• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam már időpontot egyeztetési Ramival volt hogy nekem kellett lemondani volt hogy Neki nem volt jó de most az egyeztetés könnyen ment szerencsére válaszolt SMSemre és a nekem megfelelő időpontban Neki is volt szabad ideje. Telefonban megadta a címet. A hangja beszédstílusa már itt elvarázsol. :)
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a GPS könnyen oda visz. Parkolóhely volt bőven szinte a ház előtt le tudtam parkolni. A kerületre jellemzően a parkoló fizetős.
  • Helyszín:

    Egyedül fogadott egy újépítésű lakásban. Nagy nappali, fürdő ahol kád van szerencsére van zuhany függöny. A tetthely ahogy Rami fogalmazott egy kisebb szoba tükörrel kényelmes bár nem túl nagy ággyal. De szerencsére közel tudtunk kerülni egymáshoz így elfértünk rendesen. Fürdőben tisztaság több tusfürdő szájviz áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Az valami fantasztikus. A képek alapján van egy elképzelése az embernek de látva élőben minden fantáziát felül múlt Rami. Az arca mosolya nézése leveszi az embert a lábáról. Egy gramm fölöslege nincs rajta, bár állítása szerint most hízott :D ezen jót nevettem. Egyszóval TÖKÉLETES!
  • Action:

    Megérkezésekor nagyon kedvesen puszival vagy -csókkla?? - már nem is tudom fogadott. Mintha régóta ismernénk egymást pedig csak most találkoztunk először. Kis beszélgetés helyszín bemutatás majd elmentem zuhanyozni. Fürdés után a tett helyen várt egy fekete fehérneműben egyből csókolózni kezdtünk. Az valami csodálatos mintha a szerelmével tenné ilyen szenvedélyes csókot ritkán kap az ember. Majd szépen meg váltunk a textiltől és ekkor láthattam meg a csodás testét. Ágyra dőltünk és gondoltam egy kicsit kényeztetem. Hát ez a kicsi nem is volt olyan kicsi mivel pont rossz ütemben váltottam pozíciót de azért a tevékenység elérte célját csodálatos módon ért csúcsra. Megköszönve viszonozta Ő is az orális kényeztetést amit olyan átéléssel csinál hogy azt alig lehet bírni. Szerencsére mindenben partner és nem a gyors kivégzésre hajt. Szeret játszani és élvezi is. Majd gumit kértem és bele ült. Annyira szép látvány lovaglás közben. Majd misszionariusban folytattuk és így is lett végem. Így egy-egy lett az állás. :) Az egész olyan volt mintha a barátnőjénél lenne az ember. Ezután meg vagy jó 40 percet beszélgettünk minden féle témáról nagyon jó partner ebben is. Egyáltalán nem figyelte az órát. Egy kicsit szégyelltem is maga távozáskor hogy 40 perccel tovább voltam.
  • Elszámolás:

    Telefonban mindent elmondott, attól nem volt eltérés. Előre kérte hogy tegyem le az asztalra mivel meg nem ismerjük egymást. Az eltöltött időt és élményeket tekintve nagyon megérte. Köszönöm!
  • Összkép:

    Rami egy nagyon cserfes kedves élet vidáman magabiztos lány aki nem azon van hogy tudjuk le kinél hamarabb hanem egy teljes felfrissülést eredményező együttlétet ad. Stílusa a képek alapján nem jön át sajnos de az biztos hogy ilyen Lánnyal nem mindennap találkozik az ember. Biztos hogy vissza megyek hozzá akkor remelem a hétköznapi ruhájában fogad
Happy Massage