• KLAUDIA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam, azonnal felvette és gond nélkül egyeztettünk, világosan, kulturáltan beszél a telefonban.
  • Megközelítés:

    Mechwart liget, Margit körút - a környező utcákban lehet parkolni, de nem könnyű. Ajánlott a Mammut parkolóját használni és egy megállót villamosozni.
  • Helyszín:

    a lakásról sokan írtak már, régi bérház, igényesen megcsinálva, sok éve működik itt a maszoda. Igényes fürdőszoba bojlerrel, célnak megfelelően berendezett munkahely, masszázspaddal, kanapékkal, szobainassal, cukorkákkal és egy rosszul elhelyezett tükörrel, amely alkalmatlan arra, hogy less.
  • Lány külseje:

    Klaudia - érett formás negyvenes. Azt hozza, amit a képek alapján gondolsz, bár élőben szőkébb a haja. Természetes, ápolt, az a típusú normális nő, aki elég szép ahhoz, hogy le akard szólítani, de nem annyira kikent-kifent, hogy ne merd - mondhatni tökéletes akkor is, ha egy rendezvényen látod meg és megismerkednél vele. Alacsony, nőies, de nincs rajta felesleg, kellemesen asszonyos. Köntösben fogadott, alatta igényes bugyi-melltartó, amelyet nem volt sok alkalmam nézegetni.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsa kellemes. Semmi speciális, érzéssel és jól csinálja, egyes fogások különösen kellemesek, de azon kívül, hogy jó és ellazít, nem tudok kiemelni különlegességet. Bő krémmel az egész testemet alaposan átmasszírozta, odafigyelt a részletekre és izgató belsőcomb-masszázzsal készítette elő az átfordulást. Klaudia nem profi, nemrég kezdte és így benne van az a fajta gondos lelkesedés, amikor már kezd kialakulni az önbizalom, de még nem megy rutinból. Ő azzal oldotta meg, hogy tényleg szereti csinálni és elveszik a masszázsban és az érintésben. Számára fontosabb az energia és törődés átadása, mint az erotikus rész. Legalábbis ezt mondja.
  • Levezetés:

    Itt jön az érdekes rész. Azt is mondja, hogy kézi levezetést vállal, a többi szimpátiafüggő, amely menet közben alakul ki.
    Megfordulás után elkezdett simogatni, majd egyből a tárgyra tért. Kérésemre levette a felsőt - álomszép cicik tárultak a szemem elé. Nagy is, formás is, izgató is. Én a masszázspadon hanyatt, ő mellettem állt, nagyon krémes kézzel dolgozott rajtam, hamar felébresztette az alvó... anakondát. én simogattam a hátát, pár perc után előrehajolt és éreztem a meleg ajkait. A teste eltakarta a látványt, de az érzés bőven kárpótolt. Néha a farkam tövénél éreztem az ajkait. Nagyon puha és meleg a szája, pont az a típus, amit annyira szeretek.
    Mikor már kezdett nagyon jó lenni nekem, megkértem, hogy adjon több látványt. Picit beletemetkeztem a cicikbe, elkezdtem puszilgatni, ő pedig teljesen átadta magát annak, hogy ekkora hatással van rám. Tényleg élvezte, hogy imádom őt. A szemembe nézett, én pedig átöleltem őt, amikor a kezében lett végem.
    Zuhany, majd távozás.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a helyen megszokott, átlagos, bár eddig mindenkinél alap volt a NF és nem szimpátiafüggő, ezt a részt sikerrel oldottuk meg. Nem tudom, VSZ ment volna-e, gondolom nem, de azért legközelebb rákérdezek, hátha. Itt csak egyféle menü van, az idő elenti az egyetlen különbséget (60-90-120p)
  • Összkép:

    Nagyon-nagyon jól érzem magam így pár órával az esemény után és legszívesebben most visszamennék hozzá, vagy akár kávézni hívnám. Engem megfogott a megjelenéséve, a finom érintésével és a személyiségével (erre nem térnék ki, aki kíváncsi a lelkére, látogassa meg).
Happy Massage