ilyen helyre járogatós:-)))
    Na ezt jól megmondtam :-)
    Biztos vagyok benne hogy legközelebb már oldottabb leszel ne aggódj ;-)
    Olyan jól esik ilyet olvasni,még két év után is,pedig már nagyon sok pozitív,sőt halistennek én CSAK nagyon jó értékeléseket kaptam,de mégis mindig jólesően mosolyodom el újra és újra köszönöm nektek,leginkább ezt most neked,várlak nagyon vissza téged ;-)
    Sok puszi : Pamela :-)

  • Egyeztetés:

    Telefon hívtam fel, elsőnek foglaltat jelzett, majd 5 perc múlva újrapróbálkozás után már fel is vette a telefont. Telefonban gyors egyeztetés, hangja gyönyörű, már akkor volt bennem egy érzés, hogy most jó helyre megyek.
  • Megközelítés:

    Újpest központjában egy lakás, én ugyan autóval mentem, de a BKV is nagyon jó oda, főleg mióta átadták a metrót. Parkolás baromi egyszerű, maximum egy dologra kell figyelni, hogy a házba két oldalról lehet bejutni, és azon a részen kell bemenned, ahol a csengő van a nevekkel.
  • Helyszín:

    A helyszín a célnak alkalmas, nem nagy, ráadásul ketten dolgoznak ott, de ez egyáltalán nem érezhető, nem zavaró, teljesen diszkrét. A fürdőben több tusfürdő, szájvíz, tehát a szokásos dolgok, amik egy ilyen randihoz kellenek.
  • Lány külseje:

    Meg kell vallanom, nem vagyok egy sűrűn lányokhoz járó tipus, nekem egy ilyen randi elég nagy elhatározással jár. Ennek két oka van, az egyik, hogy izgulós fajta vagyok, a másik, hogy volt már csalódásom, hogy a valóságban nem úgy néz ki a hölgy, mint a képeken. Magam is meglepődtem, hogy most bevállaltam egy olyan nőt, aki az arcát nem vállalja fel, pedig ez nálam általában alap szokott lenni a szűrési feltételeknél. A képek ugye nem műtermiek, ebből azért látható, hogy a Pamela teste valószínűleg ilyen lesz. Választás során ez fogott meg, illetve a több beszámoló is, ahol olvashattam hogy nagyon szép arca is van. Még így sem voltam magamban biztos, de amikor felmentem hozzá, és megpillantottam az arcát ez a gondom teljesen megoldódott. Most szőke haja van, gyönyörű nagy szemei, bájos mosolya, kedves, aranyos, intelligens nő, akinek olyan teste van, amit minden nő megirigyelhet. Éreztem is, hogy ajjaj, ő egy vérbeli vadmacska lesz.
  • Action:

    Bármennyire is szeretném, erről vélhetően nem fogok tudni hosszú ódákat írni, ami nem Pamela hibájából fakad, hanem az enyémből. Megérkezésem után, ahogy már említettem egy gyönyörű nőt pillantottam meg az ajtóban. Annyira meglepett szépséget, hogy megmondom őszintén nem is emlékszem mi volt rajta, de szexi volt, ez viszont nagyon megvan. Mosolygott, kedves volt, rögtön beszélgetésbe kezdeményezett, miközben behívott a szobába. Ahol megkért, hogy vetközzek le. A hálószoba nem egy nagy szoba, de egy nagy franciággyal, ami a célnak tökéletes. Közben zene szólt, kabátomnak akasztó, ruháimnak egy szék adott helyet. Levetköztem alsógatyáig, majd kaptam egy tiszta törülközőt, és elmentem zuhanyozni. Fürdőben kiválasztottam a tüsfürdőt, lezuhanyoztam, majd amikor már sejtette, hogy végzem értem jött, és visszamentünk együtt a szobába. Ő addigra már meztelen volt. Gyönyörű, barna testével nem lehet betelni, és annak látványával. Lefeküdtünk az ágyra, majd egy 10 percet beszélgettünk, miközben ő simogatott engem. Majd amikor a beszélgetés alábbhagyott, akkor már ott is termett a lábam között, és elkezdett a legnemesebb részemmel játszani. A nyelvmunkája, és a technikája NB1-es... semmilyen panaszt nem lehet rá, nagyon élveztem, annak ellenére, hogy nem sikerült sátrat verni. És igen, emiatt nem fogok tudni sokat írni, mert annyira izgultam a gyönyörű hölgy láttán (én teljesen úgy kezeltem őt is, mintha a barátnőm lenne, és szerettem volna, hogy mindent megkap, ezért borzasztóan bestresszeltem). Mivel nem sikerült sátrat verni, ezért úgy gondoltam, talán lenyugtatom magam, ha én kényeztethetem őt. A nyakától elindulva, a mellét kezdtem kényeztetni. Akkor olyat éreztem, mint még egy nőnél sem. Soha olyan szép mellett, olyan finom mellbimbót nem éreztem még a számban mint az övé. Igazából csak azért hagytam abba a melle kényeztetését, mert vágytam még másra is. Így haladva szépen ott lent kezdtem őt a nyelvemmel kényeztetni. Közben ő halk sóhajokkal jelezte nekem, hogy tetszik, amit csinálok neki. Legalább is remélem :) Sajnos ez sem hozta meg gyümölcsét, nem sikerült továbbra sem... Majd újból ő kényeztetett a szájával engem, illetve kézimunkával rásegítve aminek viszont az lett az eredménye, hogy amint életre kelt a nemesebbik részem, pár pillanat múlva nem is bírta tovább. Nem túl férfias volt a sztori, de így jártam, ez volt a sztori. Pamelán nem múlt semmi, ő tökéletesen csinálta, én izgultam ezt túl nagyon.
    Miután ez így alakult, már eléggé elszaladt az idő, még megkértem egy hátmasszázsra, amit nagyon finoman, és érzékien csinált. Jó volt még kicsit élvezni a vele töltött együttlétet.
  • Elszámolás:

    A telefonban egyeztetettek szerint tőlem előre kérte a dolgot, mivel új vagyok, de természetesen ez nem okozott gondot nekem. Bár nem sűrűn van járok lányokhoz, én kimondottan olcsónak nem mondanám, de hogy bármennyit megér a vele való együttlét azt viszont igen.
  • Összkép:

    Bár az én hibámból fakadóan nem úgy sikerült ez a randi, ahogy szerettem volna, de Pamela nagyon de nagyon megéri. Biztos vagyok benne, hogy újra meg fogom látogatni, bízva abban, hogy a második randin már sokkal oldottabb leszek, és végre sikerül az, amiért ténylegesen mentem. De ez mást ne tántorítson el, egyértelműen olyan nővel találkozhatnak Pamela személyében, amit minden férfi érezni, és látni akar.
Happy Massage