• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam, barátnője vette fel, de tudta adni Vivient. Nagyon kedves hangja van. Pont ráért, szerencsém volt, ugyhogy cirka 40 perc múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Pontos cimet kaptam, Marina part. Parkolás szerintem könnyen megoldható, este 7 kor is volt egy csomó hely. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, nem vagyok benne jártas. Gps waze pont az ajtóig visz.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta kulturált, tiszta rendezett. Fürdőszobával teljes mértékben meg voltam elégedve, tusfürdő választék van bőven, oda van erre is figyelve rendesen. Törülköző puha, mint otthon. A tethely tágas szép nagy szoba, van benne tatami, és egy kanapé is, a szoba is teljesen megfelt, mindenhol rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Hát egyszerűen csodálatos Vivien tetőtől talpig. Mikor megláttam az ajtó mögött, rögtön tudtam hogy ez egy nagyon kellemes óra lesz. Fekete combfixben és fekete fehérnemüben várt rám. Iszonyat jó teste van. És nekem úgy tetszet Vivien ahogy van. Rögtön elvarázsolt. Nagyon kedves közvetlen teremtés, lehet vele bármiről beszélgetni.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után, rögtön hasra lettem kényszerítve
  • Levezetés:

    Mivel 1 órára mentem, (kár hogy nem volt több időm) igy egy kényeztetésre volt lehetőségem, mikor időnk feléhez érkeztünk, kérte hogy forduljak meg. Ekkor megszabadította magát a fehérneműitől, mellém térdelt és be kente magát is olajjal, segítettem volna szívesen, de olyan jó volt nézni, szinte leblokkoltam, ezek után kaptam egy isteni csúszka masszázst, drága férfitársaim, ennek a lánynak olyan gyönyörű popsija van, azt nem lehet szavakba formálni. Ahogy csúszkált még most is a szemem előtt van, egy istennő. Mikor végzet a csúszkával, elkapta a velem egykorút és először kézzel utána szájjal olyat művelt amit eddig velem még senki, megkértem hogy kölcsönösen boldogitsuk egymást, és zöld utat kaptam, mennyei volt. Miután szó szerint kivégzet, letörölgetet és irány a zuhany, a legnagyobb örömömre csatlakozott hozzám. És segített megszabadulni az olajtól. Ez volt a hab a tortán.
  • Elszámolás:

    Nem kértem semmi extrát, Vivien önmagában egy extra. Tudomásom szerint, ez az összeg az átlag, egy átlagfeletti, lányért. Biztosan hamarosan megint meglátogatom.
  • Összkép:

    Nem sok ilyen élményben volt részem ilyesfajta masszázsban, de nem hiszem hogy ezt lehet fokozni. Iszonyat elégedetten távoztam. Nálam ez 10 pontból 11. Kedves, gyönyörű, szexi, és mindent megtesz hogy jól érezd magad. Minden várakozásomat felűlmúlta, legközelebb minimum másfél órára megyek.
Happy Massage