• Nicol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor pár nappal ezelőtt megláttam a hirdetését rögtön elkezdtem vele üzeneteket váltani. Nagyon tetszett a bemutatkozása, a kínált étlap, a retus nélküli fényképei, mind egy gyors találkozásra ösztönöztek. Telefonon is egyeztettünk, a hangja, stílusa is megerősítette, hogy ennek a rendinak meg kell történnie. Mindkét alkalommal Ö vette fel a telót, és tájékoztatott a programról, és az ezzel járó virágcsokor méretéről is. Beneveztem egy másfél órás ápolásra. Kicsit módosult az elsőre megbeszélt időpont, melyet utóbb VTR-en is kölcsönösen megerősítettünk.
  • Megközelítés:

    Számomra új a cím, nem jártam még ott. Az 1. kerület központi, nagy forgalmú részén található, BKV megálló közvetlen közelében. A parkolás nem egyszerű és a legdrágábbak közé tartozik, de nekem mázlim volt, alig 100 méterre a kaputól sikerült elhelyeznem a verdát. Kapu előtt megkaptam a kódot, a megfelelő emeleten a liftajtó mellett már résre nyitott ajtó várt.
  • Helyszín:

    Hát bevallom, voltam már proccosabb helyen, de ennél gyengébb környezetben is. Mivel nem akartam kibérelni, a célnak megfelelt. A lakás látszólag két műhelyes, a fürdő tiszta, száraz, pár tusfürdő, szájvíz, műanyag vizespohárral, kádban lehet tisztulni, és mocorog a mosógép. A baszoba már kicsit hiányos, egy tatami, asztalka, és egy többajtós szekrény, amibe be lehet helyezni a rucit. A szekrény ajtókon van néhány felesleges tükör. A matracról nem lehet rálátni, így mozizás ez alkalommal nem volt. Nem ártana egy szék, hogy ne féllábon egyensúlyozva kelljen zoknit húzni, de ezek csak ténymegállapítások, a randi minőségét egyáltalán nem befolyásolták számomra. Befele menet csak a saját cipőm árválkodott, kifele már volt egy másik pár cipő is, de semmi hallható jele nem volt a kolléga érkezésének. Diszkréció tök rendben volt.
  • Lány külseje:

    Nicol pont olyan mint amire számítottam a fotók és a megadott méretek alapján. Egy picike, illatos, karcsú, lány, édes pofival, hófehér fogak, gyönyörű hosszú lófarokba kötött selymes haj, tenyérbe illő formás tini cickók kis méretű bimbikkel, apró piercingek 1 az ajka felett, és 1 a bal szemöldöke közelében. Nagyon ízléses díszei mosolygós, kedves arcocskájának. Köldökében is van egy ékszer elhelyezve. Négy vagy öt szintén ízléses tetkó is díszíti testét, és a körmei..... sosem láttam még ilyen hosszú műkörmöket a szintén picike szép kacsóján. Ez utóbbiakkal kifejezetten kellemes cirógatást tud bemutatni. Erre később visszatérek.
  • Erotikus masszázs:

    Erről nehéz lesz összehozni az elvárt karakterek számát. Ahogy bemutatkozásában is írja, kezdő, de igyekszik elsajátítani a masszázs rejtelmeit. Lehetett választani egy kókusz illatú krém és egy nem emlékszem illatú olaj közt. Mivel illatmentes megoldást nem kínált, rábíztam a választást. Nicol a kókuszos mellett döntött. A masszhoz levette a cicifixet, és hason fekve bekenegette a vádlimat, simogatta a combomat, majd a fenekemet is. Nem volt nyúlkálás, de lehet, hogy ebben akadályozták volna körmei. Kérdezte, kérek-e talpmasszázst de erről letettem, amúgy sem kedvelem. Sokat beszélgettünk közben, nagyon intelligens, pozitív
    életfilozófiájú, határozott, az enyémmel egyező véleménye van a mindennapi dolgokról. Kicsit zongorázott a csigolyáimon aztán kérdezte, van-e kedvem megfordulni. Talán az intenzív beszélgetés miatt, de kisbáró teljesen OFF állapotban volt a fordulásnál. Most már, kérés nélkül lekerült a bugyika, lábaim közé ült és a krémmel elkezdte a simogatást a lábaimos, felfelé a combjaimon majd rátalált a célszerszámra ami közben elkezdett éledezni. Pici krém a gyapjas mellemre, hasamra és kisbáróra, majd csúszkálni kezdett a cickókkal. Alkalmanként megkóstoltam a krémet a ciciken, és én is simogatásba kezdtem a derekán, popsikáján. Ismét felült, és most csak kisbárót cirógatta nem mindennapi körmeivel a golysziktól a makkig, lassan fel - le, míg teljesen hadrakész, akarom mondani szájbakész állapotba hozta. Közben édesen mosolyogva figyelte a sikert amit elért.
  • Levezetés:

    Amint hancúrlécem ON állapotba került a fenti cirógatásoktól, szépen lassan bekapta a makkját és nyelvével tovább ingerelte a szájacskájában. Elkezdett bólogatni. Kiskezét a golyszikra helyeztem és lelassítottam a bólogatás ütemét, hogy jobban átéljem a gyönyört. Mikor éreztem, hogy közelít a vég, felvetettem a 69 formátumot, amit szívesen fogadott. Tudni illik, hogy az adatlapján kedvencként ezt a pozíciót nevezte meg. Készségesen átemelte egyik lábát a fejem felett és elhelyezte pici nuniját a csőröm közelébe, míg Ő ráhajolt a dákómra és érezhetően rászorította ajkait a közben igen csak megkeményedett kisfickóra. Lassan ki-be csúsztatta, közben kezei a combomon cirógattak. Én kérdeztem, hogy megy-e mélyebbre, de nem tudott tele szájjal válaszolni, csak jelezte, hogy inkább ne. Szóval DT nincs, de helyette van cunnilingus. OK. Begyújtottam a nyelvemet és alaposan körbe nyaltam az összes pici alkatrészét, kellemesen nedvedzett, finom nedűt eresztett. Közben markolásztam kis popsiját. Qrva jól éreztem magam ebben a pozitúrában. Ö már magától szambázott a számon, szinte irányította a nyali-fali ritmusát, csípőjének ütemes mozgásával, kisbáró szegény pedig igen csak a végét járta. A felderítő szakasz már szivárgott , a fő csapatok erupciója elkerülhetetlenné vált. Mielőtt ez bekövetkezett volna felemeltem fejecskéjét és a levegőbe, illetve a hasamra lőttem. Nicol nem zavartatta magát, még nem ért be, ezért tovább tekerte csípőjét nunival a nyelvemen, még vagy 2-3 percig. Kellemes kielégültséget éreztem az alsó fertályomon, de azért igyekeztem helytállni a kis puncikán is. Remélem, hogy a finom nedvek nem hiába bugyogtak ajkaimon.
    Szóval, nagyjából ennyi volt. Eltelt hamar az időnk, letusoltam magamat a hasamról, Nicolt a számról és öltözködés.
  • Elszámolás:

    Az elején átadtam egy csomag cukorkát, a kedvencét, valamint egy újdonság csoki kompozíciót. Ez utóbbit a végén együtt kóstoltuk meg. A végén leszámoltam a telefonon megbeszélt virágot, ami a másfél óra alap tiszteletdíja . Mivel én hülye, nem kérdeztem rá előre, és csak közben váratlanul derült ki, hogy az extra NFVSZ + virágot jelent, ezt sajnos már nem tudtam bevállalni. Szokás szerint nem hordok magamnál sokkal nagyobb csokrot a kelleténél, max 2-3 virágszál, kártyát pedig még nem fogadnak el. Ezért is kellett megszakítanom azt a gyönyörű 69-et.
  • Összkép:

    Ezzel együtt nagyon jól töltöttem ezt a meghosszabbított ebédidőt, csak ajánlani tudom ezt a kis édeskét, aki nagyon finom husika és tényleg szereti "habzsolni a férfiakat". ahogy ezt megtudjuk bemutatkozásából is. Nicol egy nagyon szép, okos, öntudatos lány és kiváló szolgáltató. Ajánlom a pici, formás, kislányos tiniket kedvelőknek, nem fogtok csalódni.
Happy Massage