• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy SMS-se indítottam előző nap ,mert elfoglaltságom lévén nem tudtam egyből hívni. Hamar jött is a megerősítő válasz a másnap reggeli időpontra, de kérte, hogy hívjam fel a részletekért. Este már felszabadultam, csörögtem. Letisztáztuk, hogy ki mit szeretne majd a holnapi viszontlátás reményében elbúcsúztunk egymástól.
  • Megközelítés:

    BKV járatokat nem ismerem a környéken, kocsival szoktam arrafelé járni. A cím eltéveszthetetlen mert az utca rövid, a házszámok meg egyértelműen látszanak. :)
    Parkolás gyerekjáték. Bár mondjuk én péntek reggel voltam :) A környék nagyon diszkrét, csendes kis utcában lakik Amy.
  • Helyszín:

    Fürdő rendben van, a tusolást egy függöny nélküli kádban lehet megoldani gazdag tusfürdő választék mellett. Nekem külön tetszett, hogy illatmenteset is találtam. ;)
    Szobában egy kényelmes francaiágy szobainassal, bárszékkel (nem csak dísz :)). Minden tiszta és rendezett, semmi kifogásom nem volt.
    Ahogy a környéken, úgy a lakásban sincs nyüzsgés. Csak Te és Amy.
  • Lány külseje:

    Nyilván mindig mást képzel el az ember fia, de csalódni nem csalódtam. Nem tini babaarcra kell számítani, hanem egy karakteres, női megjelenésre, amiből sugárzika kedvesség, nyugodtság, határozottság és a bujáság édes elegye. Amy teste meg abszolút jobb mint a képeken, nem látszódnak sajnos azok a szép idomok. Formás popsi és lábak, pici kis cickót. az összhatás hibátlan!
    Ajtónyitáskor egy hálós egybe-ruha volt rajta, amit egy köntössel takart el némileg....egy darabig :P
  • Action:

    Ahogy visszatértem a fürdésből, a már említett köntösnek nyoma veszett. Néhány szó után belecsaptunk az 1 órás szeánszba.
    A gyönyörű kis gazella test abban a sexy ruciban, az ágyon oldalt fekve várt rám. Finom csókokkal indultam a ciciken...és milyen jól tettem! Már rögtön az elején kaptam a nem megjátszós, őszinte visszajelzéseket. Jól reagált a kezdeti kényeztetésre. Persze Ő sem tétlenkedett, dobta magát rögön 69-be, ahol ízelítőt kaptam a híres francia leckéből. Nagyon kellemesen, kéz nélkül, teljesen torokra vette. Pár perc múlva kértem, hogy forduljunk oldalt a tükörnek, mert látni is szeretném amit csinál. Uraim! Ebben tényleg nincs hiba! Minden akadály nélkül lehetett tolni a rudat, egészen koppanásig.
    Ismét pózváltás volt, ezúttal Amy javaslatára. Jött a híres fejlelógatós DT+kényszer!!! Uhh!! Eddig soha nem látott és halott dolgok tárultak elém, amik nagyon beégtek a retinámba és a fülembe. Öklendezés, zacsinyalás, fejet alulról megtartva torokbaszás. Bocsánat, de ezt nem lehet szebben megfogalmazni. A leggyönyörűbb pedig az volt, hogy miközben simogattam Amyt, éreztem a testén többször is átfutó libabőrt. És még élvezi is??? :O
    Mennyei volt! Ezután mellkasa fölé térdelve helyezkedtem el és úgy adtam a szájába. Csináltam mindenféle intenzitással és közben nyúlkáltam hátra finom kis puncijához. Itt is lehetett érezni, hogy valódiak a reakciók.
    Kicsit túl voltunk a félidőn, mikor kértem a gumit. A ruha már has környékére le volt tolva fentről, így csini popsiját díszítette még némi textil. Befordult nekem kutyusba. Na, mondom itt végem lesz, mivel ez a gyengém és már 3 napja tele volt a zsák. Markoltam, paskoltam a fenekét Amy meg csak biztatott és élvezkedett. Volt itt olyan csattogás is közben, hogy azt hittem, kopogtatni fognak a szomszédok :)
    Jöhetett egy másik kedvencem : szemből, lábakat felemelve. A ruha még mindig fent volt és a vizuális élményt ez csak még jobban fokozta. Bárhogy és bármit csináltam, a kéjt láttam az arcán.
    Na, mondom itt az ideje a popsinak. Kis előkészítés után "nyitottam volna a hátsó kaput", de már a fáradtság jelei mutatkoztak rajtam, miközben a fülcimpámon is már csordogált a verejték. Előzékenyen felajánlotta, hogy akkor tegyem be hátulról. Éreztem, hogy most ehhez kevés leszek, így birtokba vettem a puncit megint, immáron az ágy szélénél állva, miközben Amy totál bepucsított. Kérés nélkül ezen póz minden formáját demonstrálta: hátra nyúlt a fenekéhez néha, olykor teljesen lenyomta magát az ágyra és széttárta kezeit, jelezve, hogy úgy és azt csinálok Vele, amit szeretnék. Imádtam Őt így ebben a formában, de sajnos idő és energia hiányában lassan be kellett fejeznem. Mikor kihúztam és kicsit hátraléptem, már tudta mit kell csinálni, nem kellett magyarázkodni. Még egy kis mélytorkos majd irány a célegyenes. Kezembe vettem az irányítás és a golyók nyalogatása mellett Amy szájában és arcán könnyebbültem meg.
  • Elszámolás:

    Teljesen fullos, 1 órás programon voltam. Ezért cserébe az alap virágszálak másfélszeresét vittem. A popón kívül mindent igénybe vettem amire vágytam.
    Mivel először találkoztunk, előre adtam át az ajándékot, amit a fürdőbe készülődés közben a komód sarkára helyeztem.
  • Összkép:

    Egy olyan partnert kerestem, aki nem csak reklámozza, de élvezetből meg is teszi amit kiír. Nos, Amy pontosan ilyen. Végre elengedhettem magam és gátlások nélkül kiadhattam magamból mindent. Ő volt az első akitől úgy távoztam, hogy egész napra ki voltam facsarva! :) Aki pedig még nem volt Nála, ne sokat gondolkodjon!
Happy Massage