• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Aquilám!

    Köszönöm Drágám ezt a fantasztikus beszit és a csodás randit is. Már lassan kifogynak a szótáramból a szavak annyi köszönetet kell neked írnom, de örömmel teszem és megpróbálkozok vele :))

    Túl sok újat nem tudok neked írni, talán azt hogy IMÁDLAK?
    Ahh ez nem jó....
    Már annyiszor mondtam, hogy lassan a könyöködön jön ki és meg fogod unni :D
    Viszont azt közölnöm kell veled, hogy a mi találkáink megunhatatlanok ;))
    Minél többször látlak és érezlek, annál jobban megismerlek és kitapasztalhatom mitől vagy teljesen kész... :)))

    Annak idején nem gondoltam volna, hogy valaha is eljutsz hozzám, ahhoz képest annyi randin vagyunk túl, hogy már számolni se tudom. Valahol félúton eltévedtem...
    De örülök neki, hogy így alakult és remélem még nagyon sok szuper randit hozunk össze mi ketten. Nagyon jól érzem magam a társaságodban, szerintem ez nem is lehet másképp, hiszen mindig talpig Úriember vagy :))
    Igyekszem a sok jót és szépet viszonozni neked, mert teljes mértékben megérdemled!

    Köszönöm neked a gyümölcsöt is, amit mindig kapok tőled. Nagyon finom és édes volt, de azért befújtam egy kis tejszínhabbal :D
    Szerintem legközelebb rajtad tesztelem majd a tejszínhabot és ha szeretnéd akkor te is megkóstolhatod rólam ;))
    Előjátéknak szerintem tökéletes lenne :P

    Úgyhogy várlak Drágám újra és újra, hiszen még nem végeztünk egymással!


    SOK CSÓK ÉS ÖLELÉS :****


    Wanda Gold ❤


    Ui.: A tejszínhabot bekészítettem a hűtőbe :))) Csak Rád vár! Imádlak ;) ❤

  • Egyeztetés:

    Már ismerem időbeosztását így könnyen elértem. Általában,ha online elérhető. csevegtünk és úgy mellesleg rögzítettük az időpontot, mit VTR követett, mit szinte azonnal vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    M3-hoz közeli, királyi kereszteződés. Gps ismeri, oda vezet. Parkolás ingyenes. Ha máshol nem a lecsatlakozó utcákban mindig van parkolóhely. Fekvéséből adódóan,kötött pályás és gumikerekes tömegközlekedési eszközök között lehet válogatni.
  • Helyszín:

    Nem ma épült,de újszerű többemeletes ívelt sarokház. Tiszta folyosó, lift mi a kívánt emeletre visz. Új fehér műanyag ajtó mögött meghitt kuckó. Jó illat,félhomály,tisztaság. Nappaliból nyílik a tetthely. Méretes ágy, szoba inas, egy kisebb és egy nagyobb komód. Fürdő úgyszintén és jól fölszerelt. Kád zuhanyfüggönnyel. Ketten is elférünk,tudunk egy erotikus zuhit abszolválni.Tökéletes helyszín egy meghitt légyottra.
  • Lány külseje:

    Legutóbbi, bevált szerelésében, Ádám kosztümben bújt meg az ajtó mögött. Lábúj hegyre állt és csók.átkarolva éreztem feszes, izmos testét. Az érzés, mintha egy erotikus bombát tartanék karomban. Kemény markolni való méretes popsi. Cicik is hatalmasak és érzékenyek.Barna szeme tűzben csillogó, szája szép ívű, csóókra ingerlő, kerek arcát fekete félhosszú haj keretezi.Teste arányos, gömbölyded. Egy biztos, nem egy pláza cica, de nagyon kívánatos.
  • Action:

    Csóók. Cipőt lerúgom,kabátot fölakasztom és folytatjuk. Kézen fog és húz befele. Ruha le és irány a fürdő. Frissen fürdött, de bebújt a zuhifüggöny mögé a kádba mellém és már kenegettük is egymást. Siklott kezünk össze vissza. Én voltam jobb helyzetben, mert ingáztam mellei és puncija közt, míg Wandusomnak csak lompi jutott. Víz elzár és törölközés, majd irány a szoba.
    Lepedőt együtt terítjük szokás szerint és már vízszintesben is vagyunk. Szájára, majd melleire tapadok. Megszívom és csodálkozom mekkora pofám van. Sóhajtozva nagyon élvezi. Keze lompit abajgatja, mi keménykedve adja értésére örömét. Nem is bírja sokáig és szájával követi kezét. Megtalálva lompit puszilgatni, makkot nyalogatni kezdi. keze a golyszikat morzsolja. Nem lacafacáz és egykettőre tövig nyeli, szívja, szopja, mintha az élete függne tőle. Egy szexcunami ez a lány. Olyan az érzésem, hogy saját száját keféli. Lompi imbolyog szájában, mint vitorla rúd tengeri viharban. Nem is érzem mikor van kint, olyan mintha állandóan szájában lennék. Lehet azért szívja oly erővel,mert rajta keresztül jut levegőhöz? Ahh ez csak költői kérdés volt
    Mielőtt végem lenne hátára parancsolom. igenis, volt a válasz és már magam alatt érzem lüktető testét. Kiélvezem száját, melleit és csúszom lefele. Combjait nylogatom, csóókolom és szemérem dombjára nyomok egy cuppanóst, majd újra a combok. Most húzod az agyam? Csípejét megemeli és punciját számra tolja. Finoman, majd erőteljesebben végig nyalom. Megkarmolja karom. Ha Te így , akkor én úgy és előbb nyelvem,majd ujjaim köszönnek be. Finoman masszírozom barlangját, miközben folyamatosan nyalom. Csiklója nyelvem játékát élvezi, míg Wandusom egyre hangosabb. Aztán mint trombitás a hangtompítót szorítja párnáját arcába és rángva, hullámozva, remegve röpül, hosszan.
    Lassan magához tér és átkarol. Tud szorítani, mit ne mondjak, aztán szájának szorítását érzem. Önfeledten játszadozik fegyvertársammal. Szopása, nyelvjátéka, variációi tanítani valóak. Kicsit meghúzom vállát. Rám néz : igeeen? kérdezi. Igen bizony , öltöztesd. Nyeregbe pattan. Húsos puncija csillapítja a becsapódást. Csattogunk és nyögünk a kéjtől. Kéjtől eltorzult arcát látva keményen ellen dolgozom. Wandus nyögve, mosolyogva röpül. Puncija tocsog, nedve csorog ágyékomra.
    Átfordulunk misszibe. Majdnem, de mégsem csúszom ki a punciból. Hiába, gyakorlat teszi a mestert. Lábait egyből fölhúzza fülei mellé, lompi pedig birtokba veszi kiszolgáltatott punciját. Feje kicsit lelógott az ágyról. Alá nyúlok és tartom, miközben döngetem. Hörög, nyög, vonaglik, csípejét emeli. Észlelem előrébb tart a gyönyörök útján. Tőlem telhetően igyekszem ledolgozni hátrányomat. Sikerült és egyszerre léptünk át a gyönyörök kapuján. A víz nem szakadt rólunk,de rendesen kimelegedtünk. Először engem, majd magát is rendbe tette és már kínált is az innivalók felsorolásával. Üdítőt és kávét is kértem. Pillanatok alatt már el is voltam látva. Kortyolgatás után mellém bújt. Feje vállamon és folyt a szó mindenről.
    Idő elszaladt. Egy farok öblítés, öltözés és legyen szép napod. Csóók,ajtó nyílik és jobbra el.
  • Elszámolás:

    Ismert, régi átlag egy frenetikus élményért. Egy extra a popsi. Hogy megéri e? Nem kérdés, igeeeen.
  • Összkép:

    Mindég jól érzem magam vele. Barátnő, odaadó szerető. Nem baj, ha tocsogunk. Élvezzük, mint gyerekek a pocsolyát. Az észszerűség határain belül nincs tabu. Együtt élvezzük a kéjt, a mámort és törekszünk, hogy a másiknak is minél jobb legyen. Vidáman, föltöltődve lépek ki tőle. Lábam között üresség. Mint nyelvét vesztett harang himbálódzik zacsim. Öröm vele minden perc. Partner a javából. Köszönöm Wandusom.
Happy Massage