• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Nagyon szepen koszonom a kedves szavakat:) szuperul ereztem magam es varlak vissza mielobb :)))

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam aznap reggel és készségesen tájékoztatott a lehetőségekről, igy aznap estére sikerült is egyeztetnünk egy időpontot. Már telefonon keresztül is tudtam, hogy jól választottam. :)
  • Megközelítés:

    Véleményem szerint BKV-val egyszerűbb megközeliteni, márcsak a parkolóhely miatt is, ugyanis az lutri alapon: vagy van, vagy nincs. Egyébként a cím egyértelmű. Frekventál, közismert helyen található.
  • Helyszín:

    Ahogy beléptem meglepődtem, mert a kinti állapotok és a lépcsőház alapján nem erre számitottam, de egy rendkivül tiszta, modern bútorokkal berendezett, fiatalos és tág kis lakásba érkeztem. Kellemes illat, szinek..stb. Minden megvolt egy kis kellemes időtöltéshez. A fürdőben tágas zuhanyzó és minden szükséges kellék megtalálható, amire szükség lehet. Az ágy kényelmes, sok párnával :)
  • Lány külseje:

    Őszintén szólva immáron két éve csendes megfigyelője vagyok az oldalnak..(utólag ezt már bánom, mert igy csak "JÓ" értékelést adhatok).nem vagyok az az irogatós tipus, de most úgy éreztem Vivi megérdemli. Érekzésemkor ajtót nyitott és egy gyönyörű arcú kedves, mosolygós kishölggyel találtam szemben magam. Gyönyörű szőke haja lófarokba kötve csodásan kiemelte karakteres pofiját és bámulatos "bounty"kék szemeit :)
    Teljesen levett a lábamról. Imádom a testalkatát pont a zsánerem. Egy igazi vonzó NŐ, aki ott kerekedik ahol kell, formás és kemény lábak és popsi. Egy fekete szatén köntösben várt, ami alatt egy piros csipke ?!bodyt?! (azt hiszem igy hivják) viselt. Nekem nagyon bejött.
  • Action:

    Beinvitálásomkor kedvesen puszival üdvözölt és illedelmesen bemutatkozott. Itallal kinált, amit el is fogadtam, hiszen egy jó bor sose rossz :)Kicsit beszélgettünk kinek milyen volt a napja, mivel foglalkozom stb. aztán felvetette az ötletet, hogy mi lenne, ha elmennék fürdeni, mert a végén még elbeszélgetjük az egész időmet . Nem kellett kétszer mondania, már szaladtam is a fürdőbe, hiszen már alig vártam, hogy feltérképezhessem Vivi csodás idomait. A kötelező procedúrákkal gyorsan végezve, már siettem is vissza a tetthelyre, ahol vendéglátóm már meztelen várt az ágyon fekve. Hát mitagadás az ezredesnek nem is kellett ennél több, máris hadirendbe állt. Nade nem akartam úgy elsietni a dolgot. Vivi mellé feküdtem, aki halkan odasúgta, hogy ő bizony egy kicsit szégyellős.:) Engem ez cseppet sem zavar. Szerintem a maga kis visszafogottságával és nyusziságával egyszerűen imádnivaló . Lassan simogatni kezdtem formás popsiját majd lágyan megcsókoltam, amit előszeretettel viszonzott is. Na az Ő csókját nevezem barátnősnek. Lassú, finom és érzéki, nagyon óvatos kis harapdálásokkal, amitől teljesen beindulok.
    Na ennél a pontnál azt hiszem el is szállt a szégyellőssége, hiszen le is tepert és rámfeküdt. Elkezdte csókolgatni a nyakam, de nem sokat időzött el is indult a délvidék felé, hogy megcsillogtassa francia tudományát. Ezt is brutál érzékien csinálja, közben fel-fel pillantva a szemembe. Finoman nyalja. csókolja, miintha nagyon szeretné ezt csinálni..vagy csak jó szinész :P
    Rövidesen szóltam is, hogy cseréljünk, mert nem szeretnék idő előtt elsülni, igy most én kezdtem akcióba. Imádom a punciját...az az igazi babapunci.Nyalni-falni kezdtem és kértem, hogy navigáljon, hogy és hol szereti. Hát ténykedésem pár percen belül elérte a célját és sikerült neki örömet okoznom, aminek külön örültem, mert mondta, hogy nehéz eset, ebből a szempontból. Ezután már nem birtam tovább és gumit kértem. Több besziben olvastam már a hires "twerkelős" lovaglási teknikájáról, amit mindenképpen kiszerettem volna próbálni. Igy ezzel kezdtünk. Ahogy beengedett a puncijába úristen...brutál érzés...baromi szűk és sosem értettem, hogy ezt, hogy tudja kifejleszteni 1-2 lány, de úgy tud szoritani vele, hogy az ember szinte abban a pillanatban eltudna durranni....Nos a Popirázás... Hát valóban 10/10 az az érzés...ajánlom mindenkinek..Mégis kértem, hogy lassitsunk, mert igy nem tartott volna még 5 percig sem és váltsunk poziciot, hogy én is aktiválhassam magam.

    Először kértem, hogy missziben hadd lássam közben gyönyörű melleit és pofiját. Lábait a nyakamba kaptam és vad csókok közepette megkezdtem a mai carido órát :)
    Gyönyörű látvány volt az arcán látni, ahogy élvezi. MEgkérdeztem melyik a kedvenc póza, amire kutyussal felelt és már fordult is háttal a "kicsiÉN"nek. Azt hiszem itt rontottam el, mert már alapból is úgy felvoltam húzva, hogy igy már nem birtam sokáig. A célhoz közeledve gumit gyorsan lekapva a csodás popsijára élveztem..
    Ezután következett a tisztógatás, majd leheveredtünk egymás mellé és beszélgetéssel ütöttük el a maradék negyed órát. Vivi nagyon értelmes, intelligens leányzó, akivel nagyon jó beszélgetni. Tényleg igazi barátnő feeling :)
  • Elszámolás:

    Nem biztos, hogy tudom, mi az átlag, de ha az amire gondolok, akkor egy szösszenetnyivel több, viszont nekem maximálisan megérte és mindenképp visszatérek.
  • Összkép:

    Összességében nagyon pozitiv érzésekkel távoztam. Vivienn gyönyörű hölgy és azon szerencsések közé tartozom, akik élőben is megcsodálhatták. Kedves, tisztelettudó és lesi minden kivánságát a vendégének. Epekedve várom a következő találkozónkat és nagyon remélem, hogy még sokáig élvezhetjük a társaságát. Innen is puszillak Vivi :)
Happy Massage