• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Lojtikám!:))

    MI már rég kerülgettük egymást,talán lassan egy éve,meg is lepett,és nem is lepett meg,hogy ellátogattál hozzám!:))../Mint a magyar népmesében,hozzon ajándékot,meg nem is,gyalog jöjjön meg nem is,és legyen rajta ruha meg nem is...D/..
    Nem akarok annyira szellemeskedni,nehogy félre érthető légyen a mondókám,de szuperül telt ez a röpke órás szösszenet,és abszolút jó kis kihívás volt leagyusztálni mindened...P
    Remélem betartod a javaslataimat,amikekkel utadra engedtelek,és lazábban telnek majd gúzsba kötött hétköznapjaid,amit csökken minden porcikádban a fájdalom.:)
    Igazából tök jól leképezted,amit a masszázsban varázsoltam,jah nem műtöttem...P,neked,nem is tudok mit hozzá toldani...)
    Te is megkapod tőlem viszonzásul a felejthetetlen besorolás titulusát,mert hősiesen tűrted a szadimat!:)
    Jó kis visszajelzés,hogy már tudsz futni is,de azért néha kanyarodj hozzám vissza,ha módodban áll,szeretettel várlak egyik kezembe az ultrahanggal,a másikba az akupunktúrás tollammal..)
    Viccet félre téve, szeretettel várlak máskor is vissza vitéz lovag,mert szép a ruhád,szép a lovad!;))

    Sok puszit küldök

    Wasabi

  • Egyeztetés:

    Régóta terveztem már, hogy Sweet Wasabival személyesen is találkozzunk. Mert amióta regisztrált tag vagyok az oldalon, szinte az első naptól fogva, valamilyen formában kommunikálunk, és így mindig is vonzónak találtam a személyiségét. Most viszont a vádlimban történt izomsérülés adott jó indokot, hogy mielőbb dr. Wasabi kezei közé kerüljek.
    A konkrét időpontot telefonon beszéltük meg, még múlt hét pénteken. Sweety igazán rugalmas volt a randit illetően, csak annyit kért, ha közbejönne valami, szóljak neki. Kedden (ma) reggel rácsörögtem, hogy a pontos címet megkapjam, és biztosítsam afelöl, ott leszek időben.
  • Megközelítés:

    Számomra a bkk járművei nyújtanak segítséget a megközelítéshez minden randin. Most a 25-ös busz a céltól 100 méteren belül tett le. Tehát könnyedén odaértem. A IV. kerület ezen része, ahol Sweety rendel, nem ismeretlen számomra, több barátom is lakik errefelé. Hamarabb érkeztem, így tekeregtem egy keveset a lakótelep házai közt, a felújított parkokban. Sok a hely itt és ingyenesen lehet parkolni. A megbeszélt idő előtt kb. öt perccel hívtam leendő vendéglátóm. Rögtön fölvette, és érthető módon elmagyarázta, milyen kapukódot beütve, és hanyadik emeletre liftezve juthatok el hozzá.
  • Helyszín:

    A hosszúkás, világos előszobában Sweety széles mosolyába "botlottam". Végre! Hát elérkezett ennek is az ideje, találkoztunk - a sok beszélgetés, csipkelődés, viccelődés után - személyesen is. A cipőt, kabátot elhagytam gyorsan, Sweety pedig bekalauzolt a többszobás lakás egy nagyobb helységébe. Itt méretes, kényelmes ágy szolgál a regenerálódni, felüdülni, magukat jól érezni vágyók kényelmére, és egyúttal Wasabi kisasszony fő tevékenységének, a professzionális masszázs kifejtésére. Egy törölközővel a kezében elkisért a fürdőbe a ház asszonya, ahol hatalmas sarokkád tölti be szinte teljes egészében a rendelkezésre álló helyet. Tisztaság és rend uralkodik mindenütt a szobákban. Igyekeztem a zuhanyzással, mialatt Sweety végig szóval tartott, oldottá téve a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Sweety csínos és sportos megjelenésű, valamint nőiesen kerekded is a megfelelő helyeken. Bőre bársonyosan finom, szoli barna, jó érinteni és látni őt. Szóval maximálisan rendben van. Egy szemérmetlenül aprócska farmershortban és testhez simuló felsőben fogadott, puszikkal, továbbá nagy lelkesedéssel és jó kedvvel. Személyiségéhez ugyan hozzátartozik a kissé csípős (wasabi), sajátos humora, de valójában rögtön "lebukik", mert nem tudja, vagy nem is akarja véka alá rejteni, hogy egy édesen (sweet) elbűvölő nő. Engem elvarázsolt azon nyomban.
  • Erotikus masszázs:

    Előzetesen még telefonban említettem az izomsérülést a lábikrámban, Sweety így különös figyelmet szentelt ennek a területnek a masszázs során. De először is szembesülnie kellett azzal, hogy nem csak a szó átvitt, hanem annak szoros értelmében véve is egy gerinctelen alak vagyok - évekkel korábbi műtétem jól látható hege éktelenkedik derekamon. Sweety szakértelmét kitűnően jellemzi, hogy ránézésre, azonnal megmondta, hogy L4-L5 csigolyák közötti sérv eltávolításáról volt szó.
    Megkérdi milyen erősséggel dolgozzon, a közepessel megelégszem - később áldom is e döntésem. Hasra vágom magam az ágyon, ő pedig előmelegített krémmel borítja vállam és lapockám, mert előbb ezeket kell kezelésbe venni a gerinckörnyék előkészítéseképp (ezt tőle tudom). Csodásan lazítja el izmaimat a nyakamon, bizsergető érzés. Mondom is neki, s egy frappáns poénnal csapja le bókom, de ez nem zavar. Halad tovább olykor rám ülve, néha lábaival terpeszben közrefogva testem fölém tornyosulva, vagy épp mellém térdepelve. Az alkalmazott technikáit fölsorolni is nehéz, és még a közepes erősség ellenére is felszisszenek egyszer-egyszer. Sweety viszont ügyel minden rezdülésemre, s ilyenkor vagy az intenzitáson változtat, vagy a fogáson. Előkerül egy pókra emlékeztető eszköz is, s ezzel is megdolgozza hátam. A könyökével úgy szánkázik végig rajtam, hogy érzem minden egyes izmom, inam, s csontom is, ahogy táncot járnak, mintha egy őrjítő, vad indántörzs járná népi táncát. De Wasabi nagymester elől nincs ám menekvés. Sorrakerül mindenki. Sweety halad lefelé a derekam és fenekem is kezelésbe veszi. Néha finom érintéssel, benyúlással szinesíti masszázsát, hogy az erotika is kapjon előkészítést.
    A lábszáramhoz érve, nem csak óvatosan gyúrja a sérült izomrészt, hanem nyújtja, ellazítja különböző mozgatásokkal. Egy sajátmaga által összeállított speciális krémmel keni be vádlimat az ultrahangos géppel való kezelés előtt. Majd kapok még tőle egy pár perces kis ízelítőt az akupresszúrás toll áldásos hatásából is. Rendkívül érdekes élmény, ahogy a toll pontszerű érintése nyomán vékony sávban, de a lábszáram teljes hosszában finoman megrántja az izomrostokat.
    Az egész masszázs varázslatos és annyira alapos, hogy kissé el is szaladt már az idő. Így az erotikára kevés jutott, de nem is nagyon bántam, mert amit Wasabi eddig csinált az is csoda volt. Mindez idő alatt sokat beszélgettünk, mert ő nagyszerű partner ebben is. Kellemes meglepetésként szolgált számomra például, a zenéhez való kötődése, és sok más téma is, amiket érintettünk. Másnap (szerda) reggel, pedig úgy kelek föl az ágyból, ahogyan már nagyon régen nem. Simán, fájdalommentesen. Sweety nem tudom, mit műveltél, egy óvatlan pillanatban, amíg nem figyeltem, megműtöttél?
  • Levezetés:

    Az alap egyórás programot választottam, extra nélkül, így ebben a kézi levezetés (azaz marok marcsi) szerepel.
    Vendéglátóm megkért a fordulásra, levette a felsőjét, és illatosított krémmel csepegtette be felsőtestem. Megjegyzem kb. ekkor járt le egy óránk, de Sweety hozzáállása annyira korrekt, hogy ezután kezdett el kebelcsúszkával kényeztetetni. Pár perc alatt felállított és fokzodó tempóval kézimunkázott rajtam, nem feledve el a környéket sem. Többször is nyálát csorgatta rám, további síkosítást adva a krémhez. Jó érzés volt, de már nem akartam tovább visszaélni jóindulatával, és leállítottam (ne kövezzetek meg ezért).
    Megköszöntem, amit értem tett és gyors tusolás-öltözés után távoztam, pár búcsúpuszival utamra bocsátva. A buszhoz már tempósan kocognom kellett, hogy elérjem. Sikerült. Tegnap reggel még nem tudtam futni, mikor próbáltam.
  • Elszámolás:

    Picit talán magasabb az átlagnál, de a fentiek tükrében vitán felül áll, hogy megéri. A csokrot kis borítékban az ágy végénél lévő polcra tettem megérkezésemet követően.
  • Összkép:

    Sweet Wasabit mindenkinek ajánlom, mert muszáj kipróbálni, milyen is az élet igazán jól megfűszerezve, édesen, csípősen, pikánsan. De elsősorban azoknak, akik, valódi masszázsra vágynak, ami mögött komoly háttértudás van, és nem egy tini külsejű leányka kellemes cirógatását keresik. Akik pedig reggelente nehezen kelnek, trükkös mozdulatokra vannak kényszerülve, mert fáj kiegyenesedni, azoknak egyenesen kötelező! És ha csak fáradt vagy, és elcsigázott, kicsit felfrissülni vágysz, akkor is kötelező, a csaj elképesztő!

    Sweety újjá varázsolt, ahogy felkeltem az ágyból rögtön érztem ezt. Ezt a nehezen körülírhatót. A hátam, a vállaim ismét tele vannak erővel, s tartják szállfa egyenesen az izmaim a testemet. Mintha nagyobb és erősebb is lennék, úgy mint amikor Bannerből Hulk lesz.
    Ha lehetőségeim megengednék, biztosan minden héten a vendéged lennék, kedves Sweety! Köszönök mindent, köszönöm a felejthetetlen élményt!
Happy Massage