• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon régóta nézegetem a fotóit, még a rózsaszín harisnyásra is emlékszem. Egyszer már be is jelentekeztem, de sajnos lemondta. Ma megint csináltam egy kis énidőt, és nála próbálkoztam. Kétszer hívtam, nem vette fel de később megcsörrentett. Le is fixáltuk a fél 5-öt.
  • Megközelítés:

    Laktam ott 50m-re egy ideig, úgyhogy nem volt nehéz. A parkolás nyilván fizetős, de ez nem lehet gond, hely volt bőven. Rendőrök helyszineltek a ház előtt, de nem velem foglalkoztak, hanem a kisebbségivel, akármit is csinált.
  • Helyszín:

    Az amerikai konyhás nappaliban egy paraván takarja a nemtudommit, asszem egy szoba van még, ahol mi voltunk, ott egy francia ágy van, meg elég hely a ruhák ak. A fürdőben bőséges tusfürdő választék, meg ami kell.
  • Lány külseje:

    Huhhh. A fotói alapján nem ilyennek képzeltem. Azok egy királynőt sugallnak, túl szépek, túl tökéletesek, gyönyörű alkattal. Ehhez képest ott volt egy csodaszép lány, de nyoma nem volt a nagyképűségnek, halál jópofa és aranyos. Hát ha tapasztaltam valahol barátnő feelinget, akkor az itt volt. Olyan termeszetes szomszédlánytípus, akihez akár egy kávéra is beugranék, szex nélkül is.
    Szóval, fekete bugyi-melltaró kombóban, magassarkúban fogadott, végre találkoztam egy magas lánnyal akihez nem nagyon kellett lehajolni. Ha reális akarok lenni, akkor a cicije inkább kicsi, a popsija fenomenális, van egy pici pocija, - imádom- és az arca is szexi aranyos. Ha jól láttam a két karján van 1-1 tetkó. A bőre finom, sima, hibátlan.
  • Action:

    Érkezésem után szűrt vizzel kinált, (felejthető) de legalább megfordulva láthattam a popsiját( felejthetetlen).
    Gyorsan lezuhanyoztam, utána kilogisztikázta a két kutyust és kettesben maradtunk. Asszem állva kezdtem ölelni és csókolni, amit ő leülve egy finom kis szopással viszonzott.
    Az ágyra fekve folytattuk aztán kértem, hogy lovagoljon egy kicsit. Elég lendületes volt, úgyhogy át kelleet vennem az irányitást, és missziben folytattuk. Imádtam, ahogy a lábaival átkulcsolt, és húzott magába. Ki nem hagytam volna a kutyust, úgyhogy váltottunk és hol lassan, hol gyorsan dugtam, amit talán megintcsak élvezett egy kicsit.
    Itt adódott egy kis félreértés, mert kértem, hogy végezzen ki, én egy újabb lovasrohamra gondoltam, ő viszont letépte a gumit, és úgy leszopott, hogy a holnapi adag is a szájában végezte. Kiment megszabadulni tőlük, aztán én is lemosni magam. Mire kijöttem már kint cigizett. Beszélgettünk kicsit, felöltöztem és mentem. Az egész annyira természetes volt, hogy én simán el,tudtam felejteni az egész randi üzleti jellegét, Imádtam.
  • Elszámolás:

    Ki van írva az adatlapjára, a végén tettem le a csokrot a szekrényre.
  • Összkép:

    Fél órára mentem, de már bánom, legközelebb biztos egy órára megyek, mert sok mindenről lemaradtam. Előszöris addig akarom nyalni a punciját amíg el nem élvez. Másodszor, ha valaha valakivel ki akarom próbálni a prosztata masszázst akkor ez ő. Aztán az extrájára is fáj a fogam, mert a popsija észvesztően gömbölyödik és hívogat!
    Nem tudom mennyi benne a megjátszás, vagy tényleg ennyire jófej, de tényleg olyan mintha a csajomhoz ugrottam volna be, Ami biztos, sokszor be fogok még ugrani!
Happy Massage