• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lara profilját úgy jó háromnegyed éve fedeztem fel a többi hirdető között egy másik honlapon. Fényképei rendkívül mértékben megfogtak, így nem volt kérdéses, hogy tisztelemet teszem nála. Azóta számos alkalommal ejtettem meg – legalábbis számomra – feledhetetlen látogatást nála. Időközben kiderült, hogy a beszamolok.com-on is megtalálható hirdetése, ezért úgy döntöttem, hogy ezen a fórumon is közzéteszek egy értékelést a szép hölggyel való találkozásomról.
    Legutóbbi látogatásomra közel egy hónappal ezelőtt szántam el magam. Telefonon megbeszéltük a randi idejét, s egy hétre rá már egy újabb csodás együttlét reményében indulhattam szépséges partneremhez. Egyébként Lara mind telefonon, mind írásos formában rendkívül könnyen elérhető, telefonját az általa megjelölt időpontokban mindig felveszi, s az írásos megkeresésekre is hamar válaszol. Ráadásul a foglalásokat illetően rendkívül rugalmas, nála akár több nappal, sőt, egy bő héttel előre is lehet időpontot egyeztetni, megbeszélni.
  • Megközelítés:

    Lara bérleménye, ahol vendégeit fogadja egy XI. kerületi lakótelepen van. A környék viszonylag kellemes, és – érdekes módon – a közelben lévő, forgalmas Tétényi út ellenére meglehetősen csöndes.
    A parkolás könnyű és ingyenes. Jómagam valamennyi alkalommal gépjárművel érkeztem, a lakhely megközelítése GPS nélkül sem nehéz, annak segítségével pedig végtelenül egyszerű. Ugyanakkor megítélésem szerint a lakás – ha nincs is közvetlenül a főváros szívében – tömegközlekedéssel is viszonylag jól, belátható időn belül megközelíthető a Tétényi úton közlekedő 7-es, 114-es, 213-as és 214-es buszokkal. A Lara lakásához közeli buszmegálló – becslésem szerint – úgy 200-250 méterre lehet a céltól, így az egy rövid egészségügyi sétával hamarosan elérhető.
    Lara sohasem várakoztatott meg, engem – kivétel nélkül – a megbeszélt időpontban a megbeszélt időpontban fogadott.
  • Helyszín:

    Pár hónappal korábban Lara az addigi, központi helyen, a XIII. kerületi Váci úton lévő „rendelő”-jét lecserélte a mostani, XI. kerületi, panel lakásra. Igaz, hogy az új hely a megközelítés tekintetében bizonyos – de egyáltalán nem jelentős – „veszteség”-et jelent, de a lakás minőségét illetően jelentékeny pozitív változás tapasztalható, s a környék meglepően csendes.
    A lakás mérete és kivitele – különösen, ha figyelembe vesszük, hogy panelról van szó – igencsak több mint megfelelő. (Bár az előző hely sem illethető panasszal.) További előnye, hogy azt Lara immár egyedül „birtokolja-bitorolja”, így a zavartalanság és az intimitás garantált.
    A "tetthely" meglehetősen tágas, egyáltalán nem zsúfolt, tiszta, és egy szép nagy, kényelmes ágy található benne. A fürdőszoba elég tágas, igen tiszta, a tisztálkodás kádban, a rendelkezésre álló szájvíz és néhány féle tusfürdő révén kényelmesen, gond nélkül megoldható.
  • Lány külseje:

    Lara egynagyon csinos és igen nyúlánk hölgy, cca. 176 cm magas. Lehet, hogy elfogult vagyok Vele kapcsolatban, de Ő egyszerűen gyönyörű. Aki veszi a fáradságot, és vet egy pillantást a Lara profilján található fényképekre, az láthatja, hogy leírásomban egyáltalán nem adom át magam költői túlzásoknak.
    A magam részéről nem tudok egyetlen olyan testrészét sem megemlíteni, amellyel szemben bármilyen kifogást lehetne emelni. Arca kifejezett szépségét kedves mosolya, dús, sötét, szinte szikrázó hajkoronája, elbűvölő szemei – ha az egyáltalán lehetséges – még fokozzák is. Alakja kifejezetten nőies, egyáltalán nem az az úgynevezett manöken alkat, hiszen gusztusosan gömbölyded, ugyanakkor egyáltalán nem mondható molettnek. A popsi és a cicik igen formásak, lábai – combjai és alsó lábszárai egyaránt – igen izmosak és tökéletesek.
  • Action:

    Lara vitathatatlan szépségét, ami adottságnak tekintendő, igencsak kiemelik, sőt fokozzák belső értékei. Ő egy igen kedves, aranyos és jóindulatú hölgy, s ezen tulajdonságai már egészen a kezdetektől igen erős vonzalmat ébresztettek bennem iránta, s azok nagyon fel tudják villanyozni a megnyerő lényének "kiszolgáltatott", ártatlan férfiút. Ráadásul igen jó beszélgető partner is.
    Tapasztalatom szerint Lara teljes mértékben figyel vendégére, odaadóan törődik vele, nemcsak gyakran kérdezget, hogyan tehetne még kedvemre, hanem olykor-olykor szinte vissza is kell fogni Őt. Mindez annak ellenére tapasztalható, hogy már az elején tisztáztuk egymással, hogy együttlétünk, amennyiben lehetséges, ne egyoldalú legyen, ne körülöttem forogjon a világ, azaz kölcsönösen kényeztessük egymást. Ezt alapjában véve sikerült is elérnünk az együtt töltött két óra alatt, sőt, az elmúlt hónapokban megélt együttléteink során mind lelkileg, mind testileg egyre jobban összehangolódtunk, úgyhogy számomra valamennyi találkozásunk feledhetetlen élményt jelent, és – reményeim, valamint a gyönyörű partnerem által „sugárzott” jelek szerint – alighanem Larában sem marad komolyabb hiányérzet.
    Akik olvasták korábbi értékeléseimet, azoknak felderenghet, akik pedig most találkoznak először ilyen jellegű írásommal, azok most megtudhatják, hogy nem vagyok hajlandó mélyebb részletekbe bocsátkozni a tekintetben, hogy együttlétünk során partnerem és közöttem mi történt. Lett légyen egy ilyen kapcsolat bármilyen, a társadalom által nem elfogadott, sokat bírált jellegű, akkor sem tartozik senki másra, hogy egy hölgy és egy férfiú között fizikailag-testileg pontosan mi történik. Rendkívüli mértékben nem értek egyet az értékelés ezen pontja iránti elvárással, merthogy ennél nagyobb indiszkréciót a világon nem lehet elkövetni. (Megjegyzem, hogy magának, egy ilyen jellegű beszámolónak a megírása is bizonyos mértékű indiszkréciónak tekinthető, bár az messze nem olyan mélységű, mint az együttlétek fizikai leírása, különös tekintettel, ha az – ráadásul – számos esetben tapasztalhatóan közönséges módon és szóhasználattal valósul meg.) Lara – és valamennyi más hölgy – profilján meglehetősen világosan szerepel, hogy mit vállal, így nem kell Nobel-díj jelöltnek lenni annak elképzeléséhez, hogy körülbelül mi történhet egy-egy alkalommal a párok között.
    Mindenesetre, hogy az elvárásnak legalább részlegesen megfeleljek, annyit megemlítek, hogy Lara egy csodálatos érzékeny és finom teremtés az intim együttlét terén is.
    Alapvetően fekete vagy piros top-féleségben (elnézést, ha nem vagyok tisztában egyes női ruhadarabok pontos elnevezésével) vagy melltartó-bugyi szettben és fekete harisnyában fogad, megadva a kegyelemdöfést az amúgy is felajzottan berontó, kigúvadt szemű, füstölgő orrú személyemnek. Ilyenkor az ember fia leginkább azonnal az ágyba vetné magát partnerével, de az illendőségnek megfelelően irány a fürdőszoba, még akkor is, hogy minden alkalommal már otthon „tisztába teszem” magam. Mindenesetre az intermezzo elegendőnek bizonyul ahhoz, hogy visszatérjek normál énemhez, és gyengéden, de határozottan szorítsam magamhoz szépséges partneremet.
    Lara gyengédsége, velem való érzéki törődése és finom lénye-lelke felülmúlhatatlan az intim együttlét általa vállalt bármely formáját illetően. Egyszerűen leírhatatlan élmény vele akár csak összebújni is, nem beszélve érzéki, mennyekbe repítő csókjairól, nem különben intim együttlétünk egyéb állomásairól – legyen szó egymás akár orális avagy behatolásos kényeztetéséről. A fentieken túlmenően számomra különösen kedves az a folyamatosan tapasztalt jelenség, amikor gyönyörű párom amúgy is szép arca a megélt élmény hatására kipirul, szeme lecsukódik, és olyan földöntúli békesség, nyugalom árad el rajta, hogy az festővászonra kívánkozik.
    A fentiek tükrében elmondhatom, hogy minden egyes, így a legutóbbi alkalommal is csodálatos élményben volt részem, és – noha fizikai teljesítés terén nyilvánvalóan nem kelhetetek versenyre a nálam, sok esetben évtizedekkel fiatalabb, „versenyzők”-kel – biztos vagyok abban, hogy Lara számára is szép emlékként őrződnek meg igen intenzívre sikeredő összebújásaink, hiszen együttléteink során igencsak jól érzékelhető jeleit adja elégedettségének.
  • Elszámolás:

    Lara egyértelműen a gyöngéd, intim együttlétet kedveli, vállalásai ennek megfelelőek, s azokat hiánytalanul, egészen rendkívüli módon s érzékiséggel teljesíti is. Ebből következően hozzám való viszonyulása, korrektsége kiemelkedőnek minősíthető. Ezzel kapcsolatosan kiemelem, hogy kettőnk között mintegy negyed évszázadnyi korkülönbség mutatkozik a javamra, de ebből fakadóan semminemű hátrányos megkülönböztetésnek a leghalványabb jelét immáron sokszori – de vágyaimhoz képest rendkívül kevésnek bizonyuló – együttlétünk alkalmával sem tapasztaltam. Sőt... Én úgy érzem, hogy az általam meglehetősen idétlennek tartott „barátnő feeling”-et – legalábbis velem – messze túlszárnyalja.
    Az elszámolást és az ajándékok átadását – kérésétől függetlenül – minden alkalommal érkezésemet követően megejtem, a magam részéről így tartom helyesnek.
    Végezetül, Lara a 120 perces vendéglátásért az általam ismert budapesti átlagnak megfelelő számú „rózsaszál”-at kéri.
  • Összkép:

    Gondolom, az eddigiek alapján senki számára nem lehet sokkolóan meglepő, hogy a Larával történt együttlétemet (figyelem, nem csupán annak szexuális vonatkozását!!!) a lehető legmagasabbra tartom. Éppen ezért nyugodt lelkiismerettel ajánlom Őt mások figyelmébe. (Bár a szívem vérzik, hogy ezt leírom, hiszen legszívesebben az ölembe kapnám, elszaladnék Vele egy békés, csendes, ritkán lakott vidékre, és örökre megtartanám Őt magamnak. Ezzel viszont a helyzetét, megélhetését rontanám, kockáztatnám, de az távol áll tőlem, hogy ártsak neki!)
    A Lara iránt érdeklődők számára mindenképpen megszívlelendő, hogy a Nála történő látogatást nagy valószínűséggel csak olyanok fogják igazán értékelni, akik gyengéd, érzéki együttlétre vágynak, s képesek is ily módon megnyilvánulni partnerük felé. Ennek ismeretében azoknak viszont, akik a vad, lepedőszaggatós szex hívei, azt tanácsolom, hogy – a valószínűleg mindkét fél számára alighanem kellemetlen kimenetelű találkozás elkerülése érdekében – ne próbálkozzanak Laránál, és válasszanak inkább partnert az ezen vagy több más hasonló jellegű honlapon is fellelhető számos, ilyen jellegű együttlétet kínáló hölgy közül.
Happy Massage