• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon látva a hirdetését telefonon hívtam fel, amikor jelezte, hogy elérhető. Elsőre sikerült kapcsolatba kerűlnünk. Nagyon kedves volt a hangja, részletesen tájékoztatott a lehetőségekről, a csokorról. Szerencsére rögtön sikerült egyeztetni egy mondkettőnknek alkalmas időpontot, így pár óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    Hanna székhelye a Margit körútból nyíló kis utcácskában van, ebből kifolyólag a 4 6 villamossal egyszerűen megközelíthető, a megállóhely kb. 250 méterre van a ház bejáratától. Én ezt a megoldást választottam, mert parkolni nem egyszerű a környéken. Ezt vizuálisan tapasztaltam is, egyetlen üres helyet sem láttam. A kis rövidke utcában a házat lehetetlen eltéveszteni.
  • Helyszín:

    A lakás egy jó régen épült belső udvaros házban található, a kaputól könnyű megközelítési, csak át kell menni az udvaron és ott az ajtó. A lakás felújított, a hejárattól balraeső kis szobában voltunk, mely a célnak tökéletesen megfelelő volt, található benne egy tatamin egy fotel és egy szobainas a ruháknak. A tatamin mellett jobbra a falon egy széles tükörből lehet nyomon követni az eseményeket. A fürdőben zuhanykabint találtam, tusfürdő bőven elegendő. Állítása szerint egy másik lánnyal dolgozik együtt, de ez semmilyen zavaró tényzőt nem jelentett.
  • Lány külseje:

    Hanna az ajtó mögé húzódva fogadott, a lakásban lévő félhomály miatt a fényről belépés először nem is vettem észre, de később annál inkább. Hanna karcsú, hosszúcombú feszes nagyon finom bőrű leányzó szép formájú, jó állású nem nagy, de éppen tenyérbe illő cicikkel. Nem volt sminkelés, mint a képen, de nekem igy még talán jobban is tetszett.A képei között látható fekete szettben fogadott, mondanom sem kell, már ettől is kalapálni kezdett a szívem. Ez még jobban kiemelte karcsú alakját és feszes popsiját.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában miután megszabadultam a ruháimtól kaptam egy friss illatú törölközőt, majd elhúztam egy alapos, de gyors zuhanyra. Visszatérve Hanna már csak a szett alsó részét viselte. Nem bírtam ellenálni a csodás látványnak magamhoz vontam Őt, hozzámsimult, éreztem a ciciket a mellkasomon, csokólgattam a nyakát, arcát és rövid csók is elcsattant. Nagyon jó illata volt a bőrének, hajának. Végűlis erőt véve magamon hasra feküdtem a tatamin, hiszen a program első része a masszázs volt,,nem akartam felborítani a menetrendet. A masszázst a lábaimnál kezdte alaposan átgyurta a vádlimat, majd a combjaimat ás a farpofáimat. Hátamon megtalálta az ülőmunka nyomait, azokat szakszerűnek mondhatóan próbálta felszámolni. Ügyes volt, közepes erővel alkalmazta a svédmasszázs elemeit. Kellemes volt, jólesett, hát még amikor be…be simított.
  • Levezetés:

    Fordulást követően bő olajjal öntötte meg az ágyékomat és kézzel lágy simításokkal,cirógatással kezdte farkam kényeztetését. Eljátszogatott a zacsikat,finoman morzsolgatta a gojzlikat és a gátat sem hagyta ki. Ajka a számra tapadva csókolt, majd elhagyott, vegigpuszilgatta a nyakam,mellem, hasam igy megérkezve a már vigyázzon álló farkam szép lassú elnyelésével próbálkozott nagy sikerrel és még nagyobb örömömre. Finoman szorongatta, szivogatta, nyelvével a makkon körözött. Kezével is besegítve fokozta a tempót amit sajnos rövidebb ideig bírtam, mint ahogyan szerettem volna és egy hatalmasat élveztem. A magom a hasamon landolt, melyet gondosan letisztogatott. Elöntött a hála érzése, most azonban nyelvem indult felfedező útra, míg testét végigcsókólva megérkezett kelyhéhez. Itt intenzív nylakodásba kezdve ízlelhettem finom puncija nedvét. Fürge nyelvcsapásaim előbb halk sóhajtott, nyögdécselést hoztak elő, jó pár perc elteltével remegés hullám futott végig a hasán merem remélni, hogy ekkor révbe ért. Utána befészkelte magát a vállamra, összebújva beszélgettünk közben a kezével ágyékomat,annak berendezéseit birizgálta. Igazi barátnőm hangulat volt ez. El is telt a másfél órám, indulni kellett.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt,ahogyan azt telefonon megbeszéltük. Átlagos csokrot tettem le a végén.
  • Összkép:

    Mondatom, hogy elégedetten és kielégülve távoztam Hannától, azt kaptam amit a beszélgetés és képei alapján vártam. Jó
Happy Massage