• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Niki_és_Bunny reagálása

    Drága Hollókánk!
    WOWWWWW.....azt a dúrva!Nem apróztad el!:D: D
    Nagyon-nagyon szépen köszönjük,hogy rászántad az időt a beszire,leesett az állunk,nagyon örültünk ám neki!:)WOw,vagy ezt már írtam?:p
    Erre úgy gondolom a többi kandúrnak se lehet egy rossz szava sem,hogy nem elég részletes!:P
    Szuper "kis"randi volt így párban is!Külön tudtuk ,hogy ügyes vagy,de jelentjük e téren is bizonyítottál,átmentél a vizsgán!:D :D
    Élmény mindig,ha jössz,úgyhogy ne tűnj el!:P
    Várunk máskor így is,mert ez határozottan szívesen megismétlendő randika volt számunkra is,de szólóba is,ez már csak részlet kérdés,lényeg tevékenykedj nálunk gyakran,mert mindig örülünk ,ha jössz!
    Csókol Niki és a vad Nyuszika is!:)

  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment, mivel mind a kettejüket ismerem, Bunnyval beszéltük le az időpontot
  • Megközelítés:

    Bunnynál hoztuk össze a mókát, aki volt már tudja, barátságos és nyugtató környezet, kell is két ilyen bombázóhoz :)
  • Helyszín:

    Panellakás igényesen berendezve igazi kis kéjlak a maga sajátosságival tökéletes, főleg mikor ők ketten várnak benne :)
  • Lány külseje:

    Megpróbálom úgy leírni őket ahogy más senki vagy csak én nem :)
    Bunny, tetőtől talpig tökéletes (hiába szeretem a nagyon hosszú hajat) de neki tökéletesen áll a vállig érő haj mert mikor a nyakát csókolgatom sosincs útban és ha már szóba került a nyaka, finom és puha bőr ami illatosan kívánja a csókokat, ennél jobban csak a fülét szeretem harapdálni. De ha haladok tovább hirtelen ugrással az IKREK :) tökéletesen megalkottak és kézreszájra állóak, kicsit lejjebb haladva a pici poci mely ugyan olyan bájos mint a gyönyörűen kerekedő feneke amit majdnem ugyanolyan élmény bejárni mint az elől húzódó mézédes puncit melyen egy szál szőr sincs inkább állandó melegség :). Ha itt megállnék akkor csk egy pinabubus lennék és kihagynám formás lábait a combokat melyekkel a fület fogja be mikor kényezteted, az izmos vádlit amit megragadsz mikor Nyuszi pózban biztat hogy ottottottottotttttt..... vagy éppen csókolgatsz mikor összezárt lábaid épp a nyakadban. Továbbá ha lábfetisizta lennék fogalmazhatnék úgy hogy szopogatni való lábujjaival zárom soraim, de én ezt a fajta élvezetet "még" nem kívánom, ezért csak ugy fogalmazok hogy helyes kis lábujjai melyre ugyanolyan csodás ránézni mint teljes valójára.

    Niki, hajukat tekintve annyiban különböznek, hogy neki nincs hullám a hajában, de ugyanúgy nincs útban mikor a nyakát csókolgatja az ember fia, illetve jelen felállásban a lánya ugyanolyan finom és puha bőre neki is akár Bunnynak, viszont akármennyire is kívánatos és szép az ő fülét nem szabad harapdálni :). Az Ikreit :) a természet alkotta és emiatt a természetes jelleg miatt ami még mindig ellenáll a gravitációnak markolászni és csókolgatni való amire csodásan reagál is :) pici poci amit én picinek hívok, szeretem és puszilgatni való és ő szereti is. Feneke ívben hajlik amit paskolni lehet de csak finoman, puncija finom és hálás ajkai csókra várnak. Lába formás és izmos
  • Action:

    Nagyon rákészültünk a helyzetre :)
    Megérkezésemkor a lányok már csoda szépen alul voltak öltözve, hogy mi volt rajtok ne kérdezzétek, mert azonnal varázslat alá kerültem. Szóval gyorsan le zuhanyozni.
    Visszaérkezésemkor egy laza mozdulattal dobtam félre a törölközőt és közelítettem a két istennő felé akik az ágyon állva vártak rám és azonnal a cicik közé húzták a fejem, balra cici jobbra cici, valami csodás volt, ekkor Bunny hagyta Nikit érvényesülni ciciztetés közben és lejebbe vándorolt el írdatlanul nagy szopásba kezdett lassan gyorsan mélyen vagy épp golyózva, közben Niki hol csókolt hol Incit és Fincit kényeztette velem.
    Aztán csatlakozott Bunnyhoz szerencsére van elég hely, hogy mind ketten odaférjenek Bunny balról Niki jobbról :) vagy épp Niki felülről Bunny pedig alulról a golyókat kényeztetve. Később Bunny már nem bírt magával és odaszólt Nikinek, hogy bocsi de lestoppolta az első kört, gumit varázsolt és magába parancsolt :) aztán szépen bepucsított, amolyan Bunny igény szerint rácsaptam a fenekére és be is tettem tövig ekkor felszisszent, hogy de hiányoztam, de gyorsan vissza is tért ténykedéséhez, mivel mikor nekem hátat fordított Niki már elé tárogatott és éppen Niki punciját nyalta, ha pedig épp pihent Niki hozzá hajolt és csókolóztak, később otthagyta Bunnyt és hozzám jött oda csókolózni és cicizni :)
    Első körhöz képest sokáig bírtam, de nem kellett túl sok, hogy telerakjam a gumit, és még kitartottam keménységgel míg Bunny is el nem élvezett. Mikor eldőltem az ágyon a lányok letisztogattak és hozzám bújtak előbb Niki majd miután Bunny hozott mindenkinek inni ő is csatlakozott.
    Tervezgettem a következő menetet csacsogás közben, míg újratöltöttem :)

    A második menet Niki kényeztetésével kezdődött, én lentről Bunny oldalról :) ezt addig csináltuk míg Niki egy nagyot nem élvezett miután az ujjaim is bevetettem, de ekkor Bunny és én is megjegyeztem, hogy itt most megint ő jön szóval készüljön fel, mert meg fogja kapni, míg Bunny ellenőrizte a keménységet, hogy gumit húzzon Niki pihenhetett egy kicsit jó egy picit többet, mert Bunny kényeztetését nehezen tudtam félbehagyatni, de szükségem volt egy kis inger hiányra mielőtt Niki szét tárt combjai közé vetem magam és először csak incselkedve majd jó mélyen belé hatoltam, közben Bunny játszott velünk itt ott ölelgetett minket miközben Niki átölelt a lábaival kizárva Bunnyt a játékból, ekkor viszont nem tudom jó/rossz/kegyes vagy aljas húzásra vetemedett lényeg, hogy majdnem elszálltam tőle egyből.
    Ahogy Nikit dugtam ő hátulról elkezdte simogatni a golyóim, ekkor egyre vadabbul toltam Nikit aki egyre jobban hangot adott élvezetének, és mikor kezét a feje fölött összekulcsoltattam és átfogtam a derekát és hatalmasat élveztem miközben Bunny kezében lüktettek a golyóim :) és Niki is a nyakamba lihegett mert közben neki is sikerült (asszem).
    Mondanom sem kell nagyon elfáradtam ezt a csajok is látták és nem hagyták hogy elpilledjek :) így pihenés helyett Bunny fölém térdelt , hogy rég nyaltam... (mármint őt ) :) Niki szuszogott majd mikor felnéztem a puncilé alól látom ezek csókolóznak, na mondom oké pihenő OFF

    Harmadik körre a lányok újra szopni kezdtek, hol kiegyezve, hol mint két éhes raptor veszekedve, ki mit szopogat éppen, kértem, hogy felém pucsítsanak fokozva a látványt : jobbra és balra csodálatos segg, középen pedig éppen ténykedő két lelkes ajak a farkamon, nagyon nagyon nagyon nagyon de NAGYON jó volt :)
    Ekkor nem bírtam tovább és elkezdtem újjazni Nikit, aki ennek hangot is adott, így Bunny mély torka kapott több szerepet, és két nagy levegő között mondta Nikinek, hogy az újjaival is jól bánik ám a srác, erre pedig csak egy beszólást lehet vissza válaszolni, hogy na akkor ide figyelj és másik kezemmel elkezdtem Bunnyt is újjazni.
    Ezt a lányok már nehezen fogták fel (hogy jobbal és ballal is megy szinkronban, miközben ők épp szopnak) de nekem ez is megy :)
    Viszont nagyon örültek neki és hálásak is voltak érte nagyon finoman :))))
    Itt kicsit elveszítettem a fonalat ki kezdte és ki hol folytatta a lovaglást, de ez is az is megvolt, meg egy olyan képszakadás, hogy nem tudom kibe vagy, hogy de harmadszorra is sikerült durranni egyet.

    A két bombázó nagyon kifárasztott így a 2 órás etapba sajnos nem fért bele a nevem melletti fémjelzés és nem volt 4edik kör, de szerintem egyikünk sem távozott csalódottan és egy esetleges ismétlésnek senki sem lesz ellenére :)
  • Elszámolás:

    Bővebb infóbol minden kiderül, az elején kitettem a kis asztalra és két óra elteltével ugyanott volt egyikünk se bolygatta.
  • Összkép:

    Két ilyen nő között akar véget is érhet az ember élete. Aki még nem próbálta nem tudja mit hagy ki
Happy Massage