• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon láttam a hirdetését. Telefonon beszéltünk. Könnyen sikerült időpontot egyeztetni. Rugalmasan kezelte kérésemet, annak ellenére, hogy változtattam a megbeszélt időponthoz képesz.
  • Megközelítés:

    Én személygépkocsivak mentem, könnyen odataláltam, igaz ismerem a környéket. Parkolás könnyű, nem fizetős. BKV-ról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Új építésű szép több lakásos két szintes épület. Mindenütt tisztaság. Bejutás diszkrét. Karen jött le elém és kísért a szobába. Semmi szomszéd, leskelődő szemek. A szobát és a fürdőszobát láttam. A célnak tökéletesen megfelel. Tisztaság, tiszta lepedő és törölköző, sokfajta tusfürdő, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában fogadott, mivel lejött elém. A szobában elkezdett vetkőzni, nem győztem csodálni vékony törékeny, formás testét. Kedves arca van Karennak, De ő is nagyon kedves, Első alkalommal találkoztunk, de nem volt semmi feszültség bennem, a személyisége azonnal ellazított és elvarázsolt. Sajna a cicitartó nem került le, azt mondja szégyelli a szerinte kis ciciket.
  • Action:

    A szobába érve egy kis beszélgetés, majd Karen elkezdett vetkőzni, én csodáltam gyönyörű testét. Gyorsan én is megszabadultam a ruháimtól, iparkodtam hogy utolérjem, mert nagyon belefelejtkeztem a szép látványba.
    Törölközőt kaptam, gyorsan letudtam a tisztálkodást. Karen azt mondta fázik, gyorsan összebújtunk, ölelgettem, melengettem, nekem már forró volt a helyzet. Kis idő után elkezdte puszilgatni a nyakamat és haladt lefelé még el nem érte k kitűzött célját. Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett, Nagyon finom, nem vad kényszerfranciaszerű kényeztetés teljesen felhúzott. Kértem szünetet és engedélyt, hogy nyelvemmel kényeztessem csodás unciát. Nekem tetszett nagyon a dolog, remélem sikerült kis örömöt szereznem Karennak is. Majd védőfelszerelést kértem és kaptam. Hátat fordítva lovagolt meg, nagyon élveztem a szűk puncit és a látványt. Ezután én kerültem felűre. Ebben a pozícióban is nagyon jól együttműködött velem, kihasználva a helyzetben rejlő lehetőségeket. Így is lett végem. Összebújás, beszélgetés, sajnos az időm lejárt, nem szívesen, de távoztam.
  • Elszámolás:

    Van vagy kér extra, de én nem vettem igénybe. A pesti átlag alatti rózsaszál, de átlag feletti kiszolgálás.
  • Összkép:

    Én a barátnős együttlétet kedvelem. Karennek is pontosan ez a stílusa, összebújós, finom kényeztetés kölcsönösen. Nekem nagyon bejött, elégedetten és kielégülve távoztam. Nagyon ajánlom annak aki ilyesmire vágyik.
Happy Massage