• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, majd telefonon pontosítottunk. Gyorsan reagált, minden rendben volt.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen megközelíthető. Tekintve a délelőtti időpontot, könnyen találtam parkolót szinte a ház előtt.
  • Helyszín:

    Minden van, ami kell. Szerencsére nem kád, hanem zuhanyfülke van, amit jobban szeretek. Lili a fürdőszobaszőnyeget a radiátoron előmelegítette,nagyon kedves volt ez a gondoskodás. Nem volt 25 féle tusfürdő, csak néhány, de az éppen elég volt. Minden tiszta, higiénikus volt.
  • Lány külseje:

    Lili nagyon kedves, mosolygós, közvetlen lány. Bugyiban, melltartóban fogadott. A teste tökéletes. Az ország legszebb melle neki van. Egyszerűen tökéletes. Nagy, feszes, rugalmas, selymes az érintése és teljesen valódi. Az arca aranyos, nekem az is nagyon tetszett, a popsi, punci szintén fantasztikus. Szóval lili külsejére biztosan nem lesz panaszod.
  • Erotikus masszázs:

    Megkértem, hogy már a masszázst is meztelenül végezze, hadd csodáljam a testét közben. Kérésemnek eleget tett, így a masszázs alatt is figyelhettem a tükörben. A taptól halatt felfelé, a vádlik után a comb, majd a fenekem jött, ahol sokat időzött. A masszázs alatt végig beszélgettünk. Okos, értelmes lány, jól lehet vele beszélgetni. A masszázsra nem is tudtam figyelni igazán, bár mondta, hogy engedjem el magam, de olyan szép, hogy nme tudtam nem nézni közben.
  • Levezetés:

    Fordulás után jött a kenjem el a testén az olajat kérés. Hát annak nem lehet nem eleget tenni. Ezután azokkal a hihetetlen melleivel egy fantasztikus csuszka következett, ami már nagyrészt a testem középső részét érintette. Közben a tükörben elém tárult az a fantasztikus popsi és punci, amit szabadon simogathattam.
    A kényeztetés kézzel és szájjal történhet, mind a kettőben volt részem. Kölcsönösség is lehetett volna, de éppen menstruált (amit a telefonban előre jelzett), de én ebből semmit nem vettem észre, a madzagot is titkos helyre rejtette. Így is puszilgattam 69-ben a popsiját és a gyönyörű punciját. Néhány pózcsere után a szájával, majd az utolsó pillanatban a kezével végzett ki. Végig nagyon mosolygós kedves, vicces volt. A barátnős érzés egész kényeztetés alatt ott volt, semmi automatizmus, minden olyan, mintha nagy kedvvel csinálná. Közben rám figyelt, isteni szemeivel a szemembe nézett.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, nem is tudom van-e. Az elszámolás a weboldalon jelzett összeget jelenti, amit a végén adtam oda. Nekem minden szempontból megérte.
  • Összkép:

    Felszabadultan, kellemesen bizsergő testtel távoztam. Lili mindent megtett azért, hogy így legyen. Nincs ebben a lányban semmi görcsös, klassz a beszélgetés, őszinte, és remek a kényeztetés. A legfontosabb Lili természetessége. Nagyon lehet őt szeretni.
Happy Massage