• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Szia Dràga :)))

    Elsősorban köszi a pèntek estèt, vmi hasonlót kívànok magamnak minden pèntek estère :-D , ès jól èrezted a kölcsönös szimpàtiàt is ;)

    Nagyon köszönöm a beszit :-* , mindent leírtàl ami fontos szerintem ès mègis teljesen diszkrèt maradtàl, minden szemèlyeskedèst mellőzve, ezèrt külön köszönet :)!
    Szuper kis este volt ès remèlem lesz mèg alkalmunk a folytatàsra ;) !
    Milló csókom neked :-*!!!!

  • Egyeztetés:

    Nézegetve Joy fotóit, úgy gondolom, hogy nagy szerencsém volt, hogy péntek este egyből felvette a telefont, sőt mi több rá is ért.
    Megbeszéltük, hogy kb 1 óra múlva tudunk találkozni. Kértem tőle, hogy ő látogasson el hozzám, szerencsére ennek nem volt semmi akadálya.
  • Megközelítés:

    Budapesten töltöttem egy éjszakát, egy bérelt apartmanban és ahogy azt már írtam, megkértem Joyt, hogy ő látogasson el hozzám. Nagyon kedves volt, mondta, hogy elkezd készülődni és taxival fog hozzám érkezni. Nagyon pontosan érkezett.
  • Helyszín:

    Mivel ő jött hozzám, így most az ő lakását nem tudom értékelni. Viszont én egy nagyon szép és tiszta apartmanban fogadtam őt, tudtam hogy neki ezzel nem lehet problémája.
  • Lány külseje:

    Mikor beengedtem a lépcsőházba a kaputelefonon keresztül, már hallottam a magassarkú cipő kopogását a lépcsőkön. Ahogy egyre közelebbről hallottam a cipő kopogását, egyre jobban izgultam. Nem tartottam semmitől, csupán az első randi izgatottsága volt bennem. Aztán megpillantottam az ajtóban állva és egy kedves mosolygós lány nézett rám. Még el se kezdődött az "action", de már lihegett, ugyanis a 3. emeletre kellett felgyalogolnia magassarkúban :)
    A magassarkú nálam plusz pont. Egy csini mini ruha volt még rajta, amiben nem lehetett úgy leülni, hogy a tangája ne látszódjon ki :) Nagyon szexi volt. Engem az első pillanattól fogva elvarázsolt és tudtam, hogy szuper esténk lesz.
  • Action:

    A kanapén ülve egy kis ismerkedéssel és beszélgetéssel kezdtük, amúgy is ki volt fáradva a lépcsőzéstől :) Természetesen vízzel is megkínáltam. Egyből megtaláltuk a közös hangot, szerintem kölcsönöm volt a szimpátia mér egyből az elejétől.
    Hamar kiderült, hogy kezdeményező típus. Miután megszabadultunk a ruháinktól az ölembe ült és egy kellemes csókolózásba kezdtünk. Mielőtt bármit is tehettem volna, letérdelt elém a kanapéhoz és nyalogatni kezdte a farkam. Nagyon nagyon jól csinálta, ráérzett hogy szeretem. Bő nyállal, közepes tempóval. Néha bekapta az egészet. Semmi kezezés, tényleg ügyes volt.
    Utána hanyatt feküdt az ágyon és meg kóstolhattam a punciját. Nagyon szép és ápolt volt, egy kis csík fazonnal, igazán szexi volt. Nagyon jó volt a visszajelzése.
    Gumi húzás után szemből támadtam le. Nem cifráztuk a dolgot, így is maradtunk, majd a gumiba élveztem. Szinte végig volt szemkontaktus szerencsére, ezt nagyon szeretem.
    Ismét beszélgettünk egy kicsit, időérzékünk egyáltalán nem volt, nagyon jól elvoltunk. Elég hamar belevetettük magunkat a következő körbe. Pillanatok alatt kemény lettem ismét a szájába. Ezután hasra fordítottam, egyik lábát felhúztam és hátulról csináltuk. Ez az egyik kedvenc pózom. Néha ráfeküdtem, hátra fordította a fejét és csókolóztunk közben. Szeretem ezt a szex pózt, mert jobban tudok irányítani. Most hogy már kicsit jobban össze szoktunk, próbáltam keményebben nyomni. Nagyon jó volt. A hanghatásokból ítélve Joy is élvezte.
    Végül egy összebújós beszélgetéssel zártuk az estét. Szerintem egy jó másfél órát tölthetett nálam. Úgy gondolom, hogy mind a ketten egyformán jól éreztük magunkat.
  • Elszámolás:

    Telefonon korrektül tájékoztatott róla, hogy mennyi a díja, ha én megyek hozzá, illetve mennyi a plusz költség, ha ő jön hozzám taxival.
    A végén kérte el, teljesen meg voltam elégedve.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy ezen az estén sikerült elérnem Joyt. Fantasztikus este volt. Szerintem megvolt a barátnő feeling, ami nekem totál bejött :)
    Ha lesz alkalom, biztos, hogy fogunk még találkozni, mert tényleg nem tudok semmi negatívat megemlíteni.
Happy Massage