• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előzőnap láttak, hogy be lehet jelentkezni elsejére, ezért hívtam is. Rögtön felvette és tudtunk egyeztetni, ő kezeli a telefonját. Megbeszéltük e megerősítő és a lemondó SMS-seket is.
  • Megközelítés:

    A Tétényi útról nyíló panelház. A buszok a közelben állnak meg, 50 m séta. A navigáció ismeri a házat és pontosan odavisz. A paneleknek saját belső parkoló udvaruk van, ahol mindig van szabad hely.
  • Helyszín:

    Felújított panellakás, az alapokat a 80-as években tehették le. Rend és tisztaság van. A fürdő is felújított, tiszta, sok tusfürdő, szájvíz. A tethely egy nagy szoba egy nagy francia ággyal, ami kellemesen puha és a kemény keret megfelelően le van süllyesztve.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő. Csinos, kellemes, 40-es nő. Fekete combfixben ( kérés volt ), piros fehérnemű és egy piros egyberészes ruhában fogadott. Hosszú fekete, vékonyszálú haj.
  • Action:

    Betoppantam, puszival üdvözöltük egymást. Cipő, sapka maradt az előszobába, majd a szobába kaptam egy egész komódot, hogy lepakoljak. Ledobáltam a ruháimat és megkaptam a meglepően puha törölközőmet és siettem zuhanyozni, majd vissza. Mikor megérkeztem az ágyon ült, majd felállt és odalépett hozzám, kérdezte van-e forgatókönyv, mondtam nem írok ilyen ( siker ) sztorikat. Elkezdtünk csókolózni, ami nagyon jól esett. Megkérdezte van-e kedvem kihámozni a ruhából, mert ezt azért hagyta magán. Ki segítséggel kihámoztam, utána rögtön hátat fordított, hogy a melltartót is intézzem el. Csókolóztuk tovább, ő a lényeget ragadta meg én meg simiztem. A szakáll és bajusz, amit nem mertem levágni, hogy ne szúrjon, az most mint egy jó fésű a hajába akadt, így nehezen találtam csupasz bőrfelületet a puszihoz, csókhoz. Az ágyra hevertünk. Megbeszéltük, hogy a kettő menni fog, ha az elején és a végén akarjuk. Nagyon finom franciát kaptam és a szájában ért a vég. Rendeztük sorainkat, most én akartam kényeztetni. A lába közé furakodtam és csókolgattam a környéket. Az egyik kezem a comja alatt, a másik kezem hóna alá vettem a másik lábát, így nekem több mozgásteret biztosít ez a felállás. Nyelvemmel a csiklót keresve nyalintottam bele, ezt borzongást jellegű remegést váltott ki.
    Gyorsan emelkedett hangulatba került, lába, teste remegett. Nagyon gyorsan a csúcsra jutott. Az ember mája nem is hízhatna jobban mikor megkérdezik, hogy "ezt hol tanultad, olyan finom ?". Kérdezem, hogyan tovább, de rám lett bízva. Így az előző gyors sikerben bízva, újra "belecsaptam" a nyelvem. A "csapkodás" most is gyorsan meghozta a sikert és a dicséretet. Azt mondta, most ő következik. Olyan finoman harapdált, ingerelt, hogy a francia már csak hab volt a tortán. Mélytorkos technikát is bemutatott, éreztem, ahogy végig értem a szájában, ez is szuper volt, de csak nem akarta megadni magát. Szegény közben el is fáradt. Mondtam bújjon ide hozzám és majd segítetek, így lett meg a második kor. Utána még beszélgettünk és öleltük egymást. Nagyon jól éreztem magam, aztán egy gyors tusi és "futás".
  • Elszámolás:

    A már a telefonban is megbeszélt új pesti átlag. Nem változott. Én az elején a komód szélére tettem, mert el szoktam felejteni. Meg is jegyezte, hogy ráért volna.
  • Összkép:

    Fantasztikus érzésekkel távoztam, úsztam a fellegekben. Gyógyászati célzattal egy teljes napot ajánlanék, az még jobb lenne.
Happy Massage