• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eloszor a baratnoje es egyben segitojetol kaptam segitseget mult het penteken a keddi foglalashoz telefonon. Minden kerdesre kaptam valaszt, gyorsan es egyszeruen sikerult idopontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Egyszeru a megkozelites, tomblakas-ban dolgozik velhetoen egy kolleganojevel akit nem lattam. Tomegkozlekedesrol nem tudok beszamolni, taxival erkeztem.
  • Helyszín:

    Tisztasag mindenhol, furdo pont eleg nagy, tusfurdobol is van eleg. A szobaban egy matrac szeruseg, polcokra lehelet a ruhakat letenni.
  • Lány külseje:

    O nyitott ajot, talan egy picit vekonyabb mint a kepeken, nagyon szep lany, mosolygos es kedves. Tetovalasok mint ahogy latszanak, nem tobb es nem kevesebb. Piercing a nyelvben illetve a pocin. Egy kotosben fogadott alatta pedig tanga bugyi is melltarto. Guonyoru teste van es nagyon szep hibatlan bore.
  • Erotikus masszázs:

    Masszazs volt az elso korben, olaj vagy testapolo izlesnek megfeleloen. Kedvesen beszelgetve nagyon finoman es lagyan massziroz, kellemesen elbeszelgettunk kozben. Itt meg erotika mentes erintesekkel gyengeden simogatosan massziroz. Az also nemu sem kerul levetelre amig meg nem fordulok.
  • Levezetés:

    A kulcsszo utan eloszor a melltarto kerult le, csodalatosan szep mellei vannak tinedzser tipusuak mar ha van ilyen. Itt talan tul finoman kezdi simogatni a a nemi szervemet, aztan kesobb elem allt es itt bugyi is lekerult majd ram hasalva elkezdett csiszkalni rajtam a melleivel . Nagyon elveztem, az arca roppant kozel kerult az enyemhez de eleg tavolsag maradt mind vegig bizonyos hatarokat betartva. Ezek utan elkezdett szajjal izgatni, amikor is en megkertem, hogy fekudjon s hatara, mert en is szeretnem ot a nyelvemmel kenyeztetni. Csak a nyelvemre kaptam engedelyt,igy eloszor a melleit vettem kezelesbe, csodalatosan majd pedig a puncijat, ami eleg gyorsan nedvesedett es eleg jol is, a nyogeseibol itelve nem lehetett rossz neki. Ezek utan a hatamra ujra es itt megkerdezte, hogy milyen formaban szeretnek kielegulni, vagy nyaktol lefele vagy szajba extrakent, en mondtam, hogy meglatjuk ahogy sikerul az adott pillanatban. Vegulis a mellein elegultem ki, nagyon jol ereztem magam vele.
  • Elszámolás:

    Az egyetlen szobajott extrat nem vettem igenybe. A szepseghez mert es az egyutt toltott ido minosege az o tarsasagat nagyon jol szimbolizalo rozsaszalak szamat kerte a telefonban az egyeztetesnel es ugyan ennyi maradt tavozasnal is. Masfel orat kertem sajnos picivel kevesebbet toltottem vele a kesesem miatt. Igy is nagyon megerte.
  • Összkép:

    Az utazasom elott egy nagyon szep lannyal szerettem volns intim kozelsegbe kerulni, es ezert valasztottam ot! Ilyen fiatal es ilyen szep lanyt nagyon ritkan lehet manapsag latni, nagyon sokat torodik magaval es ezrt is orulok ennek az eltoltott idonek.
Happy Massage