• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Szia Drágám!

    Először is ne haragudj, hogy nem a nickneveden szólítottalak meg, de valahogy nem esett kézre...mármint szájra. Na jó, érted :D
    Szerintem te is érzed, nem túl szokványos és nem túl szép ez a "baszótéma" :DD
    Választhattál volna valami konszolidáltabb nevet magadnak! Csak mert ha nem ismernélek, azt hinném, egy durva, erőszakos vadállat vagy. Pedig ez egyáltalán nem igaz rád :)
    Igaz, hogy szereted a vadabb, pörgősebb szexet is és az ágyban sem vagy piskóta, de vadállatnak véletlenül sem mondanálak.
    Egy figyelmes, kedves ember vagy, akivel élvezet volt az együtt töltött idő és ráadásul beszélgetőpartnernek sem vagy rossz :))

    Tehát... Köszönöm neked a csodás randit, ezt a szuper beszit, a finom gyümölcsöket és azt, hogy bizalmat adtál felém, hiszen olyan dolgokról beszélgettünk, amit egy alig ismerős emberrel nem szoktak csak úgy megosztani. Remélem a beszélgetés során tudtam egy picit segíteni abban, mit és hogyan csinálj... Szerintem abban az ügyben nincs más megoldás!

    Remélem még érezhetlek és élvezhetem a társaságod máskor is, hiszen van még mit bepótolnunk...

    Úgyhogy várlak Drágám vissza, hogy újra csodás élményekkel legyünk gazdagabbak! :P


    Csókollak és ölellek! :****


    Wanda Gold ❤

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel a randi napjának délelőttjén,amit néhány csörgés után felvett.Kedves hangon elmondta az opciókat aztán izgatottam elindultam a megadott címre.
  • Megközelítés:

    A helyszín eléréséhez BKV-t vettem igénybe.A közlekedés nagyon jó a környéken,számtalan módon el lehet jutni hozzá.Busz,villamos szinte a ház előtt áll meg,földalatti kb.10 perc sétára van.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon hangulatos,szép,tiszta,rendezett állapotú.A fürdő szintén tiszta.A tusfürdőket megszámolni is alig lehet annyira választékos a kínálat.Szájvíz kis eldobható pohárkákkal is rendelkezésre áll.A törülköző szintén tiszta,puha és illatos.A baszoba nagyon hangulatos,kényelmes nagy ággyal felszerelve.
  • Lány külseje:

    Egyszóval jellemezve..Egy tömör gyönyör!Persze ez ízlések és pofonok kérdése.Engem személy szerint azonnal rabul ejtett a megjelenése.Mindig is szerettem a hasonló kaliberű lányokat.Aki a manöken alkatú hölgyeket szereti az csalódni fog,mert Wanda egy nagyon szép kerek,husis lány.Semmi művi elváltozás nincs rajta egy természetesen szép igazi nő.Arca ugyancsak szép,nekem nagyon bejön.
  • Action:

    A megadott címre érve felhívtam hogy tájékoztatást kérjek a házba való bejutáshoz.Mikor ez megtörtént.lifttel mentem fel a sokadik emeletre.A megfelelő ajtó elé érve lassan kinyílt az ajtó és ott állt ez a csodálatos lány előttem.Azonnal elbűvölt a megjelenése.Kedvesen beinvitált ,bekísért a baszobába,és innivalóval kínált.Pár perc beszélgetés következett az elkövetkezendő 1 óra történéseivel kapcsolatban.Miután megbeszéltük,átadtam neki a hozott rózsaszálakat,és mellé egy kis plusz ajándékot,aminek láthatóan örült,és megköszönte a figyelmességemet.Kaptam törülközőt és hamar elmentem tusolni,ahová elkísért és kaptam néhány nagyon izgató csókot.Miután befejeztem a fürdést,izgatottam mentem vissza a baszobába.Ő már várt rám és megkért hogy helyezzem magamat kényelembe az ágyon.Szót fogadtam neki és hanyatt dőltem az ágyon.Elkezdte finoman kényeztetni a kéjrudat,először csak lassan finoman a golyókat sem kihagyva,végignyalogatta.Majd a szájába vette és egy perfekt franciaórát kaptam tőle.Néha csak a végét szopogatta,szívogatta,és időnkét teljesen eltüntette az egészet a torkában.Varázslatosan tud bánni a cerkával!Kis idő elteltével kérdezte hogy húzzon e rám munkaruhát.Naná kedves!Óvatosan felhúzta rám és szépen lassan beleült lovagló pózban.Csodálatosan szűk a puncija!Először azt hittem másik lyukban vagyok bent,de vidám mosollyal megnyugtatott hogy nem így van.Mindeközben néha izgatóan csókolt. Egy kis lovacskázás után szerettem volna hátulról is megdolgozni szűk punciját.Kutyapózba helyezkedett és kemény csattogós menet következett.A hangokból ítélve neki is tetszett ez a póz.Mikor elfogyott a szusz és a gumifóbia sajnos megint jelentkezett nálam,kértem egy kis innivaló tőle.Pici pihi után ismét kezelésbe,vagyis szájalásba vette a cerkát.Finoman de egyre határozotabb tempóban franciázott.Sokáig nem is bírtam és egy hatalmasat élveztem a szájában.Az utolsó cseppig mindent kiszívott belőlem és lenyelte.Kiterűlve az ágyon beszélgetésbe elegyedtünk.Ez a fajta tevékenység is nagyon kellemes Wandával ami egy újabb nagy piros pont számára.Miután kibeszéltük az élet nagy dolgait,újra nekiállt franciázni és keményre cumizott.Kértem tőle hogy így csinálja végig mert gumit már nem szeretnék húzni.Teljes lelkesedéssel és odadással ezt teljesítette is a drága.Kitartóan és fáradhatatlanul bólogatott aminek lassan meg is lett az eredménye.Egy keveset segítettem a vége előtt és ismét egy csodálatos szájbaspricc lett a vége.Ezt szintén az utolsó cseppig mindet lenyelte.Közöltem vele hogy teljesen kifüstöltem,mire ő megjegyezte mosolyogva hogy hát ezért jöttél.Egy kis innivalót megint kaptam közben még csacsogtunk egy jót.Az óra sajnos lassan lejárt és vettem még egy gyors tusolást.Majd felöltöztem és csókok közepette érzékeny búcsút vettem tőle.
  • Elszámolás:

    Extrája egy van de ezt most nem vettem igénybe.Az elszámolás teljesen korrekt és a szolgáltatás nagyon magas színvonalú.
  • Összkép:

    Maximálisan megelégedve távoztam a helyszínről.Egy dolog biztos...visszatérő vendége leszek,mert ilyen szolgáltatást,ennyi rózsaszálért nem nagyon lehet találni a városban.Az egészet összegezvén egy óriási nagy csillagos ötössel díjaznám.
Happy Massage