• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága sirokko ;)
    Nagyon édes vagy hogy engem tiszteltél meg az első beszivel , igazán örülök neki !
    Nagyon nagyon megvárattalak ezzel a randival, de sajnos mindig közbe jött valami ! :)
    De végre 4 hónap után megismerhettelek aminek nagyon örülök , hisz egy nagyon édes pasival tölthettem egy kellemes órát !
    Sajnálom , hogy aznap nem tudtam hosszabbításra lehetőséget adni , de már be voltam foglalva !
    Gratulalok a beszihez nagyon örülök hogy Te is jól érezted magad !
    Legyen csodaszép hétvégéd !
    Várlak vissza de ezt megbeszeltuk Te kis édes ?
    Sok édes csok !
    Szöszke

  • Egyeztetés:

    Nem értem el elsőre telefonon, úgyhogy végülis viberen beszéltük meg a randi részleteit. Könnyen ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    A lakás a kerület körúthoz közeli részén van, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, én is így érkeztem. Parkolni már nem annyira könnyű, aki kocsival érkezik mindenképp szánjon időt hely keresésére.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi építésű épület legfelső emeletén van, lift van a házban. A bejutás nagyon könnyen ment, bár figyelni kell az instrukciókra amit Szöszitől kap az ember hogy megtalálja a helyes ajtót:)
    A lakás nagyon szépen és igényesen berendezett, a bejárat mellett tiszta fürdő felszerelve minden szükséges tisztálkodószerrel, a szobában kis asztal és a kényeztetés helyszínéül szolgáló kényelmes ágy van.
  • Lány külseje:

    Ahogy beléptem a lakásba az ajtó mögött fogadott csodás vendéglátóm, Dr Szöszi :) Szolid sminkben, falatnyi bugyiban és melltartóban, magassarkúban. Egyszerűen gyönyörű volt, alig bírtam az elején szóhoz jutni, ő viszont nagyon kedvesen kezelte zavaromat és beinvitált a szobába. Szöszi nagyon jó beszélgetőpartner is, kicsit ismerkedtünk egymással hiszen ez volt az első randink, majd a fürdő felé vettem az irányt.
  • Erotikus masszázs:

    Így az első találkozónkra egy órás progira mentem, amit már az elején megbántom hogy nem módosítottam másfélszer olyan hosszúra :)
    Egy ismerkedős masszázzsal vette kezdetét programunk, közepesen erős kezelést kértem amit masszázsolajjal nagyon ügyes kézzel csinált. A lábaktól felfelé átmasszírozta a testemet ami nagyon jól esett és felfrissített. Majd az idő nagyjából felénél kéjesen a fülembe súgott hogy megfordulhatok és kezdetét vette kényeztetésem erotikus része.
  • Levezetés:

    Amint megfordultam kezdetét vette a tantrikus rituálé, Szöszi bekente magát és engemet is olajjal és elhelyezkedett a lábamnál. Ami ezután történt az kicsit zavaros, összefolynak az események, egyik pillanatban puncijával csúszkál ágyékomon, a másikban simogatja mellkasomat majd ajkaink összeérnek és csókoljuk egymást. Nem tudom hogy mennyi ideig tarthatott de egészen fantasztikus volt ahogy játszott velem és az érzékeimmel. Egy idő után azt vettem észre hogy Szöszi már a hasamat puszilja majd belekezdett a szédületes franciás levezetésbe.
    Nem sietett, nagyon jó technikával, szépen apró lépésekben juttatott a csúcsra, a végén óriásit élveztem amit szépen levezetett majd el is tüntetett.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt tájékoztatás beszélgetésünk során, az elszámolás a végén történt. Van egy alap és egy extra csomag, én a másodikat vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagy élmény volt Szöszi kényeztetése és társasága, nemcsak a tested, a lelked rezdüléseire is figyel!
    Egy intelligens, érett, igazi Nőt ismertem meg benned, köszönök mindent Drága!
Happy Massage