• Tamara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mind telefonon mind pedig VTR-en egyeztettünk. A telefonos egyeztetés során egyértelműen elmondta, hogy mit tartalmaz a masszázs programja. Nem volt félrebeszélés.
  • Megközelítés:

    Tamara nem viccelt, amikor 2 percet írt az Oktogon megállótól. Egyszerűen megközelíthető tömegközlekedéssel. Mindenféle applikáció könnyen elnavigálja a kedves vendéget a tett helyszíne elé.
  • Helyszín:

    A lakás belülről nyitott udvaron egy körfolyosóról megközelíthető. Miután megmásztad az emeleteket vagy segítségül hívtad a modern kor vívmányát, a liftet eléred a megfelelő emeletet. Egyértelmű leírást kapsz a bejáratról. Az ajtón belépve kellemes hangulatú, tágas és modern kéglit fogsz látni. Valószínűleg pár éve volt felújítva. A higiéniára senkinek nem lehet panasza. Tiszta és jól felszerelt fürdő várt. Friss törölköző, számtalan tusfürdő állt rendelkezésemre. A tett helyszínén egy franciaágy van ízlésesen előkészítve.
  • Lány külseje:

    Miután befáradtam a már résnyire nyitva álló ajtón, egy hihetetlenül csinos és szép arcú lány várt rám fekete bugyiban és hozzá illő melltartóban. Nem viccelek mikor azt írom, hogy már az első pillanatban megfog az arca. Tényleg cserfes... De sorolhatnám, hogy mi minden tökéletes a hozzám képest aprócska testén. A képek nem hazudnak. Habár ezt élőben megtapasztalni még élvezetesebb behatást nyújt. Hamvas bőr, feszes cicik (Pacsi a dokinak! Szép munka!), szép ajkak és az a szemüveg... de dögösen áll rajta.
  • Erotikus masszázs:

    A tusolást követően tisztáztuk, hogy mi legyen a program. Mivel másfél órás masszázsra neveztem be így megegyeztünk, hogy kétszer is kiűzi belőlem a gonoszt! Kezdésként egy cickós csúszka masszázzsal lepett meg ez az Istennő, majd egy kellemes és elég technikás lingam masszázzsal folytatta, ezután következtek azok az édes eper ajkak. Miután kellő időn át kényeztetett, megtörtént az első nagy bumm. Gyors zuhany majd átmasszírozott vádlitól nyakig. A hátam esetében kértem, hogy ne sajnáljon és nyugodtan vezesse le rajtam a felgyülemlett stresszt. (Tehát kértem, hogy nyugodtan adjon bele erőt.) Ne gondolja senki, hogy a törékeny test mögött nincsenek erős mozdulatok. De vannak. Miután fellazította a hátam megkérdezte, hogy ismételjük-e meg a nem túl távoli múltban történteket. Miután igennel válaszoltam, megfordultam és átmasszírozta a combomat. Aztán egy újabb kör mennyország. Miután újra kiszabadult a szellem a palackból, gyors tusolás és öltözködés.
  • Levezetés:

    Ahogy már említettem, Tamara egy igen technikás masszőz hölgy. Minden érintése megváltás tud lenni. Gyönyörködsz a testében, miközben ő számtalan módon "kínoz". A kézi kényeztetésen felül, ha jól emlékszem csak szimpátia alapján van lehetőség másra is. Ezúton köszönöm Tamara, hogy megfeleltem ennek az elit körnek!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a programsorozat után történt. Előre megbeszéltünk mindent és ennek megfelelő rózsaszálakat tettem az ágy melletti "komódra". Nem volt félrebeszélés, nem volt plusz. Korrekt és kiszámítható szolgáltatás.
  • Összkép:

    Tamara egy végtelenül barátságos, meseszép leányzó, aki intelligens módon képes társalogni a vendéggel (Vannak olyan pillanatok, amikor nem feltétlenül a társalgás volt a prioritás nálam, amit tényleg a helyén kezelt. Akkor beszélgettünk, amikor akartam és amikor más vonta el a figyelmem, akkor csak a kellemes relaxációs zene morajlott a háttérben.). Imádni való, ahogy mosolyog. Tényleg csoda egy teremtés. Amit mindenképp meg kell jegyeznem, hogy nem siettet semmit. Korrektül tájékoztat a rendelkezésre álló idődről. Mindenben partner, amit előre egyeztetsz vele.
Happy Massage