• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk a lehetőségekről, majd egy későbbi időpontban a kolleganőjétől kaptam hozzá időpontot.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, a környező utcákban mindig van elég parkolóhely. Aki tömegközlekedéssel jön, annak a metró sincs messze.
  • Helyszín:

    A lakás szép, a szobában tatami és egy fotel szolgálja a kényelmet. Tusfürdőből kellemes választék, törölköző tiszta.
  • Lány külseje:

    Egyszerre érkeztünk a kapuba, és ugyan nincs arcos képe, de a leírások alapján erősen gyanús lett, hogy ő az (hosszú szőke haj, műszempilla,...). Azért felhívtam a biztonság kedvéért, és a kolléganő vette fel, és kért 5 perc türelmet. Rákérdeztem, és kiderült, hogy valóban felismertem Aysét. Pár perccel később fent már szexi fehér franciabugyiban és felsőben fogadott. Formás popsi, és formás méretes cicik, hosszú haj, mosoly és kedvesség jellemzi. A feltűnő külső egy kedves és szerény hölgyet takar.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszajövet felső már nem volt rajta. Kérdezte hogy mivel szeretnék kezdeni, és én a csúszkás masszázsra szavaztam. Itt kezdődött a kényeztetős rész.

    Kényeztetés után kértem és kaptam egy pohár vizet, majd felajánlotta a masszázst. Én azt kértem, hogy csak a talpam masszírozza. Azt mondta, hogy ebben nincs nagy gyakorlata, de nagyon kellemesen csinálta, pont kellő erővel, jó pontokat nyomogatott, egészen beleborzongtam néha. Közben jót beszélgettünk, igazán kedves és készséges volt végig. Körülbelül 20 perc jutott még a masszázsra, utána mentem zuhanyozni.
  • Levezetés:

    Szóval megegyeztünk a csúszkás masszázsban, és már hullott is le róla a bugyi. Ayse azon karcsú hölgyek közé tartozik, akik igencsak kellemesen domborodnak ott, ahol kell. Így nagy örömmel segítettem neki előkészülni a csúszkához, és alaposan beolajoztam a melleit, de gondoskodtam a has és a popsi síkosításáról is. Fölém hajolt és a gyönyörűen megformált melleivel csúszkált rajtam. Át is öleltük egymást, vigyázva azért hogy az intimebb részek ne érintkezzenek. Így hol egy picit balról, hol picit jobbról csúszkált, közben én simogattam, ahol értem, főleg a popsit. Kis idő múlva kicsit lejjebb csúszott és a mellek közé vette a szerszámom. Aztán elkezdte érzékien nyalogatni, majd a szájába is vett. Nagyon lágyan kényeztetett ajkaival, közben néha a kezével hol csak egy kicsit, hol jobban besegített. Kértem, hogy kevesebbet használja a kezét, ezt meg is tette. Nem vett mélyre, pláne nem volt mélytorok, de én amúgy is a lassú érzéki franciát szeretem, és ez pont ilyen volt. Egy dolgot kért csak, hogy a hajára vigyázzak, ne legyen olajos, erre végig vigyáztam is.
    Néhány percnyi kellemes francia után felvetettem, hogy mit szólna a láberotikához. Ezen meglepődött, mondta hogy még sosem csinált ilyet (ezen meg én lepődtem meg), de készségesen benne volt a játékban. A lábaimhoz ült, jól beolajuztuk a duzzadó szerszámot, majd a kezembe vettem a lábacskáit, és elkezdtem lassan dugni. Elég hamar ráérzett a dologra, így el is engedhettem, csinálta tovább magától. Mutattam neki, hogyan lehet a talpával fel-le simogatni a szerszámot. Nagyon belejött, új mozdulatokat is talált ki, a zacsit is masszírozta a lábujjaival, játszott vele, lenyomta, és kíváncsian nézte ahogy ettől egyre meredekebben áll a zászlórúd. Mikor elfáradt, kaptam egy rövid lingam masszázst, majd folytatódott a lábszex. Igencsak belejött a játékba. Utána megint franciával folytattuk, most mellém térdelt pucsítva, úgy hogy tökéletesen tudjak mozizni a tükörben. Kitartóan franciázott, most már jóval több kézimunkával. Megkérdeztem, hogy hova mehet a vége, és a popsira élvezésben egyeztünk meg. Hasrafeküdt, én meg ráültem, beillesztve a kéjrudat a hátsó domborulatok közé (biztonságos távolságra az intim pontoktól). Kérte ismét, hogy a hajára ne menjen, de biztosítottam róla, hogy nem szoktam métereset spriccelni. Így mozogva lett végem, tulajdonképpen látványra és érzésre megvolt a popsiszex, de a szabályok teljes betartásával. Letörölgettem magunkat, majd következett a masszázs.
  • Elszámolás:

    Utólag helyeztem az asztalra, közel átlagos a rózsaszálak száma. Extra lenne a nfvsz, de azt nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nekem a hozzáállás a legfontosabb, és Ayse végig nagyon kedves volt, igyekezett a kedvemben járni. Úgy éreztem ezt szívesen is tette, nem volt erőltetett. Emellett még nagyon formás, csinos is, és az erotika is nagyon kellemes volt, meg a masszázs is.
Happy Massage