• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Zöldkabátkám!:))

    "Igazából igazán",köszönöm szépen ezt a csodás írást,ami szívből jött,nem ültél a gép előtt órákig,hogy lepipáld a többi neves versenyző társadat,és érzésből írtad meg a beszámolódat,ami ugyebár nem lett pornóregény szerű!:))
    Megvártam,hogy egy picit realizálódjanak a dolgok,és jobban át tudjam látni az értékeléseket,és most hogy időm engedi erre is reagálok!:)
    Ejnye Fiúk,ne vegyétek el mások kedvét az írástól,azért mert nem csorog a nyál a plafonról,és nem röpködnek benne a kedvelt jelzőitek garmadában!:))
    Mindenki úgy és olyan stílusban ír,amiben neki tetszik,nyilván ezek élmények,amiket más nem akar totál pellengérre állítva megosztani másokkal,hanem megtartja magának!;)
    Tudom,hogy sokan máshoz van szokva,én mégis nagyon feldobódtam ettől az írástól,amit a Zöldkabáttól kaptam ma,mert nekem is emlékezetes volt a randi,de akkor én sem fogom az orrotokra kötni a részleteket,mert így is szép az élet!:)))


    Kis Kabátom, téged bármikor felveszlek újra magamra,/NEM FÉLREÉRTENI/:))))
    Legyél mindig ilyen,amilyen vagy,cuki,úriember,nem tartalom nélküli szószátyár,aki nem itt éli egész életét az oldalon,hiszen fényezni lehet,de minek.:)))

    Ölelés,sok puszi,csók ZK!:))

    SW

  • Egyeztetés:

    Telefonon. Szuper közvetlen, kedves,precíz tájékoztatás. Meggyőzött,kerestünk megfelelő időpontot. Meglett. Mentem Sweetwasabihoz.
  • Megközelítés:

    A kerületet nem ismerem,de a kapott infok alapján könnyen odataláltam. Gps segítséggel. A lakás szuper,minden berendezés az én kényelmem szolgálja.A fürdőszoba,a kellemes törölköző. A masszázs színhelye.
  • Helyszín:

    Minden, a lakás,fürdő a vendég kényelmét szolgálja. Kellemes lakosztály. Tisztaság,rend, finom illat.
  • Lány külseje:

    Sweetwasabi,igazán,igazi nő. Közvetlensége már az ajtóban fogad. Mosolygó üdvözlés. Ölelés. Kedves invitálás.Mindez egy gyönyörű testbe csomagolva. Minden porcikája szemnek-szájnak ingere. Igazán olyan nő akit illik szemmel felfalni.
  • Erotikus masszázs:

    Már az ajtóban rabul ejt Sweetwasabi.Be kell valljam.Így tehát rabul ejtve tapogatom magam a fürdőig,majd elvarázsoltatom magam Sweetwasabi humora által. Kacéran kíséri figyelemmel a zuhanyzásom.Majd bekísér a masszázs helyszínre. És elkezdi. A kezei dolgoznak rajtam. Néha olyan érzésem van,bellm nyúl az izmokig. Alaposan átdolgozza a testem. Közben kellemes duruzsolással dolgozza meg a lelkem. Aztán tudta fokozni. Csúszkával. Cicis csúszkával.Olyan jó volt érezni a melleit,bimbóit a testemen. Minden porcikám messzemenőkig meg lett dolgozva, meg lett kényeztetve.
  • Levezetés:

    Végletekig hergelt. Majd a szájában landolt a farkam. Már csak azért tudtam,hogy pasi vagyok, mert szét akart robbani a farkam. Majd csillogó mellei közé vette a farkam,és a cicikkel kiverte belőlem a szuszt. Majd ellazító masszázs. Hergelés. Izgi testcsúszka. Érzéki lingam masszázs. És ismét kivégez a cicikkel. Testileg lelkileg megkönnyebbülök. Lebegek. Lobogok. Búcsúzom.
  • Elszámolás:

    Én korrektnek éreztem az elszámolást. Lehet kicsit nagyobb a rózsacsokor mértéke, de mindenképpen megéri. Megérte.
  • Összkép:

    Sweetwasabi végig kedves velem.Közvetlen.Gondoskodó.Odaadó. Teljes testemből ajánlom Sweetwasabi egész valóját. Nőiességét. Profizmusát. Isteni közvetlen stílusát. Köszönöm.
Happy Massage