• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kíváncsiságból felhívtam Niobét, elsőre nem vette fel a telefon, de diszkréten visszacsörgetett. Igazából csak egy informális beszélgetést terveztem, de néhány mondat után rákérdeztem, hogy rapid randira van-e esélyem. Szerencsém volt és pont volt szabad időpontja. Ebből kifolyólag üzenetben, VTR formájában nem kommunikáltunk.
  • Megközelítés:

    BKV-t vettem volna igénybe, villamos formájában, ami szinte a ház előtt tesz le, de a bérlet nem volt nálam, így egy ütemesebb séta után jutottam el hozzá. Teljesen korrekt a környék. Ahogy láttam, az autóval érkező MT-k találnak parkolóhelyet bőven.
    A telefonban megadta a pontos címet, majd a kapuban a kapukódot is megkaptam. A bejutás egyszerű és gyors volt, lakókkal nem találkoztam.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak pont megfelelő. Az előszobában megváltam a cipőmtől és irány a nappali, amely a tett helyszíneként is szolgál. A szomszéd kisebb szobában egy "fenevad" őrizte Niobét, de a gazdi kérésének megfelelően jól viselkedett. A szobában egy tatami és masszázs ágy is várja a kedves vendéget. A ruhát a székek egyikére lehet elhelyezni. A fürdőszoba minden szükséges kellékkel ellátott. Talán a zuhany egy kicsit kicsi. Egy apró negatívum, hogy egy száraz nedvszívó kilépő javította volna a komfortérzetemet. A tusfürdőválaszték korrekt, szájvíz és egyéb kellékek is rendelkezésre álltak.
  • Lány külseje:

    Niobé már régóta a kedvenceim között van, és végre élőben is megcsodálhattam a szépségét. Hangja nemcsak a telefonban, hanem élőben is szép csilingelő. Egy igazi szexbomba! Belépéskor egy szép mosollyal az arcán fogadott, de figyelmem rögtön az ikreket kereste. Formás, nem túl nagy szilikoncicik várják a kényeztetésre vágyók kezeit. Feneke szép formás, imádtam simogatni. Selymes, kellemes tapintású és finom, illatos volt a bőre. Semmi negatívumot nem tudok vele kapcsolatban leírni. Nagyon rendben van!
  • Erotikus masszázs:

    Mivel csak egy rövid ismerkedős programra mentem, így a masszázs a kényeztetés végére maradt, amit a masszázspadon abszolvált. Kérésemre csak a derekamat dolgozta meg. Kellő erősséggel frissítette fel fáradt testrészemet. Olajat használt a masszázs során. A szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, de legközelebb igyekszem hosszabb időre menni, hogy erről is objektív véleményt tudjak formálni.
  • Levezetés:

    A szobába belépéskor gyorsan megváltam a ruháimtól, kaptam egy törölközőt, gyors tusolás és már újra Niobé előtt álltam. Sajnos megelőzött és már ki is szabadította az ikreket a melltartóból és már tolta is le a bugyit. Legközelebb határozottabb leszek!:) Gyönyörű alakja van! Rögtön kézbe vettem az ikreket és finoman megcsókoltam őket. Niobé kérésének megfelelően olajjal teli kezeimmel folytattam a kezelésüket, míg ő szintén olajat csorgatott a kezére és keményedő férfiasságomat vette kezelésbe. Lassan megfordult és formás és feszes popsiját tolta hozzám. Le-fel mozgott, miközben halkan nyögdécselt. Kezeimmel a formás ciciket simogattam, finoman gyúrtam őket, egy élmény volt, ahogy a válla fölött áthajoltam és lenéztem csodás domborulataira. Egy kis idő múlva elhelyezkedtünk a tatamin, amely mellett egy tükör fokozta a látványt. Finom simogatások után szájacskájával lassan megtalálta az ezredest. Finoman puszilgatta, miközben kezecskéivel a zacsit sem hagyta figyelmen kívül. Lassan felcsúszott fölém, és a cicikkel folytatta a kényeztetést. Nem tudtam, hogy a tükörben gyönyörködjek-e vagy az élő képben. Ha éppen felemelkedett a csúszkából, azonnal kezeim között tudtam az ikreket. Egy idő után átkerült a hangsúly a finom ajkaira. Lassan bekapta férfiasságomat, és csak minimális kézimunkával isteni franciaórában részesített. Álomszép volt látni a tükörben is, hogy egy ilyen szexi nő bólogat felettem. Nem akartam még, hogy véget érjen a kényeztetés, ezért kértem, hogy elétérdelve folytassa a franciázást. Jelezte, hogy nem szeretné, ha az olajos hasamtól olajossá válna a haja, így ez a póz nem vált be. Inkább elé álltam és ő előttem térdelve folytatta kényeztetésemet. Teljesen eltűntem az ajkai között. Kicsit lehajolva a melleit simogattam, hátát cirógattam. Fokozta a tempót és éreztem, hogy lassan itt a vég. A szájacskájában landoltak az utódok.
    Segített a tisztogatásban, kiszaladt a fürdőbe, majd ezt követte a rövid masszázs.
    A programot tusolással fejeztem be, a szobába visszatérve, míg törölköztem, nekitámaszkodott meztelenül a masszázspadnak. Alig tudtam felöltözni. Hetyke mellei csak úgy hivogatták kezeimet és szemeimet. És csodás babapuncija is csak fokozta a vágyat bennem. Már az elején kikötötte sajnos, hogy a puncihoz nem lehet érni.
    Felöltöztem és meztelenül, két puszi kíséretében utamra engedett Niobé.
  • Elszámolás:

    Az elszámolásra a program végén került sor. A szobában lévő asztalra helyeztem el a kért virágcsokrot. Ár-érték arányban maximálisan meg voltam elégedve. Bővebb infó minden szükséges részletet tartalmaz.
  • Összkép:

    Egy csodás szépséget ismertem meg Niobé személyében. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb intenzívebb lesz az együttlét. A hangja, az alakja, a kisugárzása teljesen elvarázsolt.
Happy Massage