• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az első megkeresésem, ám azonnal nem értem el - mint utólag kiderült aznap nem dolgozott. Írtam az oldalon, nagyon kedves és korrekt választ kaptam, ezért kerestem újra és sikerült is elérni. Nagyon kedves hang szólt bele a telefonba, abszolút az esetem és hamar elvarázsolt vele.
  • Megközelítés:

    Metróval könnyen megközelíthető, onnan kb 10 perc sétával elérhető. Kocsival a környéken biztos adódik parkolóhely, így az sem lehet gond. A megadott cím pontos és könnyen felfedezhető, így semmi gondom nem akadt.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás egy csendes környéken. Pici rendetlenség volt belül, de engem ez nem zökkentett ki a hangulatból picit sem. A higénia rendben volt, a fürdő a célnak abszolút megfelelő és a háló is. Ezt a részt nem cizellálnám, akkor érdemes szerintem hosszan beszélni róla, ha valami kirívó pozitív vagy negatív élmény ért, itt egyik sem lenne igaz.

    Amit még kiemelnék, hogy aznap nem egyedül volt, a barátnője is a lakásban volt, bár végig aludt, így sokat nem zavart és Amanda elmondása szerint ez speciális eset volt. Legközelebb meglátjuk :)
  • Lány külseje:

    A külső a képeknek abszolút megfelel és azt gondolom ez mindenképp az ő erőssége. Karcsú, megkockáztatom vékony lány nagyon jó szexuális kisugárzással és energiákkal. Tenyérbe illő gyönyörű cicik, hamvas punci és szinte két kézzel átérhető derék. Még azokkal a részeivel sem volt probléma, amivel ő elégedetlen és ez azt hiszem mindent elmond róla - ő kritikusabb magával, mint szerintem bármilyen férfi lesz vele :)
  • Action:

    Az oldalról partner választásában nálam elsődleges szempont, hogy valami számomra különlegeset adjon - minőség a mennyiség felett. Amanda leírása, illetve az olvasott visszajelzések alapján is ez itt adott volt, így nem volt kérdés a kíváncsiságom irányában. Egy ennyire sokszor említett nagyon szűk punci mellett nem tud elmenni az ember anélkül, hogy meg ne tapasztalná :)

    Megérkezéskor már lenge fehérneműben fogadott, ha különösen adnék ilyenre biztos értékeltem volna, de engem nem ezek fognak meg. Viszont a bájos hang továbbra is vonzón csengett és rövid csevej után irány volt a fürdő a szokásos körre. Visszatérve emlékszem, hogy picit csevegtünk, rákérdeztem pár számomra fontos dologra és aztán csókolózás közben elkezdtük felfedezni egymást. Kifejezetten jól csókol, ahogy az egész együttlét is olyan barátnős.

    Aztán elindultam felfedezni a punciját, szeretem megízlelni először mivel lesz dolgom és érezni a nyelvemmel hogy reagál az ingerekre, így eljátszottam lenn egy darabig. Bevetettem minden tudásom, változtattam tempót, mélységet, felületet majd tartottam amikor úgy éreztem rábukkantam arra amit kerestem sokáig - de végül teljesen célt nem értünk, Amanda egyértelműen nem élvezett el. Aranyos volt, bár engem nem zavart - nyilván hízelgő, ha sikerül, de sosem lehet elvárás - azt mondta elsőre ő sosem tud.

    Ezen hamar továbblendültünk, ő kezdett kényeztetésben és egészen lágyan, érzékien csinálja. Picit ennél erősebbhez vagyok szokva, de magam is meglepődtem mennyire könnyen felállt - valószínűleg ez nem csak a technikája, hanem a kisugárzása is, ami emelte az összebújás fényét. Siettetésnek nyoma sem volt, lehet ha nem szólok, hogy váltsunk még most is rajtam dolgozna :P

    Mivel a szűk punci miatt jöttem, ezért fel sem merült, hogy a szájában végezzem, már epedve várta a farkam az élményt, amit ez a szorítás jelenthet :) Jelentem a hírek igazak, valóban szoros a fogás, amikor az ember ebbe a nedves punciba bújik, de ez legyen a világ legnagyobb gondja. Engem csak motivál, minél szorosabb, még több élvezet - úgyhogy tt nagy csata indult el köztünk. Számtalan pózváltással (a szokásosak többször oda-vissza) után érkeztünk meg kutyába, ami felvállaltan Amanda kedvence, s bár általában az enyém nem, de esetében ez bizony kivételt képez. Itt látszik ugyanis legjobban a szoros puncija és valami elképesztő látvány, ahogy a farkam szeretkezés közben ki-be jár miközben az punci ajkai rászorulnak a testemre és szoros emberfogásban kísérik végig minden mozdulatomat. Azt hiszem mondhatom, hogy a legszebb punci, amivel találkoztam - de nyilván ez szubjektív. Láttam ilyet már pornóban, ott is iszonyatosan izgatott ez a vizualitás, de szerintem bárki elképzeli az egy fél merevedéssel felér - nos itt nem kellett képzelni. Amint erre rátaláltunk, mivel az ő kedvence is ez volt, a további idő nagy részét ebben töltöttük el. Beleégett az agyamba a kép, s ezért messzemenőkig hálás vagyok - ilyen nélkül meghalni kár volna :)

    Ebben a pózban mentem el elsőre, s hatalmasat spricceltem a gumiba - bár a hölgy nem pornós érzés, de maga a punci látványa és az iszonyatos élvezés bizonyos szempontból egészen azzá tette. Megjegyezte, hogy meglepően jó volt és egészen sokáig bírtam, nem is gondolta volna - azt gondolom közel 1,5 óra után, talán ez több mint udvariasság vagy megjátszás. Tény, hogy ő továbbra sem élvezett el, de mivel minden tőlem telhetetőt megtettem az öröméért, ezért nem zavart különösebben - majd legközelebb pótoljuk ezt is.

    Végül legnagyobb meglepetésemre pár perc beszélgetés után újra harcrakész voltam, ez nálam ritkaság, ha nem is teljesen egyedi, de egy kezemen meg tudom számolni hány nővel fordult elő. Ez is Amandát dicséri, az alkatát, kisugárzását, a punci szorítását, no meg azt a képet amit doggy-ban láttam. Ismételtünk hát, a teljes felvonást nem játszottuk el újra, mert hamar újra a kedvencre váltottunk és mivel nem akartam teljesen kikészíteni, ezért most hagytam magam korán elmenni.

    Fontos még kiemelni, hogy nem csak szoros az a punci, hanem egészen komolyan szorítani is képes - mondjuk sokat adtam volna, ha végig úgy szorít, ahogy csak tud, de ez nyilván nem kivitelezhető. Ugyanakkor motivációként a megfelelő pontokon húzott magába, gyanítom ha picit fejleszti ezt a képességét egészen komoly masszázst tud majd a farkakon kivitelezni. Kíváncsi lennék még hány hasonló gyöngyszem van az oldalon, aki ott lenn is komolyan edzi magát, mert ez az egyik nagyon komoly fétish-em, ha valakinek van jó tapasztalata örömmel veszem, ha megosztja! Mivel annyi helyen személyesen nem voltam, hogy kikiáltsam őt a műfaj királynőjének, de kétségtelenül a legerősebb versenyzők között van - szó szerint :P
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt volt, sőt rugalmas is. Eredetileg 1,5 órát kértem, de útközben - mivel abbahagyhatatlan volt a szex - hosszabbítottam 2 órára és zokszó nélkül rám hagyta. Ennyit is rendeztem, így teljesen elégedett voltam.
  • Összkép:

    Kiemelkedő hozzáállás, cserfes személyiség és szexi külső mellé pár olyan készésg és punci társul, ami miatt érdemes menni. A kutyát ne hagyjátok ki, vétek lenne - még akkor is, ha nem a személyes kedvenced :)
Happy Massage