• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Ó, eddig nem említetted a röpdösést, de ez most legalább melengette kicsit a szívem, hogy nem hiába látogatsz meg hébe-hóba.. :))) A sárkány Lizzie egyébként létező varázslény, csak elég mélyen szokott aludni, ritka esetekben tudják némely urak felébreszteni az álmából... ;) Egyelőre az időjárás nem úgy fest, de lehet, hogy mire legközelebb találkozunk, élesben is bevethetjük majd az úszószemcsit! :D Addig is csók! :))

  • Egyeztetés:

    Pár csengetés után felvette, kért időpontot megkaptam. Ennél probléma mentesebben nem nagyon lehet intézni a dolgot szerintem.
  • Megközelítés:

    Béke térhez közeli helyszín, új építésű bérház, könnyen megközelíthető, cím egyértelmű. Lehet oda tömegközlekedni, autóval a parkolás is megoldható. Én most bringával mentem, az nem szokott problémás lenni.
  • Helyszín:

    Általam jól ismert helyszín. Tiszta, kulturált benyomást keltett bennem mindig is, ez most sem volt másképp. Fürcsiszoba szokás szerint makulátlan sok folyékony szappanos lehetőség közül azt hiszem egy narancsosat választottam.
  • Lány külseje:

    Lizzie képeit szeretjük, Lizziet is szeretjük, kb. olyan csodásan néz ki, mint képeken. Meglepetés nincs, azt kapjuk, ami a képeken van plusz tetoválások. Csak a tetoválások sárkányosak, a hölgy természete egyáltalán nem, nem kell aggódni.:) Lizzie a kislányos és az érett nő közötti skála bármelyik pontját el tudja foglalni, attól függően, hogy éppen mit szeretne láttatni magából, de a teljes skála szeretni való. Kitakart arca nagyon helyes, szeme nem arany, hanem borostyán színű. Ezt most kellett megtudnom.:)
  • Action:

    Egymás mellé az ágyra dőlve beszélgettünk kivel mi történt, puszi váltások közepette. Mikor ezzel a résszel megvoltunk, mindenféle nyelvórákba kezdtünk, leginkább Franciába, aztán volt kis 69 is szokásos ölelgetésekkel miegymás. Leírhatnám, hogy ilyen jó, meg olyan jó, de ezt már sokan megtették előttem, meg én is. Nem érzem úgy, hogy különösebben hozzá tudnék adni a dologhoz bár, amit Lizzie csinál ezen címszó alatt azt tényleg nagyon szeretni való. De most inkább mást emelnék ki. Inkább azt, hogy Lizzie mindig tud valami nagyon kedves és intim dolgot művelni, amivel engem megfog. Úgy veszem észre, hogy szeret rám telepedni, fölém kerekedni és úgy beszélgetni vagy egyéb huncutságokat elkövetni, amit most már én is egyre jobban szeretek és igénylek tőle. Ezen alkalmakkor igyekszem megfogni a derekát és kicsit támasztani, nehogy le essen rólam. Az egyik buli ebben az, hogy ilyenkor mindenfelé lehet simogatni, ölelgetni azt a gyönyörű testét és nézegetni a helyes arcocskáját, miközben a gravitáció meglehetősen szorosan présel egymáshoz bennünket. Jól érzem magam ebben a présben, el tudnék lenni itt sokáig. Lehet, hogy karcsúsító hatása is van, nem tudom.:)
    Beszélgetésben nagyon kis figyelmes és érdeklődő partner. Mindenről tud beszélni, a felmerült témák mindegyikében tájékozottnak tűnt, véleménye is van a dolgokról és el is mondja. Már kezdem óvatosan kérdezgetni, mert válaszol minden kérdésre, és ha találok még egy-két szeretni való dolgot benne, az én lelkemet is elveszejti, mint más jóravaló 'bajtársamét'. Nem csak hancúrozni jó vele, hanem a társasága is imádni való. Vagy gésa lesz, ha nagy lesz, vagy már az nem tudom. Elmegyek hozzá péntek délután lestrapált idegvégződésekkel és mindig jó kedvre tud deríteni, szívom magamba a szépségét, kedvességét és fiatalságát. Ha megszeretgetem, gátlástalanul visszaszeretget. Utána egész hétvégén röpdösök, meg szálldosok. Pedig az én koromban ez a röpdösés meg szálldosás már elég necces dolog. Nem tudom, hogy elégséges-e az, amit tőlem kap cserébe mindezért, de vannak kétségeim.
  • Elszámolás:

    Ha elragadnak az események, hajlamos vagyok a feledékenységre, ezért a rózsacsokrot érkezésem után komódra tettem az úszószemcsi mellé.:)
  • Összkép:

    Nagyon helyes, nagyon szeretni való személyiség, a vele töltött idő minden percét élvezem. Remélem, láthatom még.
Happy Massage