• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolarim!

    Először is köszönöm szépen ezt a szuper beszit és persze a csodás randit is amiben újra részünk lehetett.
    Másodszor pedig elnézést kérek a késői reagálásért, sajnos nem volt időm hamarabb írni neked.
    Harmadszor pedig szeretnék egy valamit kijavítani az írásodban, mégpedig azt, hogy már lassan törzsvendég vagy.
    Ez nem igaz, hiszen Te már az vagy! :))

    Ahogy olvastam a beszidet egész végig széles mosoly volt az arcomon :))
    Nagyon meglepődtem rajta és nem számítottam rá. Iszonyatosan jól esik a sok szép bók amit kaptam tőled :))))
    Máskülönben pedig szerintem megírtál minden fontos infót teljes pontossággal.

    Örülök, hogy ilyen jól érezted magad velem és annak is, hogy imádod minden egyes testrészemet ;))
    Én is fantasztikusan éreztem magam veled és remélem még fogom máskor is ;))
    Annak pedig pláne örülök, hogy sikerült kétszer is örömet okozni neked. Tudod, hogy most ezt nem úszhattad meg :DDD

    Várlak vissza Drágám legközelebb is sok szeretettel, hogy újra átéljünk egy csodás randit együtt ;))


    MILLIÓ CSÓK ÉS ÖLELÉS :****


    A Te Istennőd:


    Wanda Gold ❤


    Ui.: Ígérem, hogy legközelebb is Éva-kosztümben várlak! Imádlak ❤

  • Egyeztetés:

    Már lassan törzsvendég vagyok Wandánál, és ahogy eddig sem, úgy most sem okozott gondot a telefonos egyeztetés. Már a telefonban jó volt hallani a kedves csicsergését :)
  • Megközelítés:

    Középkori királyunkról elnevezett forgalmas úton van a tetthely. Nem a legbelebb belváros, de onnan jól megközelíthető, a buszok és a villamosok pár méterre tesznek le a háztól. Kis sétával Rákosrendező vasútállomás is elérhető. Már talán csukott szemmel is odatalálnék, de elsőre nehezen találtam meg a kaput, kicsit el van rejtve, szóval figyeljetek!
  • Helyszín:

    Új építésű, kívül-belül szép és jó állapotú ház. A lakást Wanda állandóan csinosítgatja, és ez meg is látszik rajta, mert pont olyan csinos, mint a lakója :) A fürdőben van minden, ami kell: szájvíz, egy egész tusfürdőgyűjtemény, csúszkálás ellen kényelmes kilépő. A szoba is megfelel a célnak, különösen a hatalmas ágy, amit mintha direkt hancúrra terveztek volna :)
  • Lány külseje:

    Szép szemek, gyönyörű száj, fantasztikus cici, csodálatos popsi, imádnivaló combok... Wandának még sok testrészét dicsérhetném, de nem jut eszembe több szinonima :) Legjobban talán a nagy, kerek, formás popsiját imádom. Ami az öltözködését illeti, eddig a mostani verzió tetszett a legjobban, ugyanis Éva-kosztümben fogadott. Ahogy mondta, a jó idő közeledtével ez egyre gyakoribb lesz - úgy legyen! :)
  • Action:

    Már az előszobában csókocskákkal, öleléssel üdvözöltük egymást (már csak ezért is érdemes visszajárni Wandushoz). Megkínált innivalóval - eddig nem tudtam olyat kérni, ami ne lett volna -, és egy kis beszélgetés után elmentem zuhanyozni... illetve elmentünk, mert megkértem, hogy ő is csatlakozzon hozzám :) Alaposan megmostuk egymást mindenhol, legalaposabban persze az intim testrészeket, közben szenvedélyes nyelves csókokat váltottunk. Nagyon jól csókol!
    Ahogy szoktuk, először én kényeztettem Wandát. Végigcsókoltam az egész testét felről le, leről fel, és megtámadtam a puncust. Wandának nem kell sok, nagyon érzékeny a puncija és könnyen elélvez, ahogy most is. Külön szeretem, hogy nem fogja vissza magát: nyög, szorít, vonaglik, eszméletlenül izgató! Helycsere következett, ő kezdett nekem franciázni. Nagyon jó, egyedi technikái vannak, és tövig el tudja tüntetni a szerszámot. Közben megkértem, hogy jöjjön fölém 69-be. Mondhatnám, hogy azért, mert én is még örömet akartam okozni neki, de emellett egy önzőbb indokom is volt: imádom közelről nézni a popsiját :)
    Amikor már nem bírtam tovább, gumit kértem, Wandát pedig nyeregbe ültettem. Nagyon finom puncija van és ügyesen mozog, ezért még pózt váltani sem tudtunk, mert éppen akkor elmentem.
    Pihenésképpen beszélgettünk egy kicsit egymás karjaiban. Wanda értelmes lány, sok mindenről tud és szeret beszélgetni, még ilyenkor sem lehet unatkozni mellette. Ő kezdeményezte a második menetet. Ez nekem ritkán szokott összejönni, neki is meg kellett dolgoznia érte, de nem adta fel és végül sikerült. Kicsit lovagolt is, kicsit kutyusoztunk is, a szájával is besegített, végül a cicijére mentem el másodszor.
    Még egy kis levezető beszélgetés után elmentem zuhanyozni, majd érzékeny búcsút vettünk egymástól. Azt tudni kell, hogy eddig mindig én figyeltem az órát és én szóltam, hogy mennem kell, Wanda nem küldött, sőt még mondta is, hogy ne siessek. Ha visszaéltem volna a vendégszeretetével, még egy jó darabig biztos nem dobott volna ki :)
  • Elszámolás:

    Még mindig a régi pesti átlag a csokor mérete, pedig amit cserébe kaptam, az bőven felülmúlja a pesti átlagot :)
  • Összkép:

    Wanda Gold egy csodálatos lány :) Amellett, hogy szép, aranyos, szexis és kedves, gondoskodik róla, hogy a lehető legjobban érezd magad vele, mindenáron kihozza a maximumot az együtt töltött időből (és a vendégből).
Happy Massage