• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en értem el, ott váltottunk pár szót, én ígértem, hogy majd hívom még ha tudok rá alkalmat keríteni, nem hívtam, de ebből semmi gond nem volt, amikor elnézést kértem, nem is nagyon értette miért. Persze ezért VTR, de azért pár szót jó beszélni. Időpontban rugalmas volt, köszönet érte.
  • Megközelítés:

    Parkolás nehézségére külön figyelmeztetett, nem érintett, sétálni akartam, de megcsúsztam időben egy kicsit, villamossal gyorsítottam. Pár perc gyalog a kerület talán legnagyobb csomópontjától, amit inkább elkerülni nehéz, nem odajutni. A cím és a bejutási instrukció pontos, azt hiszem erre nyugodtan lehet mondani: nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Lakás nem túl nagy, azt hiszem minden helységet láttam, tehát kettesben voltunk. Nem mondanám frissen felújítottnak, de minden tiszta, jól használható és van egyfajta barátságos hangulata. A felszerelés teljesen rendben van, sokféle tusfürdő, szájvíz és poharak, tiszta száraz törölköző, kényelmes ágy, ruháknak is bőven van hely, szóval nem fog hiányozni semmi. Én nem szeretem a függönyös tusolót, de ez legyen a legnagyobb baj.
  • Lány külseje:

    Mivel a verőfényes tavaszi napsütésből kb 15 másodperc alatt a lakásban voltam, kellett egy kis idő, hogy átálljon a látásom és szemügyre vehessem Lottit, először csak annyit tudtam felmérni, hogy nem is annyira alacsony. Aztán azt, hogy nem annyira vékony, inkább arányos, egészséges testalkata van, és ezzel nem azt akarom sugallni, hogy felesleg van rajta, hanem azt, hogy pont jó. A 22 év nem ellenőrzött, és ha megnézem a legkorábbi beszámolóit, akkor biztosan több egy kicsit, de 25-nek simán elhinném. Szóval fiatal, és még szép is. Puha, sima bőre van mindenhol, ahol csak érintettem. A ciciket nekem is kicsit lesajnálta, hogy lehetnének nagyobbak, szerintem nem kell, szép, ruganyos, természetes mellei vannak, öröm volt velük játszani. Összességében akinek a képek tetszenek, nem fog csalódni. Egyébként egy kicsit több fény jó lett volna ahhoz, hogy alaposan megszemléljem, de mivel nem csak nézegettük egymást, nem csináltam ebből problémát.
  • Action:

    178 beszi után nehéz újat mondani, csak párat olvastam, de a kedves makktársak azokban is elég jól leírják, ami velem is történt. Az ismerkedő beszélgetésben a programról váltottunk pár szót, nekem nem volt konkrét elképzelésem, úgyhogy általánosságban, kicsit homályosan fogalmaztam, hogy nem csak hagyni akarom magam, de nem akarok előre terveket szövögetni, vagy valami hasonlót sikerült mondanom, erre Lotti teljes természetességgel rávágta, hogy nála van popsinyalás is, és én próbáltam-e már, és szeretem-e, mert ő szereti. Na ebből rögtön gondoltam, hogy meg is van a fix része a programnak. Most külön örültem, hogy mindig számítok hasonló eshetőségre és igyekszem a hátsófelem kívánatos formában tartani, amennyire férfiembernél ez csak lehetséges.

    Nem is kellett sokáig várni a dologra. Tusolásból visszatérve simogatásokkal, csókolózással kezdtünk, ez igen jó érzés volt, mert Lotti szereti a csókot is. Nagyon belefeledkeztünk, finoman, érzékien csókol, tutira élvezi ő is. Talán az eddigi legjobb, azt hiszem. Nem erőltetetten szájbanyelvezős (ilyenben is volt részem korábban, azt kicsit soknak éreztem), nem is csak ajaknyalogatós (ezt meg kicsit kevésnek érzem, még ha jó is), hanem arany középút. Nehéz volt otthagyni a száját, később gyakran visszatértem hozzá, de azért meglátogattam a ciciket is, amik szájba véve is nagyon természetesek és izgatóak, és nyalakodtam egy jót a puncijánál is. Itt egy kicsit nehezen nyílt meg, legalábbis én úgy éreztem, aztán hamarosan odaadta magát teljesen a nyelvemnek. Így utólag, tölthettem volna ezzel több időt is, de ott és akkor úgy éreztem, hogy ideje átadnom neki az irányítást. Kis masszírozás után a szájába vett és igen finom franciába kezdett. Nem ment célirányosan a kivégzésre, de nem is finomkodott, erre is azt mondanám, hogy arany középút, kellemes kényeztetés. Rákérdezett a golyókra, persze hogy mehet, kaptak azok is, aztán még lejjebb helyezkedett, és megkezdődött a "popó izgatás (férfiaknak), nyelvvel" c. rész. Azt hiszem, ebben még nem volt részem ebben a formában, de kár lett volna kihagyni, nekem nagyon jól esett és Lotti is igen nagy kedvvel művelte, amennyire csak odafért, közben pedig a farkamba kapaszkodott, néha meghúzogatva kicsit. Aztán kértem, jöjjön közelebb a puncijával, ez annyiban elszomorította, hogy így nem tudta folytatni, amit elkezdett, de később még visszatértünk ehhez a részhez, úgyhogy remélem nem okoztam csalódást. 69-be fordultunk, belevetettem magam a fölöttem kitárulkozó puncijába, ő pedig újból a szájába vett, és folytatta a finom, érzéki szopást, amit a fenekem érdekében abbahagyott. Olyan jólesett, hogy nem is akartam változtatni, így mentem el a szájába, pedig tudtam, hogy egy órában nem lesz második végkifejlet.

    Szünetben elfogadtam a felajánlott masszázst, kellemes volt, nem túl erős, és nem túl hosszú, közben éreztem, ahogy a puncija a fenekemhez dörzsölődik, ez külön öröm volt. Közben megbeszéltük, illetve dehogy, egészen konkrétan rábeszélt, hogy ha négykézlábra ereszkedek, na akkor aztán igazán hozzáfér a lyukamhoz, és azt vétek lenne kihagyni, majd meglátom. Hát nem kellett különösen rábeszélni, némi előjáték után felvettem ezt a kissé kiszolgáltatott pózt, Lotti pedig nekemesett. Ha az első menetet megfogalmazhatom úgy, hogy kinyalta a fenekem, akkor erre már azt kell mondanom, hogy megdugott a nyelvével. Miközben hátul nyalakodott, néha húzott egyet-egyet a lefelé meredő farkamon. Aztán megkértem, térjünk át a hagyományos akcióra is. Könnyedén és gyakorlottan adta rám a gumit, és kérésemre lovagolni kezdett. Szerinte ez nem megy jól neki, szerintem igen. Közben hol a ciciket, hol a combjait, fenekét markolásztam. Aztán kicsit áttértünk misszire, itt szintén volt alkalmam a ciciket markolászni, és közben csókokat is váltottunk, a lihegésből, sóhajokból úgy tűnt, ő is élvezi. Végül kutyus, itt éreztem igazán, mennyire szorosan fog a hüvelye, pedig korábban sem mondanám, hogy sok helyem lett volna. Némi élvezkedés után fájdalmas vallomás, jó érzés benne lenni, élvezet ahogy együtt mozgunk, de nem fog menni. Kis csalódottság a szavaiban, bizonyításképpen még kézzel vertem egy kicsit, ezt az alkalmat is megragadta, hogy visszaszerezze a fenekemet egy kis nyalakodásra, aztán mindketten belenyugodtunk, hogy ma ennyi fért bele. Gyors tusolás, még néhány csók, és indulás.
  • Elszámolás:

    Az alapokból is bőven maradt még kiaknázatlan terület, a leírásban foglalt részek pedig más lányoknál inkább extra kategóriában vannak, tehát akár írhatnám, hogy az extrák is nagyon jók voltak. Az elszámolásban nem volt meglepetés, megint elfelejtettem előre, szerencsére még éppen nem kellett emlékeztetni, utolsó előtti pillanatban eszembe jutott.
  • Összkép:

    A konklúzió az, hogy jövök még. Nem csak az ismétlés miatt, hanem tényleg lenne még mit művelni egymással. Persze csak akkor, ha Lotti hajlandó lesz elszakadni a kedvenc témájától :D
Happy Massage