• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Pandám!

    Köszönöm neked a csodás randit amit együtt átéltünk és ezt a szuper beszit is. Nagyon örülök, hogy ilyen élményben tudtalak részesíteni, hiszen nem az ilyen típusú lányokat szereted, mint amilyen én vagyok. Ennek ellenére egy fantasztikus találkozót hoztunk össze, ahol mindketten csodásan éreztük magunkat egymás társaságában :)))

    Egy nagyon kedves, figyelmes és tisztelettudó úriembert ismertem meg személyedben, akivel el lehet beszélgetni az élet nagy dolgairól is. Igyekeztem mindig a kedvedben járni és megpróbáltam viszonozni azt amit kaptam tőled. Ahogy éreztem és látom szerencsére sikerrel jártam ;))

    Az pedig boldogsággal tölt el, hogy visszaadtam neked a reményt, amit nemrég elvesztettél :)))
    Remélem még fogom élvezni a társaságodat máskor is és tudok majd neked olyan francia leckét adni, hogy ketté álljon a füled :DDD

    Úgyhogy várlak vissza Drágám máskor is, ha szeretnéd a meleg számat újra érezni/élvezni :P


    SOKSZOR CSÓKOL ADDIG IS:


    Wanda Gold :**** ❤


    Ui.: Megnyugtatlak Drágám, nincs veled semmi gond! Imádlak ❤

  • Egyeztetés:

    Mivel legutóbbi kirándulásom nem a legjobban sikerült, már elkezdtem játszani a gondolattal, hogy befejezem a lányokhoz járást.Ennek hallatán pár ismerős lány megnyugtatott, hogy hozzájuk bármikor mehetek, így egy időre megváltoztattam elhatározásomat.Nem akartam menni ismeretlen lányhoz, de Dia ajánlását elfogadtam, és rákérdeztem Wandara.Hamarosan üzengetésbe kezdtünk, és egy idő után érni kezdett a találka.Váratlanul hétfőn Pestre vitt az utam, és ráírtam Wandára mit szólna egy talira.Nyitott volt a dologra, így üziben le si foglaltam az időpontot, azzal hogy reggel még megerősítem.
  • Megközelítés:

    Minden fajta járművel könnyen megközelíthető a helyszín.Parkolni a környező utcákban lehet, ingyenesen.Autóval mentem, így nem tudom milyen BKV jár arra, de van belőle bőven.
  • Helyszín:

    A ház újépítésű, a bejutás egyszerű, nem kell 100 millíó kódot benyomni.Körfolyósón jutsz be a lakásba, de nem vagy a szemek előtt.Maga a lakás otthonos, Wanda egyedül rendel benne.A hálószoba felszerelve mindennel, az ágy nem nyikorog, minden adva van a kellemes időtöltésre.
  • Lány külseje:

    Wanda egy szép kis töltött galamb.Remélem nem bántja meg ez a jelző, de tényleg.Alacsony, szép arcú, méretes cicik, kemény nagy húsos fenék, és a mosoly ami ott ül az arcán az egész randi alatt. Melltartó bugyi szettben nyitott ajtót, amihez én kértem egy magassarkút.Az gyorsan le is került, mert nem akartam hogy kitörje a bokáját.
  • Action:

    Két puszival fogadott, bekísért a szobába ahol én ledobáltam a ruhámat.Közben azért tapiztam a kerek idomokat, amit Wanda mosolygósan fogadott.Miután kaptam egy törcsit, bekísért a fürdőbe majd magamra hagyott, én meg igyekeztem minél előbb végezni.Amint végeztem vissza a szobába ahol Wanda a lepedőt igazgatta az orrom előtt, ami nem szép dolog ,mert arra késztette a mancsomat hogy megmarkolásszam azt a húsos popsit.Lefejtettük közösen a felesleges ruha darabokat majd én nekiálltam szopni a cickókat.Mondanom sem kell hogy tele volt a szám a finom cicikkel.Felváltva dögönyöztem az ikreket, majd ledöntöttem az ágyra, ami azért nem volt olyan egyszerű, de sikeres voltam.Befurakodtam a lábai közé, és jó kinyaltam az illatos punciját.A hangja alapján és a rezdülések érzékelésével úgy gondolom nem volt neki olyan rossz.Azután viszont beváltotta a fenyegetését, én elébbe álltam ő meg először csak finoman szopogatta a farkamat, aztán meg tövig bekapta, és olyan birizgálást kaptam amit csak úgy tudtam levezetni hogy telelőttem a szájacskáját.Nem volt itt sem szílvia sem más, eltünt minden csepp a szájában.Mellém feküdt a drága, és cseverésztünk.Közben folyadék pótlást is kaptam.Egy idő után meg rávezettem a vendéglátómat a farkam irányába, amit ő azonnal abszolvált.Oldalt elhelyezkedve először a tojásokat látogatta meg, majd nulla kezezéssel felállította a kicsit.Na az ami ezután jött, az a mennyország.Ilyen szopást már régen kaptam.Folyamatosan tele volt a szája a farkincámmal, hol csak félig bevéve, de a makkot állandóan izgatva, de leginkább az egész farkam eltüntetve, lent tartva sokáig. És közben birizgálva a nyelvével. Ez így ment egy jó ideig ,én meg csak emlegettem a fentieket.Nem mintha nem akartam volna ezt a végtelenségig csinálni, de szerettem volna a puncit is meglátogatni, nem csak a nyelvemmel.Gumit húzott, majd beleültettem.Mit mondjak, jól megdolgozott, én meg alulról próbáltam viszonozni.Elég sokáig csináltuk, nem is akartam vátoztatni a pózon, tetszett ahogy előttetm ringatózik a két cickó.Aztán egyre sűrűbben vette a levegőt, mígnem néhány pillanatra leállított, lehet hogy célba ért.Azután a lovaglás vágtába ment át, és kifacsart.Volt még kis időnk így aztán még élvezhettem Wanda társaságát, mígnem összevakartam magamat, és a távozás hímes mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Nem volt róla szó, az éjjeli szekrényre tettem a végén.Teljesen baráti a kapott élményhez viszonyítva.
  • Összkép:

    Wanda visszaadta a reményt, hogy van még itt csodálatos lány az oldalon.Állandóan a kedvemben akart járni, és ez sikerült is neki.Olyan franciát kaptam tőle, amitől a fülem ketté állt ,ezt meg kell tapasztalni mindenkinek.Nekem alapvetően nem az ilyen alkatú lány a kedvencem, de Wanda a személyiségéve lfeledteti ezt.Remélem lesz még alkalmam érezni a szája melegségét.
Happy Massage