• Norina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal a randi előtt támadt az ötletem, hogy május elsejére kérek egy randit Noncsitól. Először is üzenetben érdeklődtem, hogy dolgozik-e aznap, vagy szabadnapot tart. Nagyon kedvesen tájékoztatott, hogy a május elsejét ő munkával ünnepli, szóval tárcsáztam is azonnal a számát és megbeszéltünk egy másfél órás randit, amit VTR-en is megerősítettünk. Az összes részlet kiderül a bővebb infóból, de telefonon is nagyon informatív volt, a hangját pedig bármeddig elhallgatnám.
  • Megközelítés:

    Angyalföld egyik új építésű háztömbjébe vezetett a VTR-en megadott cím. Tömegközlekedéssel is többféleképpen megközelíthető a helyszín, a GPS pedig az ajtóig visz, szóval nem lehet eltéveszteni. Az utcában és a környéken sem élénk a forgalom, a bejutás pedig az összes eddigi randevú helyszín közül itt volt a legdiszkrétebben abszolválható. Az épületen belül nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    Norina nagyon ízléses lakást rendezett be a randi helyszínének, látszik, hogy igényes a környezetére és büszke is a végeredményre. Megérkezésem után a nagyobb szobába vezetett, ahol szobainasra tehettem a ruháimat. Itt található a tükrökkel körülvett tatami, és egy tükrös szekrény is (ez utóbbi később még szerepet kapott). Vetkőzést követően a lakás színeivel harmonizáló törölközőt kaptam, majd megmutatta a fürdőszobát. A kádas fürdőszobában temérdek tusfürdő, sampon (és balzsam) áll rendelkezésre, valamint szájvíz is megtalálható, nem volt okom panaszra.
  • Lány külseje:

    Az ajtónyitást követően egy fülig mosolygós, gyönyörű, fiatal lánnyal találtam magam szemben. Az állandó mosolyán, édesen csengő hangján túl selymes, szolis bőre, sötétbarna haja és kissé mandulavágású szemei vettek le a lábamról. Fehérneműben és talán egy köntösben fogadott, de erre nem mernék megesküdni, mert csak úgy kapkodtam a tekintetem. Noncsi minden adata megegyezik a profiljában megadottakkal, ugyanakkor a nyers számadatok által kiadott végeredmény egy megdöbbentően tökéletes testű, hibátlan, gömbölyű popsis, selymes bőrű tünemény. Az arca magával ragadó szépségű, nem hogy tartani nem kell, az arckitakarástól, a várakozásokat múlja felül a valóság. Nagy kedvenceim voltak még az izmos vádlijai (sportoló múlt) és a lábfejei a cuki lábujjakkal. Egy szó, mint száz, minden adott volt a szuper randihoz.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor végeztem a tusolással Noncsi már a szobában várt, most már csak fehérneműben. Ekkor ő is kért pár percet, hogy felköthesse a haját. Miután visszatért, hasra fektetett a tatamin és a lábaimtól indulva olajjal megkezdte a masszázst. Nagyon jól esett az érintése, és az, ahogy ösztönösen ráérzett arra, hogy mire van erősség és alaposság tekintetében, így a hátamat, és lapockáimat szedte főként ízekre. A tükörből végigkövethettem, ahogy formás testével sürög-forog, miközben engem jobbra-balra pakol. A masszázs alatt folyamatosan beszélgettünk. Itt vált egyértelművé, hogy nagyon értelmes lány a partnerem, széles érdeklődési körrel és definiált célokkal. A beszélgetés különösen jól jött akkor, amikor a hátamban lévő csomókat lazította el, mert ha nem rá koncentrálok, valószínűleg a párnába sikítottam volna egy-egy ponton. Külön tetszett, ahogy a párnát a fejem, nyakam és lapockám vonala között mozgatva érte el, hogy optimális pozícióba kerüljenek az épp reflektorfényben lévő testtájak. A lábam masszírozása közben néhány jelzésértékű benyúlás és érintés már előrevetítette, hogy más is fog történni a későbbiekben, de már akkor is a mennyországban éreztem magam amikor masszírozás közben a kezemre ült és gömbölyű popsiját a tenyerembe helyezte. A másfél órás program nagyjából felét töltöttük masszázzsal, aminek a végén megszabadult a fehérneműjétől, majd nuru géllel kente be magát és az én hátamat, majd csúszkába kezdett. Pillanatok alatt felforrt köztünk a levegő, ahogy a puncijával a hátamon siklott, miközben finom puszikat lehelt a hátamra, tarkómra és arcomra. Egészségedre, mondta és zártuk a masszázs részt.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével kérte, hogy forduljak meg, hogy elölről is alaposan végigcsúszkálhasson rajtam. Amint elért az arcomhoz, kaptam tőle egy szájrapuszit, majd egyre bátrabb nyelves csókokkal halmoztuk el egymást. Ekkor már kénytelen voltam én is viszonozni az érintéseit, így felülve simogatni kezdtem a nyakától indulva a popsiján át a puncijáig. Noncsinak remekül reagáló puncija van, amit folyamatos csókolózás mellett kívülről izgatni kezdtem. A csiklója nagyon hamar megduzzadt jelezve, hogy jó úton haladok, majd rövidesen remegve elélvezett az ölemben. Olvastam a beszámolóiból, hogy képes többször egymás után elélvezni, így folytattam tevékenységemet, amit rövidesen ismét siker koronázott. Kicsit összebújtunk, hogy ki tudja fújni magát, majd kijelentette, hogy most már ő következik. A hátamra parancsolt és először kézzel, majd lágy franciával kényeztetni kezdett. Nagy önkontroll árán tudtam csak észnél maradni a farkamat kényeztető gyönyörűség tekintetének kereszttüzében. Éreztem, hogy idő előtt végem lenne, ha sokáig leragadnánk ezen a ponton, ezért - mivel olvastam a bővebb infójában, hogy kifejezetten élvezi - kértem, hogy a láberotikát is próbáljuk ki. Mielőtt így folytatta volna az őrületbe kergetésem, puszikkal borítottam el csodaszép lábfejét, majd egy alaposabb kényeztetésben részesítettem a lábujjait, amit valóban, becsukott szemmel, halk nyögésekkel fogadott. Ezek után nuru gélt kent a talpaira is és nekilátott a lábmunkának. A technika itt is változatos és kifinomult, érezni, hogy van benne gyakorlata, ahogy felváltva fogta talpai közé az ezredesem, majd támasztotta egyik lábának és a másikkal fel-le simogatta. Az előttem kitáruló punci látványa annyira beindított, hogy felülve, csókcsata közepette nem tudtam megállni, hogy kézzel ismét kényeztessem a punciját, de ez alkalommal nem sima orgazmus volt a jutalmam, hanem Noncsi megajándékozott életem első squirt élményével. Egy kis összebújást követően felálltam, ő pedig elém térdelve, puha ajkaival nekilátott az én kapitulációm előkészítéséhez. A fantasztikus francia, a látvány és a tekintete együttese megtette a hatását, így a tükrös szekrény előtt állva, a melleire irányítva ért a vég. Gyengéd érintések mellett hagyott lenyugodni, majd a szükséges tisztogatást követően egymást simogatva és beszélgetve töltöttük a hátralévő időt.
  • Elszámolás:

    A randi kezdete előtt egy kis szekrényre tettem az ajándékot (bővebb infóban ismerteti is Norina), ami a randi végéig ott is maradt. Extra tudtommal nincs. Egy szó sem esett róla. A kapott élmény összehasonlíthatatlan a csekély ajándékkal.
  • Összkép:

    Eddigi életem legjobb masszázsélményét tudhatom magam mögött, egy elképesztően közvetlen, csodaszép és intelligens hölgy partnerrel. Az órámra csak azután pillantottam, miután eljöttem és bizony jócskán túlléptük a másfél órás időkeretet, ezért utólag is elnézést kérek, de Noncsi egy álomnő, mellette megszűnik az idő. Biztosan visszajáró leszek.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-05-01 20:52:51
Happy Massage