• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Capo!

    Köszönöm szépen neked a szuper randit és azt is, hogy ezt megörökítetted nekünk :))

    Örülök, hogy jól érezted magad a társaságomban és partner voltál mindenben, ami teljessé tette a mi kis talinkat ;))
    Én is nagyon jól éreztem magam veled és ráadásul egy csodás embert ismerhettem meg személyedben :))

    Köszönöm neked a kedves szavakat is, a bókokat, figyelmességet és azt hogy Nőként bántál velem ;)

    Végezetül....
    Ha szeretnél máskor is egy kis Wandás bújást és szeretkezést, várlak vissza szeretettel! :P


    MILLIÓ CSÓK :****


    Wanda Gold ❤

  • Egyeztetés:

    Wanda hírdetését a beszamolok oldalt láttam. Telefonon hívtam, hamar felvette és fél órán belül fogadott is. Nagyon rugalmas és kedves.
  • Megközelítés:

    Parkolás egy picit nehezebb, mivel fő úton van. Kocsival mentem a cím pontos a gps szerint. A ház elött a villamos megálló stb..
  • Helyszín:

    Emeletes, korszerű építésű ház emeletén található a lakás. Nagyon rendezett, szép hangulatos belsővel. Higiénia 5-ös mindenhol, tusfürdő hegyek, puha törülköző stb... Szép nagy baszoba francia ággyal. Egyébb céloknak is tökéletes.
  • Lány külseje:

    Nos, Wanda olyan mint a fényképeken, vagy talán egy picit gömbölyűbb :-) Aranyos kislányos tekintet és folyamatos mosoly az arcán, ami igen bájossá teszi... Pontosan nem emlékszem miben fogadott, mert a szeme ragadott meg engem ami ott létem alatt végig csillogott :-) Nekem úgy tűnt, mintha tetszettem volna Neki, persze ez kölcsönös volt részemről is !?
  • Action:

    Igaz, hogy előszőr jártam Wandánál, de olyan érzés volt mintha már 1000 éve ismerném. Olyan sok az Istennő beszámolója (ami érthető) , hogy nehéz bármi olyat írni, ami újdonságként hatna a nagyérdemű olvasók számára. Így tehát mellőzném a magasztos istenítő szavakat, mivel ezek szubjektívak és egyére szabott. Egy bizonyos, hogy át kell élni egy ilyen rendkívüli Nővel ezeket a pillanatokat, és megértsd milyen érzés az ha valaki a tökéletes együttlétre törekszik ! Igazából Wandácsa egy ilyen hölgy és csak rajtad áll mit hozol ki belőle. Normál kereteken belül, mindenben tökéletes partner, nagyon készséges, végtelenül figyelemes…, vagyis ha Te is Nőként kezeled, csalódottan biztos nem távozol ! Egyébként az együttlétünk alatt csók, francia, kölcsönös francia, szeretkezés volt az étlapon extrák nélkül. Igazi nyelves csókok, nagyon érzékeny csikló,kellemes punci (hamar csúcsra is juttattam :) rendkívül puha ápolt bőr, nagyon jó a tapintása.., állandó mosoly és csillogó szempár teszi tökéletessé a nem mindennapi hancúrozást e rendkívüli Teremtéssel. Levezetésként, kellemes bújás simogatás perceken keresztül :-) Mint egy gondoskodó jól nevelt feleség olyan érzést keltett bennem, rendkívüli érzés volt.., Köszönöm Kedves Wanda !
  • Elszámolás:

    Ha jól emlékszem a popó az egyedüli extrája, de nem vettem igénybe. Maximálisan korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes érzésekkel távoztam, bár egy kicsit feszélyezve éreztem magam, de nem Ő miatta, csak már későre járt és állandóan lestem az órámat, mivel nem tervezett időpontban jártam Nála. Nagyon oda figyel az aktuális partnerére, végtelenül türelmes, odaadó, és nem utolsó sorba, kiváló szexpartner. Wandát már nem kell ajánlani, annyi a visszajárós vendége. Amit inkább javasolnám, érdemes időben előre egyeztetni Vele, leginkább VTR-en majd később telefonon.
    Kedves Wanda Köszönöm, hogy megismerhettelek! Puszi. Tibi
Happy Massage