• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Nagyon köszönöm a beszámolót!
    Igen az idő mindig ezzel vagyok bajba, mint említettem nem nézek órát, van hogy 45,50 perc de van hogy 65,70,perc a program, ahogy jönnek az események.
    Remélem találkozunk még!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Vtr használatával egyeztettünk csak, telefonon már csak a címre érkezéskor beszéltünk. Minden flottul ment, pár órával későbbre felajanlott időpontom szerencsére elfogadta. Pár üzenetben mindent egyeztettünk. Jó hogy van bővebb infó.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem a nem messze található munkahelyemtől. Jártam már erre többször is, de most elég gáz volt egy szabad helyet is talalni. A cím könnyen megtalalható, bkv is akad a közelben. Fizetős.
  • Helyszín:

    Újszerű tarsasházról van szó, teljesen rendben, viszonylag csendes környéken, egyirányú utcaban. Bejutás és liftezés is diszkréten kivitelezhető. Bent sem tapasztaltam semmi kivetnivalót, jó illat, tisztaság, tutti minden. A szokásos félhomály fogadott az eloszobai folyosón és a szobában is. Fürdő is kulturált, jó hely.
  • Lány külseje:

    Lengén viselt fekete köntösben fogadott, alatta fehérneműt viselt. Ezek a masszázs kezdetén ill közben kerültek le holgyről.
    Külsejét, alkatát, domborulatait a képei hűen visszaadják. Pont az fogad, amit látsz a hirdetésben. Bőre nagyon szép, finomtapintású, fiatalos, ahogy a hölgy is az. Ami viszont nagyon nagyon tetszett a szimpatikus stílusa és a vonzó külseje, idomai mellett, amit muszáj kiemelnem, az az arca volt. Szóval a külsejét illetoen nem csalódtam, sőt.
  • Action:

    Ajtóban puszival fogadott, bekísért a szobába, majd nyomban kezembe nyomott egy törülközőt. Gyors vetkőzés és zuhany után visszatértem, pontosabban visszakisert a szobába, nehogy a kolléganőjéhez menjek be egy másik szobába - tőlem még ez is kitelik- vagy osszeakadjak egy másik ügyféllel.
    Az Órás program kezdődött-folytatódott egy 20-25 perces masszázzsal. Kérésem szerint ez csak a fájós hátamra koncentrákódott. A masszázs közepesen erősen zajlott, jól esett, bár még biztos fejleszthető a technika, de szerencsére nem simogatásból allt ez a rész.
    Majd fordulás következett, Ekkora már textil Nancyn nem volt. A szerszám és a Cicik beolajozását kovetően egy cicis-csúszkában részesültem... Elég jó volt, maradjunk annyiban. Egy kis francia következett, amit az óra végéig elviseltem volna, annyira jól esett, de muszáj volt ezen is túllépni, mert még mást is terveztem. Ezután Ő gumit húzott volna, én mondtam neki, hogy kicsit belekóstolnék. Nagy vita nem volt, Én nyertem. Néhány jól irányzott puszi után viszonoztam, a magam örömére is persze, az eddigi kedvességét. Ott lent is elidőzne az ember egy jó ideig, de úgy véltem, hogy rohan az időnk, így gumit húztunk. Először szemből majd hátulról csináltuk, majd bevégeztem... Csodás volt, popsival nagyon tolta rám magát, így sokáig bírni nem is lehetett. Letörölgettük magunkat, majd elment egy gyors zuhanyra, majd miután visszajött, én követtem.
  • Elszámolás:

    Érkezésem után, zuhany előtt átadtam. Nem extraztam. Kicsit húzta a száját Nancy, hogy ezzel még kár az elején foglalkozni, de én így szoktam. A megbeszélt összeget adtam, rendben is volt.
  • Összkép:

    Nancy egy nagyon szimpatikus, gyönyörű, kedves lány. Maximálisan elégedett voltam mindennel. 10/10 volt az egész tali. Alapvetően nem vagyok csacsogós típus , meg is jégyezte, de pár altalanossagrol azért csak váltottunk pár szót, szóval akinek ez fontos, az tud majd értelmesen beszélgetni a hölggyel.
    Amit megjegyezhetnék talán a sok dicséret mellett, hogy az egész tali kB 45 percig tartott a 60 helyett, talán egy levezető masszázzsal kitölthető lenne/lett volna a fennmaradó idő. De ezt nem negativumkent éltem meg, mivel amit terveztem és kértem azt megkaptam, illetve volt dolgom még és mennem kellett tovább.
    Biztosan szeretnék még visszamenni hozzá, ha ebben ő is partner, bár a kolléganóje is megmozgatott bennem vmit... :-)
Happy Massage