• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lolával már találkoztunk korábban párszor, ennek köszönhetően nagyon könnyen és gyorsan el tudtam érni most is. Könnyű vele egyeztetni, kellően rugalmas tud lenni. Pár napon belülre meg is tudtunk állapodni egy olyan időpontban, amely mindkettőnk számára tökéletes lehet. És tökéletes is lett. Korrekt egyeztetés, korrekt lány, korrekt randi! ;)
  • Megközelítés:

    Z kerület, Y utcája, xy tér a környéken. Tömeggel (villamos metró busz) és kocsival is könnyen és egyszerűen megközelíthető. Nyugis környék. Nagyon közel egy őrzött parkoló is rendelkezésre áll.
  • Helyszín:

    Utóbbi 15 évben épült házikó cuki kis lakásában található meg Lola. A ház és a bejutás is diszkrét. A lakás szépen berendezett, a fürdő pofás, a törcsi puha, a kilépő száraz. Tusfürdőből is van választék .A francia ágy nagyon kényelmes, pluszba pedig Lola érkezéstől elvarázsol kisugárzásával, alakjával, mosolyával és kedvességével! ;) A francia ágyon pihe puha lepedő és csodás kispárnák is várnak Lola mellett.
  • Lány külseje:

    A képek nem csalnak, élőben is egy nagyon csinos és mindenhol formás gyönyörű kedves angyal várt rám.Sokkal jobb élőben mint a képeken! Ajtó nyílt és egy fehér combfixben, kemény popsival engem váró Lola teljesen zavarba is hozott. Le is kellett ülnöm aztán. :) Bőre érintése akárcsak a bársony. Finom illat, tökéletes frizura, szolid smink. Cicik ugyan kaptak egy kis tuningot az utóbbi időben, de ha nem mondaná, el nem hinném, mivel teljesen természetes hatás és nagyság. Ilyen egy mindenben tökéletes álomlány. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, kedves és elbűvölő teremtés..
  • Action:

    Ajtó nyílt, be és puszik én kisebb sokkot kapva értem be nappaliba. Nagyon dögös volt! Kis smalll talk, kivel mi történt. Üdítővel kínált, amit el is fogadtan. Gyors zuhany és rohantam is szexy vendéglátóm ágyikója és puncikája felé... Egész testét végig simogattam csókoltam és gyönyörködtem benne.Közben a melltartó is lekerült, és érzéki kis bugyikája is lekerült. Élvezte érintésem majd megkóstoltam punciját is, édes és zamatos akárcsak a méz. Aztán lekerült a combfix is, irtó jó lábai vannak ám! Lola egyre inkább élvezte finom kis támadásom. Az egyik legszebb és finomabb punci, szép sima. De megkegyelmeztem neki és nem nyírtam ki totál így az elején, majd legközelebb. Helycsere és olyan franciába kezdett, hogy vissza kellett magam, fogni ne hogy idő előtt... Azt hiszem ilyen egy érzéki barátnős francia. Óvszer fel.
    Kellő nedvesség meg volt szerencsére nála még, szép lassan indultunk eztán lassítottunk, folyamatosan változott a tempó. Nem akartam sok pózt, azt éreztem teljesen elég lesz ez így, és az is volt. Finoman élvezte Lola is közös játékunkat. A kellő pillanatig húzva úgy érzem egyszerre repültünk tova. Nagyon kellemesen elvoltunk aztán - pihegtünk egymáson-, szétválás után még beszélgettünk, én egy másik dimenzióban jártam kb. Lola kérdezte, hogyan tovább de mosolyogva mondtam neki, ez most egy egymenetes nap, de az isteni volt ám. Kell az ilyen is, többet ért most.
    Totál feltöltött az egy póz, egy menet, ilyen napok is vannak, Finom hátmasszázst is felkínált ami szívesen fogadtam..
    Köszi Lola az élményt!
  • Elszámolás:

    Az előre egyeztetett virágmennyiség, kb ez az átlag mostanság. Sokkal többet kaptam tőle, mint amennyit ennyi rózsáért elvárhat az ember úgy általában. Találkozó végén tettem le az asztalkára.
  • Összkép:

    Sok- sok ilyen találkozót még nekem Lolával! ;) Azt hiszem Ő a tökéletes barátnő, tökéletes szerető, tökéletes szerető barátnő. Amikor egy találkozó, és előtte a várakozás is már csak pozitív érzésekkel tölt el... És ez még jó ideig kitart aztán.
Happy Massage