• Mária

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon vettem fel a kapcsolatot, elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, árakról, így rövidesen visszahívtam és indultam is hozzá. Egy órán belül tudott fogadni, és mikor jeleztem hogy a város másik felén vagyok, így lehet némi csúszás az érkezésemben nem problémázott.
  • Megközelítés:

    A város széle felé van a rendelő, így idő míg kijut az ember, viszont cserébe a parkolás ingyenes és van hely. Villamos a háztól nem messze jár, szóval BKV-val is megoldható, de inkább autóval ajánlom.
  • Helyszín:

    Mária egy sokemeletes panelház tetején rendel a saját lakásán. Hatalmas a lakás, gyönyörűen rendben tartva, és sok-sok tükör van mindenfelé, bár az ember zömmel önnön habtestét tudja bennük csodálni. Fürdő tiszta, zuhanyozni kádban lehet, van 3 féle tusfürdő, nekem elég. Törölközőből egyet kap az ember, de az szép nagy és tiszta. A masszázs szobában egy masszázspad, mellette egy franciaágy, az nem volt tiszta hogy azt is lehetne e használni, nekem a pad tökéletesen megfelelt.
  • Lány külseje:

    Mária a hirdetése szerint negyvenes, de annak szerintem a vége felé járhat. Egyébként ápolt, a képei jól visszaadják a valóságot. Fogadáskor valami egyszerű ruha lehetett rajta, férfiasan mondom nem emlékszem, a masszázs alatt fehérneműben dolgozott, ez viszont végig maradt is rajta. Aki ezt a korosztályt kedveli annak nem okoz csalódást, aki a pipihusit keresi ne erre vadásszon.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után kis beszélgetés, gyorsan elmentem fürdeni, aztán irány a pad. Kérdezte hogy szeretnék e felvezetést is, mondom majd csak a végén, előbb a kezelés, de pozitív hogy lett volna lehetőség a kétszeri mókára. A hátamnál kezdte, elvileg svédmasszázst hirdet, de amennyire tudom az erősebb. Itt inkább sok köríves mozdulattal dolgozott rajtam, amitől ugyan nem lett izomlázam, de kellemesen felfrissített. Közben gyakorlatilag végig beszélgettünk, illetve inkább csak ő beszélt, mert nem nagyon hagyott szóhoz jutni (ha az ember elfogadja akkor nem zavaró, én inkább így voltam vele). Jó alaposan megdolgozta a hátamat, majd jöttek a lábak. Amikor az egyikkel végzett akkor szóltam neki, hogy jól esik, de ahogy nézem az órát lassan kifutunk az időből, de nem aggódott, és bár nem beszéltünk róla, de itt vettem le, hogy az óra az jelen esetben egy óra masszázs, a felvezetés az a ráadás (időben, nem pénzben). Mikor végzett a lábammal elkezdte a combokat belülről cirógatni, majd megfordultam és..
  • Levezetés:

    kezdetét vette a levezetés. Mint említettem fehérneműben volt, az maradt is, de cirógatni és. Simogattam a fenekét, és amennyire lehetett a cicifixen keresztül a kebleit. A levezetésnem volt rossz, nem akart egyből kivégezni, de inkább kiegészítés volt mint főprogramelem. Amit kiemelnék, hogy a vége felé mikor egyik kézzel kellemesen masszírozza a hátsó bejáratot, a másik kézzel dolgozik a kapitányon az megadta a kegyelemdöfést és elmentem. Kedvesen letörölgetett, majd mikor kifújtam magam akkor gyors tus és balra el.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, hacsak az nem hogy az alapban nincs levezetés, és az extra a kézi. Az alap programhoz elég Széchenyi gróf, de ha levezetéstis szeretnél és mellécsapsz egy Bethlent akkor meg is vagy. Hibátlan.
  • Összkép:

    Annak ajánlanám aki az idősebb korosztályt kedveli, nem szempont a túlzott erotika, inkább csak a feszültséglevezetés végett kell a végén a levezetés. Az ár/érték arány szerintem nagyon rendben van.
Happy Massage