• Vivien27

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A belvárosban volt dolgom és mivel a tervezettnél korábban végeztem ,gondoltam megpróbálom a bonusz időmet kellemessé tenni.Megláttam az oldalon a hirdetését és telefonon elsőre sikerült elérnii Felsorolta a lehetőségeket és a félórás programot választottam, majd elindultam a megadott címre.
  • Megközelítés:

    A térkép elég pontosan meghatározza a helyszínt.Autóval mentem szerintem könnyű odatalálni.A parkolás fizetős, de napközben bőven van hely. A megadott cím közelében sikerült leparkolnom. A tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni , de szerintem mivel közel van a belvároshoz pár perc sétával megoldható.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű házban levő lakás , amely lifttel és lépcsőn is megközelíthető .Miután megkaptam a kapukódot rövid csengetés után már nyílt is a kapu. A megadott paraméterek alapján könnyen megtaláltam a lakást, majddiszkrét kopogás után nyílt az ajtó, mely mögé bújva vendéglátómat is megismertem.A lakásba lépve rend és tisztaság fogadott. A tetthelyen nagy franciaágy egy fotel amire a ruha helyezhető ,stb.A fürdőben kád zuhanyfügönnyel ,többféle tusfürdő és minden eszköz ami a szájhigiéniát ápolja rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    A képeken szereplő Hölgy fogadott.Meglepődtem amikor megláttam , mert olyan alakja van ami nem jött le nekem a képekről, pozitív értelemben. Formás popó kellemes kézbe illő cicik bársonyos bőr.Arcra amolyan szomszédlány tipus,helyes ,Egy piros egyrészes szettben fogadot
  • Action:

    Az étlap miatt választottam Vivient és kifejezetten franciaórára gondoltam.Fürdés után türülközőbe csomagolva, a tetthelyren Vivi egy kis időt kért és valamiért kiment a mosdóba, addig én az ágyon fekve vártam .Eután a rövidke kis közjáték/ kb egy perc/ után visszatérve vendéglátóm gondolatomat olvasva megszabadította magát a rajta levő kis semmiségtől és szinte azonnal a lényegre tért.Konkrétan szinte bekapta az éledező farkam.Kellemesen franciázott és ekkor megfogalmazódott bennem , hogy ezen a napon lusta módjára hagyom magam élveztetni.Ahogy belemelegedett Vivientől egyre mélyrehatóbb franciát kaptam, néha teljesen eltüntetve és lenntartva ,ekkora már teljesen megkeményedett szerszámomat.Fogtam a fejét és kis kényszerfranciásan dugtam a száját .A Falon levő tükör megragadta a képzeletem és kértem Vivit úgy franciázzon , hogy a tükörben mozizhassak.Na ennek meg is lett a hatása mert nem tudtam ellenállni a kisértésnek és kértem a védőköpenyt.Ezt vendéglátóm ügyesen szájával felhelyezte, majd egy kis ideig szájával megnedvesítve beleült a kőkemény farkamba.Meglepődve tapasztaltam mennyire benedvesedett az előzményektől. Először lovagló pózban élvezkedtünk , majd fordult egyet a lovasom és nekem háttal kényeztettett engem és magát is.Ezután kérte dugjam meg missziben és én úriemberként nem utasíthattam vissza eme kérést.Rendesen pakoltam amit azt hiszem Ő is élvezett.Felhúztam a lábait amikor is megjött a hangja is Viviennek.Ekkora már én is arra a bizonyos határra érkeztem és kértem annak a lehetőségét , hogy a szájába élvezhessek.Vivienn kézségesen megszabadított a védőfelszereléstől és nagyon komoly franciát adott elő.Izgalmi állapoomban fogtam e fejét dugtam ütemesen a száját ,Ő pedig teljesen eltüntetve a farkam repített a vég felé.Éreztem a torkát ,dugtam a száját fogtam a fejét és rászorítva óriásit élveztem.Az ősrobbanás után Vivi még egy kicsit kényeztetett majd vigyorogva kért egy kis időt és kiment öblíteni.Kiterülve feküdtem az ágyon , majd kis idő elteltével mentem tisztálkodni.Éreztem ,hogy lejárt az időm , de Vivienn ezt abszolút nem éreztette.Felöltöztem rendeztük az anyagiakat, puszi jókívánságok egymásnak és tipli.
  • Elszámolás:

    A telefonban említett értéket hagytam ott, amit utólag rendeztem.Pesti átlag,de nekem most nagyon megérte.
  • Összkép:

    Abszolút ajánlott kategória.Engem mind a viselkedése mind pedig a szolgáltatás minősége kielégített minden tekintetben.
Happy Massage