• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Négy nappal korábban vtr-en egyeztettem vele időpontot, amit 1 órán belül visszaigazolt. Megadtam benne az elérhetőségemet és a napszakot, amikor biztosan én vagyok a könnyebben elérhető. Telefonon mégis csak a randi napján sikerült beszélnünk. A hangja a telefonban is azonnal elbűvölt, már az egyeztetés alatt nevetgélős hangulatban beszélgettünk, amiből már gondolhattam, hogy óriási partyt fogunk kihozni. Azért őt választottam, mert érdekelt ez a lány, aki néhány hetes működés után azonnal átváltott ide a masszázs irányról. Az adatlapján szerepel a sztriptíz is lehetőségként, az odautam alatt folytatott beszélgetés alatt igyekeztem rávenni. Ugyan későn szóltam, mert nem készült erre ruházattal, de én mégis határozottabb voltam.
  • Megközelítés:

    Corvin sétány Duma színház felőli oldalához kellett mennem. Sokszor jártam már itt, nem okozott gondot a megtalálása. A legkorábbi reggeli időpontot választottam, ennek ellenére találtam az utcán parkolóhelyet, egy éppen távozó autó helyére ugrottam be. BKV, van nem gond a megközelítés.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű hatalmas ház közbenső szintjén található. A lakás egy előszobából, két hancúrszobából, fürdőből és a lányok részére függönnyel elrekesztett konyhából áll. A lakás jó állapotú, tiszta volt. A fürdőben minden száraz és megtalálható volt benne minden kellék egy alapos tisztálkodáshoz. A szobában nagy franciaágy fogadott és egy komód pontosan beállított rádiós órával, valamint egy fotel a ruhák tárolására. A franciágy végénél hatalmas panoráma tükör segített a látvány fokozásában. Laura ablaknyitással beállította a szoba hőmérsékletét, ahogy az nekem a legmegfelelőbb legyen.
  • Lány külseje:

    A telefonban hallott gyönyörű vidám hang után már nagyon kíváncsi voltam arra, hogy kihez tartozik. A bejárati ajtó mögött a félhomályban feltűnő nőalakot fel sem tudtam még mérni, mert egy széles, vidám mosoly eltakarta. Elsőre magával ragadott, ezért azonnal meg akartam csókolni az előszobában, de csak 2 egyszerű puszi sikeredett. Gondoltam - ebből ma csókolózás nem lesz. Pedig ahogy a szoba érve levettem a cipőmet, azonnal kiderült, hogy dehogynem!.. sőt, nem is akármilyen. Azonnal átöleltük egymást és heves diákkoromat visszaidéző őszinte csókolózásba zuhantunk egymással. Hát, a szimpátiával nem volt egy szem gond sem. Átadtam a friss gyümölcs ajándékomat, amit megköszönt mert állítólag ritkán kap.

    Laura gyönyörű teremtés. Nagyon formás, arányos mindenhol. Arca nagyon kedves, én a szívembe zártam a temperamentumát azonnal. fekete váll környékéig érő haja ki volt bontva, amit csak később kötött copfba. Picike tinilányos, de szép formás cicijei vannak érzékeny bimbókkal (lásd a fotóit). Puncija csodás, fodros kisajkakkal rendelkezik, amelynek pillangó szárnyai játékra hívogatnak. A hangja elbűvölő, a hozzáállása kifogástalan... ezt a kettőt összevegyítve, és hozzáadva az azonnali összetartozásunkat, már a második mondat után tudtunk egy kedves, tisztelettudó, de ici-picit csipkelődő stílust felvenni. Ez nagyon tetszett, ebben szívesen benne voltam. Tekintete nyílt, őszinte, ezért szerettem a szemébe nézni.
    Fekete melltartóban és egy testre simuló fekete ruhácskában fogadott, ami olyan stílusú volt, mintha tigris karmok tépték volna szét cafatokra... mondjuk én is abban gondolkodtam, hogy folytatom a tigris munkáját.
    Összhatásában ő az én zsánerem.
  • Action:

    A szobában folytatott csókolózást alig tudtam abbahagyni, olyan jól esett, Laura körbeperdült és megkérdezte, hogy a vetkőzéshez megfelel-e az öltözete. A vetkőzésem alatt leült az ágy szélére, úgy ismerkedtünk, közben a szűk ruhája miatt a lábai közé kalandozott a tekintetem, ahol a félhomály rejtekében lopva megpillanthattam a punciját. Azonnal elkaptam, majd vissza- vissza csempésztem a tekintetem, nehogy Laura észrevegyen a leskelődésemben... komolyan olyan izgi volt, mint például iskolás koromban egy házibuliban.

    Fürdés után visszatértem és törölközővel a derekamon az ágyra kuporodtam, várva a sztriptízt. Ahogy írtam, Laura kissé szabadkozott, hogy ebben egyáltalán nincs nagy rutinja, de én viccesen és kihívóan mondtam, hogy az "adatlap kötelez". Megjegyzem, hogy én többször utaztam már korábban a sztriptízre és eddig mindig a rutintalan, akár kissé esetlen, szemérmes, megilletődött, ezáltal marhára erotikus vetkőzés tetszett jobban és nem a megkoreografált, profi mozgással kivitelezett vetkőzős tánc (persze ez sem rossz). Laura igyekezett kitenni magáért a ruhája adta lehetőségek korlátain belül, így a ceruzám 5 másodperc alatt sátrat állított a töröközőből. Nagy a varázslata, hogy ez a kéjelgés csak nekem szólt. Megdicsértem érte és ha Laura ezt továbbfejlesztené, akkor fél órával többre mennék legközelebb csak emiatt is.

    Laura meztelen teste elé álltam és tovább imádtam szenvedélyes csókjait, a hajába túrtam az ujjaimat, harapdáltam ajkait. Kezeimmel magamhoz húztam, az árbócom a lábai közé kerültek. Még állva gumit kértem, hogy ezt a helyzetet kiélvezhessem. Csókolóztunk tovább, miközben Laura lábai közé vetett farkam végét a tükörből láthattam, ahogy Laura fenekénél kikandikál. Laura incselkedően csúszkált a farkamon, folytatva erotikus táncát, fergeteges izgató csípőhullámzást produkálva. Megfordult és ugyanezt átélhettem hátulról, fordított helyzetből. Hátravetette fejét, így a csókok és nyakra puszik megmaradtak. Közben megfogta a farkamat és a hegyével simogatta a fenékvájatát és a punciját, eligazgatva szirmait, odaütögetve ágyékához. Majd ici-picit előre dőlt és tenyerével lábai között hátranyúlva vályút formázott, majd így állva rácsúszott a puncijával a farkamra... egyszer kint - egyszer bent... azt sem érezem mindig, hogy hol vagyok. Szembe fordult velem, lába közé vette az előre meredő farkamat, mint egy korlátot, majd így kaptam puncicsúszkát. Kezével átmarkolta a farkamat, csiklójához dörzsölte és ütögette, majd így elölről állva becsúsztatta magába. A lihegős csókok közepette elszállt az agyam.

    Az ágyra ereszkedtem hanyatt fekvésbe úgy, hogy az ajkaink végig össze voltak tapadva (magyarul Laura letepert). Laura fölém került térdelve és a csókok közben izgő-mozgó altestével a farkammal játszott. A puncijával csúszkált rajta, fel-le csípőmozgásával elérte, hogy a puncija a gumis farkamat paskolta, majd a puncicsúszkáját a köldökömtől indítva lefelé a farkamra rácsúszott. Először csak a hegyét tartotta irányba (elengedte, majd elölről kezdte), játszadozott, incselkedett (a hangjával kacéran "nyikorgott" és hümmögött), majd egy huppanással tövig rávágta magát a farkamra.... erre a mozdulatra és is rátámasztottam. Az agyam már régen leállt és csak az ösztön funkcióim működtek.... de azok erősen. Azonnal lelöktem magamról és lihegve kértem, hogy szájjal végezzen ki. Lehúztam a gumit, de ez a mozdulat átlendített a holtponton és mellbe lőttem magam, majd a többi is a hasamon landolt. Tökéletes kitárazás, csak nem így gondoltam. Mindketten nagyot néztünk a történteken, ennyit a "hatalmasnak" hitt rutinomról.

    Laura nagyjából letörölgetett, hogy együtt tudjunk menni fürdeni. Egyszerre beálltunk a kádba és tartottuk egymásnak a zuhanyrózsát. Őrület volt látni, ahogy simogatja magát fürdés közben (csak erre a látványra napokat is szívesen rászánnék). A farkam továbbra is meredt állapotban maradt az akciótól egészen a fürdés végéig (lehet, hogy kissé túl voltam spannolva aznap). Laura vizesen ment a szobába, ahol én vállaltam magamra a testének babusgató törölgetését.

    Kértem Laurát, hogy masszírozzon meg, de ő látta, hogy a merevedésem nem ereszt, ezért a hátamra fektetett és a szájába vett. Feléig-kétharmadáig járatta a szájában a farkamat, néha kézzel rásegítve, néha lopott néhány csókot tőlem. Kértem, hogy 69-be forduljunk. Párnát tett a fejem alá, a nyelvemre ült majd a csípőjével kiegészítette a nyelvem mozgását. Nem hagyhattam ki, hogy csodálatos punciját a nyelvem mellett az ujjammal is birtokba vegyem. Annyira el voltam csábítva, hogy pár perc alatt elérte, hogy a szájába, de nagyrészt inkább a saját hasamra lövelltem a ismét a fehér anyagot. Újabb törölgetés és már megint mehettem a fürdőbe. Még le sem folyt a lefolyón az előző zuhanyzásunk vize. Nem is kellett állítgatnom a víz hőmérsékletén.

    Visszatérve most már tényleg masszázst kértem, mert rendezni kellett a soraimat. Laura állítólag nem tanulta a masszázs. Azt elhiszem, hogy iskolarendszerű képzésen nem vett részt, de a mozdulatai és azok erőssége nagyon rendben volt. Sokat járok hagyományos masszázsra is ezért éreztem, hogy ezek a mozdulatok valóban nem a szokásos kiszámítható és alap svédmasszázs részei, de én mégis profinak és hatékonynak mondom, és nagyon tetszett, hogy nem tudtam, hogy mi lesz a következő mozdulata. Kiváló lazító hatása volt. Közben nagyon jó hangulatú beszélgetést folytattunk sportról, utazásról, jövőképről. Ilyen szimpatikus lánnyal öröm a csevegés. Csak úgy csivitelt a kellemes hangján. Megjegyeztem, hogy néhány vétlen mozdulata már olyan volt, mintha thai masszázst csinálna. Na erre kérte, hogy mutassak neki néhány thai elemet. Ez a része a randinknak nagyon tetszett, ugyanis vagy én magyaráztam, mutattam, vagy Laurát kértem meg hogy hogyan helyezkedjen és hogyan csináljon meg jó pár thai masszázs fogást rajtam a hátamon sétálástól kezdve több izomfeszítő fogást. Ez a meztelen görgetőzés és egymás utasítgatása, Laokoon csoporthoz hasonlító összegabalyodásunk felért egymás testének felfedezésével.

    Mikor a tekintetem már nem tudott ismét elszakadni a száj-mell-punci Bermuda háromszögből, Laura kérte, hogy húzzunk gumit, hogy legalább a programunk haladjon tovább. Ismét a rámfekvős puncicsúszka, incselkedős csipőhullámzás, majd mélyre eresztős lovaglás vette kezdetét. A szándékaim és az őrjítő vágyam megvoltak, mégis a kissé szoros gumi miatt nem tudtam ezt a pozíciót kellő keménységgel kiállni úgy, ahogy a következő misszionárius és kutyus pozíciót sem, ezért küszködve magammal, többször kézzel rásegítve igyekeztem fenntartani a harckészültségemet. Pedig egy kutyus póz egy ilyen gyönyörű karcsú lánnyal eszméletlen csodálatos látvány volt. A dereka mint egy darázsé, a fenek íve, mint egy formás körte, háta íve mint egy nyújtózkodó kiscicáé.
    Kapkodtam a fejem az élőkép és a tükörkép között. Amikor magamat spannoltam kézzel, akkor a kutyus mögé guggoltam és nyaltam és ujjaztam a punciját. Gyönyörű hosszú pillangó szárnyait szürcsöltem és ajkaimmal cuppogtam és meghúzogattam. Laura annyira domborította a hátát, amennyire csak tudta, a vállait , sőt más a mellkasát is az ágyra préselte. Puncija ebben a tartásban kinyílt. Ahogy popsiját két kezemmel megemeltem és szétfeszítettem, betekintést nyertem egészen a méhszájáig. Innen semmi gond nem volt a merevségemmel, felajzva még 1-2 percet járattam a farkam kutyusban, mígnem megérezzem a közelgő végemet. Laura választására bíztam, ezért ő a mellére élvezést választotta. Elé álltam az ágy szélére ültetett Laurának és ügyelve arra, nehogy a szemébe kerüljön, mindent kiadtam magamból ami még volt bennem. Csak közben azok a kéjes pislantások és visszafojtott sóhajok ne lettek volna a szemében.... azóta nem alszok nyugodtan miattuk.

    Hanyatt döntöttem, hogy ne csorogjon le róla, majd papírtörlőért siettem, mert én akartam letisztogatni. Ezt a kedvességemet Laura víg kacajok közben fogadta tőlem. Ismét együtt mentünk a fürdőbe és újra volt szerencsém megbámulni egy csodálatos nő, rám erősen erotikusan ható fürdését. Komolyan az egész randiról ez a diákkori titkos leskelődések élménye és a fiatalkoromban megélt - női test felfedezésének csillapíthatatlan vágya jött elő belőlem. Ismét megragadtam az alkalmat Laura testének szárazra törölgetésére, persze közben puszik és csókok záporában tettem mindezt.
    Gyorsan felöltöztem, cipőt húztam, siettem mert kellemetlenül éreztem magam, ugyanis a látható világító óra ellenére már több mint 5 perccel túlszaladtuk az időt. A nagy sietségben már majdnem nálam maradt az előkészített virágcsokor, amiért Laurának kellett szólnia (ezúton is elnézést kérek ezért).
  • Elszámolás:

    Az időpont kérése után privát üzenetben megkaptam a csokor mértékét, az a helyszínen sem változott. A randi végén adtam át egy kis kiegészítéssel, bár ahogy írtam egy kis gondolatébresztést igényeltem. Mértéke a másfél óra miatt ici-picit átlag felettinek mondanám (mert a másfél óra az a fél és az egy óra összeadásából jön ki). Úgyhogy legközelebb 2 órára megyek, az biztos, az már csak egy kis ugrás a csokor tekintetében!
  • Összkép:

    Laura egy tündéri teremtés, akivel nagyon megtaláltam a közös hangot. Őt most úgy írnám le, hogy a néhány hónapos rutinja pont elég arra, hogy tudja mi kell egy férfinak, viszont ugyanez a néhány hónapos rutinja nem volt elég arra, hogy a randi vezetése egy megszokott kiszámítható mederbe jusson, azaz egy csomó érdekes mozzanatra lehet számítani nála. Több új dolgot fedeztem fel vele, több ténykedése mértékadóvá vált számomra, kitolva az eddig ismereteim és tapasztalataim határát. Nagyon jó hangulatot teremtettünk, ráéreztünk egymásra. Gondoskodó, figyelmes, odaadó hölgy és hatalmas átéléssel csinált mindent, ami egy kiválóra sikerült randihoz megadta az alaphangot. Kommunikációjával bensőséges viszonyt teremtettünk, teljesen barátnőmmé fogadtam. Biztosan vissza fogok menni hozzá, ahogy lehetőségem lesz rá. Nagyon jó érzésekkel távoztam Tőle.
Happy Massage