• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tulajdonképpen egy másik lányt kerestem de Jázmin vette fel a telefonját, mert elfoglalt volt.Készségesen tájékoztatott mindenről, majd kiderült, hogy a másik lány pont nem dolgozik amikor menni szerettem volna. Elköszöntem és rákerestem Jázminra az oldalon, tetszett amit láttam, ezért visszahívtam és neki jó volt az időpont.
  • Megközelítés:

    A lakás egy jó pár évvel ezelőtt épült társasház emeletén található. A Mamut, illetve a Szél Kálmán tér közvetlen közelében. A tömegközlekedés kiváló, talán helikopter az ami nem jár arra. A parkolás viszont már probléma, fizetős, de nem nagyon van hely. A házat könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Az épületben van lift, ez kell is mert viszonylag magasan van a lakás. Ez ha jól láttam három szobás, négy lány rendel itt, kell a jó logisztika, de ezt tökéletesen megoldják. A szoba melyben voltam szép tágas, van benne masszázspad és matrac is, valamint egy kanapé. Hasznos tárgy a szobainas is. A fürdőben kád van elegendő tusfürdővel. Kilépővel száraz, és pozitivum, hogy érkezéskor és távozásomkor is friss törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Jázmin ajtó mögé behuzódva nyitott ajtót, kellet néhány pillanat mire a szemem megszokott a félhomályt, de amikor ez megtörtént láttam, hogy egy gyönyörű hölgy áll előttem. Világos színű body féleség volt rajta,mely elől mélyen dekoltált volt így kiemelte gyönyörű melleit. Amikor elindult előttem megszemlélhettem gömbölyű popsiját. Jázmin nem egy zörgő csontú manöken alkat, inkább nőiesen telt ott ahol kell. Nekem nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Miután a fürdőből visszatértem, megkérdezte mit szeretnék, de rögtön hozzátette, hogy ő szerinte kezdjünk a masszázzsal, mert ez az első találkozónk így egymásra hangolódhatunk. Beleegyeztem,mondván rábíztam a továbbiakat és felpattantam a padra A masszázshoz illatmentes krémet használt. A bokámnál kezdett közepes erővel, körkörös ujjmozdulatokkal morzsolgatta az izmokat. Lassan haladt felfele vádli, comb, fenék és végül a hátam gobeit próbálta szetgyurni. Majd simításba váltott ,keze ekkor már betévedt a lábam közé is.
  • Levezetés:

    Elhangzott a várva várt kérdés a megfordulásról és bizony nem mondtam nemet. Cirógatni kezdett lassan kalandozva a farkam felé, apró puszikkal a mellkasomról a szája is elindult dél felé, megérkezve felfedezte a környékét, egyenként cuppantgatta be a golyókat, majd a meredező hímtagom is eltűnt a szájában, azt hol finoman hol erősebben szopogatta fenséges kéjt okozva nekem, melynek egy hatalmas orgazmus lett az eredménye. Volt még egy kis idő vissza így levezetésnek kaptam meg egy kis masszázst.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok.az elszámolás korrekt,a végen történik, átlagos a csokor.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Jázminnal, csak azt sajnálom, hogy kölcsönösségre nem volt mód . Mondta, hogy rossz híreket kapott ezért nincs jó passzban, de lehet, hogy csak nem jöttem be neki. De azért nekem megérte, összességében jó érzésekkel távoztam.
Happy Massage